The Lab FM - season 2.

Re: Απάντηση: The Lab FM - season 2.

να σας λείπουν οι μαγγιές.
τράμπα γιοκ.
καθένας στη μέρα του και στην ώρα του.
δεν θα το κάνουμε κωλοχανείο εδώ.
Αντε μπράβο!

ΠΡΩΤΟΝ:

YES SIR!

με συγχωρείτε, δεν θα το ξανακάνω, για το καλό του Ολυμπιακού το πρότεινα.....

Re: Απάντηση: The Lab FM - season 2.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ:

1_001.jpg

Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Nομίζω ότι δεν έχω να πω κάτι άλλο...

:drummer:

Εχεις! να μου πεις πως θα ανεβάσω το flyer αύριο, (μιας και κατάφερες και πόσταρες τι πιπέρι) γιατι με την καινούργια πλατφόρμα τα έχω δει όλα.Επίσης σαν "πουαρό" που είσαι να ανακαλύψεις που έχουν πάει τα υπόλοιπα smile!!!(βλέπω μόνο μερικά) χα χα !!!

Last edited:
Λοιπον ντοκτορ κανονισε αυριο να εισαι "ανεβαστικος" γιατι χαθηκαμε
ξεφυγα και παω ολοταχως για six feet under (και πιο κατω!)
και δεν προτιθεμαι να κανω διορθωτικες κινησεις...
.
.
.
To wonder why of Europe
To live, love, and cry in Europe
Say your goodbyes to Europe
Our history dies with Europe

(follow me, won't you follow me?)

The lights are dimming
The lounge is dark
The best cigarette is saved for last
We drink alone
We drink alone

Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Εχεις! να μου πεις πως θα ανεβάσω το flyer αύριο, (μιας και κατάφερες και πόσταρες τι πιπέρι) γιατι με την καινούργια πλατφόρμα τα έχω δει όλα.Επίσης σαν "πουαρό" που είσαι να ανακαλύψεις που έχουν πάει τα υπόλοιπα smile!!!(βλέπω μόνο μερικά) χα χα !!!

αγαπητέ δόκτωρ
για το υπό (α) ερώτημά σας θα σας εξυπηρετήσωμεν τηλεφωνικώς απόψε
για το υπό (β) θα αρκεσθείτε σε αυτά που βλέπετε ή στην καλύτερη θα κάνετε copy paste από κανένα προηγούμενο που δεν θα είναι reply αλλά πρωτότυπο. Πουαρώ είμαι, δεν κάμνω θάματα.

Επίσης, θα σας πρότεινα να πρωτοτυπήσετε και να βάλετε το χαμόγελο του Joker aka Jack Nicholson διότι ώς γνωστόν δεν είστε ένας συνηθισμένος άνθρωπος για να βάζετε συνηθισμένα χαμογελάκια....

Μy :grinning-smiley-043

Ωχ θα είναι δύσκολα τα πράγματα! Και εγώ έτοιμος!....τα πράγματα μοιάζουν ελαφρώς με δείπνο που περιλαμβάνει ακριβή σαμπάνια μαζί με corned beef, γαλέτα στρατού και χαλασμένο τυρί.Σε αυτά βάλε και το ότι οι προσκεκλημένοι κρυώνουν λόγω έλλειψης πετρελαίου!!!

Θα τα καταφέρουμε εννοείται!!Εco :ernaehrung004:

τι ωραία eco :worshippy:.... εμένα με κάνουν πολύ χαρούμενη τα twenty six feet under.

και θα βάλω ένα στην εκπομπή μου την Τετάρτη.
Φοβάμαι να βάλω περισσότερα για να μην τρομάξω το ακροατήριόν μου όμως γιατί με ακούνε και 'εξωσχολικοί'.....

