The Lab FM - season 2.

Και έτσι μπορεί κάποιος άνετα σήμερα να προσφέρει στον λαό την Sara Brightman μαζί με τον Mertens χρησιμοποιώντας ως γέφυρα πρόζα “ Κυκλοφόρησαν και τα δύο στην Ελλάδα στα αρίστης ποιότητας βινίλια της Music Box.”
Είναι αρκετά rock ή να προσπαθήσω εκ νέου?

όχι.....
εγώ ντίσκο πρωτάκουσα, καραντίσκο μπορώ να σου πω
και δεν θα την αρνηθώ ......
μη μου το γυρίσεις τώρα
σε χρειάζομαι.....
να κάνω ντίσκο εκπομπή για τα γενέθλιά μου

Και έτσι μπορεί κάποιος άνετα σήμερα να προσφέρει στον λαό την Sara Brightman μαζί με τον Mertens χρησιμοποιώντας ως γέφυρα πρόζα “ Κυκλοφόρησαν και τα δύο στην Ελλάδα στα αρίστης ποιότητας βινίλια της Music Box.”
Είναι αρκετά rock ή να προσπαθήσω εκ νέου?

Γάμησέ το, George.
όσο και να προσπαθήσεις, δεν τό 'χεις.
εγώ βέβαια νομίζω πως το'χεις, αλλά δεν το ξέρεις.
αλλά αυτό ...είναι χειρότερο.

Fuck us.
Be yourself.
stick to what you know (and love) best.

Last edited:
Γάμησέ το, George.

Fuck us.
Be yourself.

To πρώτο θα το κάνω έχοντας πάντα σαν σύμμαχο μου το I learned from the best της Whitney Houston
Tο δεύτερο το κάνω ήδη
Για το τρίτο δεν έχω να πω κάτι πλην του οτι το θεωρώ προσβλητικό

To πρώτο θα το κάνω έχοντας πάντα σαν σύμμαχο μου το I learned from the best της Whitney Houston
Tο δεύτερο το κάνω ήδη
Για το τρίτο δεν έχω να πω κάτι πλην του οτι το θεωρώ προσβλητικό

α) το κάνεις; και Δεν ήμουνα εγώ ο πρώτος;
β) Dο it to death
γ) 'είσαι εύθικτος εσύ μικρέ... μου αρέσεις'

Οκαταριναμπελατσιτσίξ - ο Αστερίξ στην Κορσική

:ernaehrung004:

Last edited:
Τα stick to what you know και λοιπά συναφή συνδυασμένα με φιλικά χτυπήματα στην πλάτη, να τα κάνετε σε τίποτα ροκάκια του κώλου, που δεν χάνουν την ευκαιρία να σας προδίδουν με την πρώτη που βρουν, τρέχοντας στα σκυλάδικα, κάνοντας σαματά και σπάζοντας μπουκαλάκια.
Μr “stick to what you know” and mrs “Χα χα βοήθα με να κάνω disco εκπουμπουλα”, mr baira ακόμα και όταν ´πέρναγε λαϊκή φάση ήξερε απ έξω και ανακατωτά όλη την τελειωμένη και μη λαϊκή δικογραφία….δεν χλιμίντριζε απλώς πάνω στα τραπέζια
:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Fuck us.
.

α) το κάνεις; και Δεν ήμουνα εγώ ο πρώτος; [/B][/SIZE]

:ernaehrung004:

Είπαμε, αλλά όχι να πάμε καταυθείαν στην Carla Bruni!:worshippy:

Γάμησέ το, George.

Fuck us.
Be yourself.

κάποιοι λέγανε
here by the sea and sand
nothing ever goes as planned....

....ουφ!!!

......μισό λεπτό.......

..... να τινάξω λίγο τη σκόνη απ' τις καμήλες και τα περαστικά καραβάνια....

....να διώξω κι ένα 'μέταλο' που τρύπωσε....

....άει στο καλό, σκίστηκε το καλσόν μου....

...... τέλος πάντων, παρά τις κακουχίες, νομίζω πως η 'Χιονάτη και οι 7 νότες' θα είναι έτοιμες και στη θέση τους απόψε στις 22.00

Eκτός από την σκόνη των καραβανιών απ' τα ρούχα μου, ας τινάξω και τον καπνό απ το πληκτρολόγιο του studio (πόσο καπνίζει πιά αυτό το παιδί), ας του βάλω και λίγο Paul Bley για να πιάσει την ιστορία από την αρχή, και νομίζω ότι θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε στις 22:00.
Μόνο που χρειάζεται λίγο προσοχή, γιατί κάπου καραδοκεί μια "γκομενοπαγίδα"...... (not my words)

Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Eκτός από την σκόνη των καραβανιών απ' τα ρούχα μου, ας τινάξω και τον καπνό απ το πληκτρολόγιο του studio (πόσο καπνίζει πιά αυτό το παιδί), ας του βάλω και λίγο Paul Bley για να πιάσει την ιστορία από την αρχή, και νομίζω ότι θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε στις 22:00.
Μόνο που χρειάζεται λίγο προσοχή, γιατί κάπου καραδοκεί μια "γκομενοπαγίδα"...... (not my words)

O Paul πάει παντού...Ασε που ανετα θά εκανα δεκα εκπομπες μονον με αυτόν..