The Lab FM - season 2.

Εγώ θα ευχαριστησω τον Σπύρο και θα σημειώσω ότι τον καταλαβαίνω απόλυτα.
Με την ελάχιστη προϋπηρεσία μου στο θέμα θα πω ότι μπορεί για μια εβδομάδα σε διάφορες στιγμές να έχεις ένα σύνολο στο νού σου και να το επεξεργάζεσαι και το τελικό αποτέλεσμα να είναι σχεδόν πάντα πολύ κάτω των (προσωπικών) προσδοκιών σου.
Δυστυχώς ποτέ δεν θα γίνεται κάτι τόσο καλό όσο το θες, ούτε οπως το θες.
Παρ όλα αυτά το λιθαράκι το Σπύρου μπήκε και θα μένει εκεί μέχρι να έρθουν τα επόμενα.

Σπυράκο ότι γουστάρεις να κάνεις ,να το κάνεις. Όπως σου βγαίνει. Το μπούκωμα το παθαίνουμε όλοι όσα χρόνια και να κάνουμε ραδιόφωνο. Αν επιμείνεις την
ώρα του μπουκώματος ,θα το λύσεις πιο εύκολα. Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.

Το τριπάκι της πολύ προσεγμένης εκπομπής οδηγεί συνήθως σε σφάλματα. Αβίαστα και αβασάνιστα βγαίνουν οι καλύτερες εκπομπές.
Βάλε αγόρι μου ότι γουστάρεις παλιά -νέα χώρις φροντίδα. Πάλι σούπερ θα είσαι.

Το τριπάκι της πολύ προσεγμένης εκπομπής οδηγεί συνήθως σε σφάλματα. Αβίαστα και αβασάνιστα βγαίνουν οι καλύτερες εκπομπές.
Βάλε αγόρι μου ότι γουστάρεις παλιά -νέα χώρις φροντίδα. Πάλι σούπερ θα είσαι.

Συμφωνώ απολύτως με Τζίμη..

Το κέφι μας κάνουμε..

Αν ειναι να βασανιζόμαστε ολόκληρη την εβδομάδα για το τί ακριβώς θα επιλέξουμε ,τι θα πούμε και πώς θα το πούμε,γινεται φορτίο δυσβάσταχτο..

Θεωρώ μάλιστα πώς ο αγαπητός μου φίλος και συνονόματος οχι μονον ήταν εξαιρετικός,αλλά και μετέδιδε άμεσα ολη του την αγάπη γιά αυτά που έπαιζε..

Και αυτό ειναι το σημαντικότερο απ'όλα.

Λοιπόν..Ας κάνω και εγώ μια ανακοίνωση...

Η εκπομπή Varios Artistas δεν θα βγει αύριο στον αέρα...In fact θα σταματήσω να κάνω εκπομπές κάθε βδομάδα και ο λόγος είναι απλός...
Ένιωσα πως δεν μου επέτρεπε να ακούω μουσική όπως θα ήθελα (ολόκληρα άλμπουμ) χωρίς το άγχος της επιλογής....
Παρολαυτα μπορώ να βγαίνω μια με δυο το πολύ, φορές τον μήνα (σαν σφήνα),μια άλλη ώρα που θα είναι ελεύθερη,ετσι ώστε να κάνω κάτι διαφορετικό και πιο προσεγμένο...
Γιατί κακά τα ψέμματα,αυτό που έκανα ήταν προχειρότητες και με τις προχειρότητες δεν τα πάω καλά....Η τουλάχιστον δεν ήταν αυτό που ήθελα...
Το σίγουρο είναι πως θα συνεχίσω να σας ακούω με την ίδια θέρμη....
Ευχαριστώ όσους με άκουσαν το προηγούμενο διάστημα και έδειξαν κατανόηση....

Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους.....Θα παραμείνω πιστός ακροατής σας...-bye-

Σπύρο εμείς τα είπαμε και τηλεφωνικά.
Καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά θα συμφωνήσω και με τον συνονόματό σου Σπύρο και Τζίμη.
It's also fun.

Άσε που για μένα οι εκπομπές σου, όπως και αυτές του Μπάιρα είναι φροντιστήριο, όπως και όλων εξάλλου.... ελπίζω οι "σφήνες" σου να είναι συχνές

Σπυρο σε καταλαβαινω απολυτα. Γιαυτο και οι εκπομπες που ακολουθουν διακοπες ειναι συνηθως πιο δεμενες, σαν το κρασι ενα πραμα.
Ο ακροατης ομως πιστευω οτι τις αντιμετωπιζει εντελως διαφορετικα απο τον παραγωγο, εχει αλλα κριτηρια.
Το θεμα ειναι να μην σκεφτεσαι συνεχεια τι θα παιξεις, αυτο ειναι το δευτερευον, αλλιως χαθηκαμε!!
Αναμενω τη συνεχεια των Artistas :ernaehrung004:

Μετα το διαλειμμα την προηγουμενη βδομαδα συνεχιζουμε κανονικα σημερα στις 10 :drummer:

Kανονικά σήμερα στις 10 θά βάλουμε μουσική στο ''Συνδρομο καρπιαιου σωλήνα''...