Λοιπον ντοκτορ κανονισε αυριο να εισαι "ανεβαστικος" γιατι χαθηκαμε
και δεν προτιθεμαι να κανω διορθωτικες κινησεις...
.
.
.
To wonder why of Europe
To live, love, and cry in Europe
Say your goodbyes to Europe
Our history dies with Europe

(follow me, won't you follow me?)

The lights are dimming
The lounge is dark
The best cigarette is saved for last
We drink alone
We drink alone

Υποκειμενικά την θεωρώ την πιο “παγωμένη” εκπομπή που έχω κάνει έως τώρα (αλλά την αγαπάω πολύ την κουφάλα)
Αν κάποιος την βρει “ανεβαστική” θα έχει πολύ ενδιαφέρον ως φαινόμενο!
Αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί μαζί με το δικό σου Underground μπορεί να λειτουργήσουν πολύ “επαναστατικά”!

Συγχαρητήρια παιδιά! Το: "πολύ καλή προσπάθεια", φαντάζει "λίγο''. "Εναλλακτικές" εκπομπές, προσπάθησαν πολλοί να κάνουν. Λίγοι καταφέρνουν τελικά να δώσουν στη λέξη, τη σημασία που της πρέπει.
Θέτω εαυτόν στο κολάζ του αμετανόητου ακροατηρίου σας και περιμένω και άλλα "κουρασμένα παληκάρια" να λάβουν θέση πίσω απ' το μικρόφωνο.
Υ.Γ: κα Καλλή, υπέροχη η χθεσινοβραδυνή εκπομπή! Την Απόλαυσα μέχρι την τελευταία της νότα! :SFGSFGSF:-bye-

Συγχαρητήρια παιδιά! Το: "πολύ καλή προσπάθεια", φαντάζει "λίγο''. "Εναλλακτικές" εκπομπές, προσπάθησαν πολλοί να κάνουν. Λίγοι καταφέρνουν τελικά να δώσουν στη λέξη, τη σημασία που της πρέπει.
Θέτω εαυτόν στο κολάζ του αμετανόητου ακροατηρίου σας και περιμένω και άλλα "κουρασμένα παληκάρια" να λάβουν θέση πίσω απ' το μικρόφωνο.
Υ.Γ: κα Καλλή, υπέροχη η χθεσινοβραδυνή εκπομπή! Την Απόλαυσα μέχρι την τελευταία της νότα! :SFGSFGSF:-bye-

Αγαπητέ Demol, πριν σ' ευχαριστήσω, θα μου επιτρέψεις να σε μαλώσω....:ears:
βλέπεις, υπάρχει ένας άτυπος κανόνας στο φόρουμ,και δη εδώ, στη μουσική μας κατηγορία, να μιλάμε μεταξύ μας στον ενικό
(μην κοιτάς που εγώ τον παραβαίνω που και που, Χιονάτη είμαι, ότι θέλω κάνω....)

καλώς ήρθες λοιπόν :ernaehrung004:

Καθίστε καλά...

Δεν είναι εποχές για six feet under...Είδατε πόσο καιρό έχω να ποσταρω εκεί;;
Εντάξει....Εμείς μπορεί να είμαστε ψυχοπαθείς και να ανεβαίνουμε με δαύτα αλλά σκεφτείτε και τις έρμες τις μάζες...
Εγώ κάθε μέρα τις σκέφτομαι τι να σας πω...

ΥΓ,,Πανο χθες,όταν μπήκες στο chat,απουσιαζα εγώ..μετά το είδα..σορρυ

Last edited:

Σε ευχαριστούμε φίλε...:ernaehrung004:
Κάνουμε το κέφι μας μεν αλλά έχουμε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας τους φίλους μας εδώ!!!!

Καλώς σας βρήκα! :ernaehrung004:
Κάνουμε το κέφι μας μεν αλλά έχουμε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας τους φίλους μας εδώ!!!!

Εν αναμονή λοιπόν του πορτοκαλή μας ήλιου! :2thumb22sup:

Ευτυχώς που δεν είναι πράσινος:smile:

Last edited: