The Lab FM - season 2.

πιο πολύ κινδυνεύεις όταν παίζεις αυτή την ανοργασμική τη Jane Siberry

Κοτάξτε...
από το όδιο sooundtrack,όλι θα επέλεγαν τον Nick (Cave) ή την Laurie για να παίξουν δίπλα στον Lou Reed.
Εγώ, διάλεξα αυτήν που δεν θα διάλεγε κανείς..:ears:

Σας υπόσχομαι ότι μετά την ανοργασμική, θα έχω μια "πολυοργασμική" αύριο..:drummer:

από το όδιο sooundtrack,όλι θα επέλεγαν τον Nick (Cave) ή την Laurie για να παίξουν δίπλα στον Lou Reed.
Εγώ, διάλεξα αυτήν που δεν θα διάλεγε κανείς..:ears:

Ναι αλλά Γιατί τη διάλεξες; δεν έχει καθόλου λιπαρά να πάρει...το "0 θερμίδες - όλη η γεύση" δεν ισχύει ποτέ και πουθενά.
Η αμαρτία έχει κεκανονισμένο αντίτιμο.

Γιατί, πολύ απλά είμαι καλό κορίτσι......
ή, όπως θα έλεγε και η Eliza..

I'm a good girl, I am..:ernaehrung004:

bad_girls_have_all_the_fun_tshirt-p235265004408318283zvkkx_400.jpg

δεν το βλέπω από δώ, γαμώ τον Αγιο μου γαμώ.
οι Γερμανοί, έχουν μπλοκάρει τον κεντρικό server και δεν βλέπουμε you-tube.
οι μαλάκες, τριγύρω, βλέπανε τσόντες.
Ποτέ μου δεν 'φτιάχτηκα' με γαμημένη τσόντα: αυτά που είχα στο κεφάλι μου, ήταν 10 φορές πιο άγρια.
και πιο περίπλοκα.
και, 1000 φορές πιο classy.

Μεγάλωσα με τον γαμημένο τον Tom Rapp.
Είμαι ευλογημένος, φίλοι.
I'm not like everybody else.

Pardon me.

.
οι μαλάκες, τριγύρω, βλέπανε τσόντες.
Ποτέ μου δεν 'φτιάχτηκα' με γαμημένη τσόντα: αυτά που είχα στο κεφάλι μου, ήταν 10 φορές πιο άγρια.
και πιο περίπλοκα.
και, 1000 φορές πιο classy.

.

....Ιαπωνικές έχεις δει?:Banane0:

Μεγάλωσα με τον γαμημένο τον Tom Rapp.
Είμαι ευλογημένος, φίλοι.
I'm not like everybody else.

Pardon me.

Τον ψευδό δεν λες;;Αυτόν με τον κόμπο στον λαιμό...

Τα χουν αυτά όσοι αγαπούν διαφορετικά...Όσοι δεν ξεπούλησαν το τομάρι τους για λίγο παραπάνω ήλιο...
Όσοι βγήκαν στην επιφάνεια και έτρεξαν πάλι πίσω,επειδη νοστάλγησαν την αύρα των πολυεπίπεδων συναισθημάτων...

Μακάριοι όσοι απαλλάχθηκαν από τα φρου φρου και τα αρώματα..Η τουλάχιστον όσοι προσπαθούν ακόμα...

καλά μην το ψάχνεις....
και το κουνάβι είναι σύμβουλος εθνικής άμυνας....

Kαλά οι Γιαπωνέζοι είναι τεχνίτες στην ανωμαλία γενικώς. Ο συγχωρεμένος o Bill (David Carradine) που είχε δέσει το πουλί του στην ντουλάπα και μετά τον ιμάντα στον λαιμό του ,έπαθε ασφυξία και πέθανε.
Εάν δεν το κατέχεις δεν...
Ανωμαλάρες και στη μουσική. Τους γουστάρω τρελά. Κυρίως τις Γιαπωνέζες.

...
Ο συγχωρεμένος o Bill (David Carradine) που είχε δέσει το πουλί του στην ντουλάπα και μετά τον ιμάντα στον λαιμό του ,έπαθε ασφυξία και πέθανε.
...

Και μετά λένε πώς οι ντουλάπες ΜέιντινΤαϊβάν είναι σκάρτες :flipout::flipout::flipout:

Η Χιονάτη, αποφάσισε σήμερα για πρώτη φορά, να παίξει με κούκλες.
Έτσι κι αλλιώς, η Χιονάτη, δεν είναι τίποτ’ άλλο παρά ένα παραμύθι.
Κι έτσι, αφού θα αρχίσει να παίζει με τις κούκλες και με τα παιχνίδια της της, θα κόψει τις κακές συνήθειες και θα τελειώσει εδώ το παραμύθι.

Ο θάνατος της Χιονάτης απόψε, στις 22:00 στον Labfm