The Lab FM - season 2.

πολύ καλό κλίμα και απόψε Σπύρο....
ίσως καλύτερο από πολλές άλλες

Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Σε δυσκόλεψαν τα άρυθμα-χαοτικά τής προηγούμενης;
Χωρίς μπρατσάκια είναι πιό όμορφα chief

Χε χε..Μου φαίνεται δεν ξέρεις καλά το ζώδιό μου...Προτιμά να μην κολυμπήσει καθόλου από το να φορέσει μπρατσακια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Χε χε..Μου φαίνεται δεν ξέρεις καλά το ζώδιό μου...Προτιμά να μην κολυμπήσει καθόλου από το να φορέσει μπρατσακια...

Βουτάει βρε, αλλά με μεγάλη παρέα μόνο. :ADFAD2:

##

Πιό παρεϊστικη η σημερινή !
Σά να φωλιάζουμε και να τα λέμε μακριά από οκτάωρα και επίδοξους φονταμενταλιστές της καριέρας

αυτό που ακούμε τώρα, έχει εξαιρετικά εφέ ....
το ακούω με τα ακουστικά και νομίζω ότι γίνονται έξω απο το παράθυρο ....

για δες.....

αυτό που ακούμε τώρα, έχει εξαιρετικά εφέ ....
το ακούω με τα ακουστικά και νομίζω ότι γίνονται έξω απο το παράθυρο ....

για δες.....

Αυτό που άκουσες την δεδομένη στιγμή ήταν απ το 10000 days των Tool....Οι κεραυνοί και όλα τα εφέ που άκουσες ήταν ηχογραφημένα σε πραγματικές συνθήκες γι αυτό και ήταν τόσο αληθοφανή...Αξίζει να πάρεις το cd για άλλον έναν λόγο...Με τις γιαλουμπες που βλέπεις παρακάτω (του εξωφύλλου) μπορείς να δεις τα πάντα μέσα (στο artwork) τρισδιάστατα...

Σου έβγαλα και μια ''καλλιτεχνική'' φώτο για να δεις περί τίνος πρόκειται....

edit...δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμα η συγκεκριμένη έκδοση

_1016272.jpg

Last edited:
Δυστυχώς εδώ

View attachment 75692

δεν υπήρχε συναυλία την ημέρα που βρισκόμαστε στο Βερολίνο, κι έτσι περάσαμε μόνο απ' έξω...
Εδώ βέβαια έκανα μιά στάση...

View attachment 75693

με κίνδυνο να καθυστερήσουμε, αλλά τελικά τα καταφέραμε να επιστρέψουμε στην ώρα μας,

κι έτσι, η Χιονάτη, αλλά και οι 7 νότες, θα είναι σήμερα στην ώρα τους όπως πάντα, στον Lab fm στις 22:00

λίγο μου το χάλασε τώρα....
αυτό του 2011 λεω...

Το προηγούμενό τους είχε σαρώσει στις πωλήσεις (και στα downloads)...Πως και γιατί δεν ξέρω να σου απαντήσω...Το θετικό είναι ότι γνώρισε ο πολύς κόσμος την folk....Τώρα αν πολλοί το ξαναριξαν στα τσιφτετέλια δεν γνωρίζω...