Στο finale της εκπομπής (για κάποιους κακό γιά άλλους καλό..:drummer:)θα ακουστεί ολόκληρο το τελευταίο μέρος τής 2ης Συμφωνιας τού Malher σε ερμηνεία Klaus Τennstedt με την Φιλαρμονική τού Λονδίνου..

Η ερμηνεία δεν ειναι η γνωστή της EMI,αλλά μιά πραγματικά συγκλονιστική (για καποιους και λιγο ιδιόρυθμη)''ζωντανή'' τού 1989 ,που κυκλοφορησε πέρυσι..

Εχω την εντύπωση πώς αυτή η εκτέλεση δεν εχει ξαναακουστεί στην Ελλάδα..

51798FVwP7L._SL500_AA280_.jpg

H εντύπωση που αποκομισα απο την συγκεκριμένη ερμηνεία και παρά το οτι βρισκεται στον αντίποδα (στα tempi)σχετικά με τον Klemperer ειναι πώς μπαίνει σε μιά απο τις σημαντικότερες ζωντανές συναυλίες τής 2ης..

Re: Απάντηση: The Lab FM - season 2.

Kανονικά σήμερα στις 10 θά βάλουμε μουσική στο ''Συνδρομο καρπιαιου σωλήνα''...

Στο finale της εκπομπής (για κάποιους κακό γιά άλλους καλό..:drummer:)θα ακουστεί ολόκληρο το τελευταίο μέρος τής 2ης Συμφωνιας τού Malher σε ερμηνεία Klaus Τennstedt με την Φιλαρμονική τού Λονδίνου..

Η ερμηνεία δεν ειναι η γνωστή της EMI,αλλά μιά πραγματικά συγκλονιστική (για καποιους και λιγο ιδιόρυθμη)''ζωντανή'' τού 1989 ,που κυκλοφορησε πέρυσι..

Εχω την εντύπωση πώς αυτή η εκτέλεση δεν εχει ξαναακουστεί στην Ελλάδα..

51798FVwP7L._SL500_AA280_.jpg

H εντύπωση που αποκομισα απο την συγκεκριμένη ερμηνεία και παρά το οτι βρισκεται στον αντίποδα (στα tempi)σχετικά με τον Klemperer ειναι πώς μπαίνει σε μιά απο τις σημαντικότερες ζωντανές συναυλίες τής 2ης..

Οχι ρε συ ....Εδώ και πέντε μέρες δεν έχω internet σπίτι .... Πω πω τρελλάθηκα τώρα :flipout::flipout::BDGBGDB55:-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: The Lab FM - season 2.

Οχι ρε συ ....Εδώ και πέντε μέρες δεν έχω internet σπίτι .... Πω πω τρελλάθηκα τώρα :flipout::flipout::BDGBGDB55:-bye-

Mα τοξερα οτι δεν εχεις internet μπρέ.:music-smiley-005::music-smiley-005:..Γι'αυτό και έκανα την ανακοινωση..Πάντως χάλια η Συμφωνία..:drummer::drummer:

Σε περίπου μισή ώρα
στις 9 παρατέταρτο supersonic στον labfm
θα ξεκινήσουμε με αστροψυχεδέλεια και θα μετά θα πάρουμε σβάρνα τα fillmore east west και όπου μας βγάλει.

be there ...(λέμε τώρα...):7SFGSFG:

ευχαριστώ τα δυό παιδιά που άκουσαν σχεδόν από το πρώτο λεπτό ...:music-smiley-005:

Ουφ! Αυτό το κορίτσι….
Πολλούς καλεσμένους θα έχει απόψε….
Τρείς Τζόνηδες, μια μικρή τεμπέλα, ένα μαύρο κοράκι, μια αιώνια αγαπημένη.…

Μέχρι εδώ καλά, το δεύτερο μέρος της εκπομπής της είναι που με ανησυχεί.

Ο μόνος χρήσιμος καλεσμένος, θα ήταν ένας ….. εξορκιστής..:blink:

Η "Χιονάτη και οι 7 νότες", απόψε στις 22:00 στον Labfm

Τα προβλήματα στην γραμμή μου είναι υπαρκτά και άλυτα μέχρι τώρα (διακοπές). Μουσική δοκιμαστικά θα βάλω και βλέπουμε. Μέχρι να είμαι 100% έτοιμος, ΥUPI SOUNDS σε τεστ κατάσταση.