The Lab FM - season 2.

Πράγματι η ζώνη 8-10 είναι δύσκολη, μια επανάληψη θα βόλευε.
Είτε ακούω με φασαρία στο σπίτι, είτε δε μπορώ να ακούσω καθόλου.
ΑΠό όλες τις εκπομπές του Λαμπ αυτή που έχω προσέξει λιγότερο από όσο θα θελα λόγω ώρας είναι τον πορτοκαλή ήλιο του φίλου μου του baira, δυστυχώς...

θα το σκεφτώ με τον Λύμπε να σφίξουμε την βραδυνή ζώνη της Δευτέρας....

η 'ζώνη' 20.00 με 21.30-22.00 καθημερινά είναι η πιο άχαρη από άποψη ακροαματικότητας.
Είμαστε ιντερνετικό ραδιόφωνο, μας ακούνε μόνο από το pc.
Πριν από τις 22.00, ελάχιστοι έχουν ξεμπλέξει από τον φόρτο της ημέρας και μπορούν να καθήσουν στο pc τους.
Για μένα, το optimum θα ήταν 22.00-24.00 καθημερινά, με δύο ωριαίες εκπομπές.
Και επαναλήψεις Σάββατο και Κυριακή.

θα το σκεφτώ με τον Λύμπε να σφίξουμε την βραδυνή ζώνη της Δευτέρας....

καλά θα είναι... και γω μόνον μία φορά σε πρόλαβα ... οι Δευτέρες με βολεύουν αλλά είσαι νωρίς ... οι πιτσιρίκοι μου 10.15 γυρνούν από την προπόνηση ...

supersonic has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.

άντε πάλι...τον πιο πολύφερνο του φόρουμ μας κότσαραν για Αρχηγό. -bye-

I am not arxigos of any kind.....
ανοίξαμε και σας περιμένουμε....:worshippy:

Re: Απάντηση: The Lab FM - season 2.

Συγνώμη και κανένας μαλάκας Γιαπωνέζος δεν θα πέθαινε έτσι.
Σιγά τις ανωμαλάρες: μιά ζωή θα τρέχουν από πίσω μας και θα μας αντιγράφουν.

Προφανώς, ούτε και στους ίδιους αρέσει να τρέχουν πίσω μας και να μας αντιγράφουν..

Μεταφέρω, αποσπασματικά, από το "Εγκώμιον της Σκιάς" του Junichiro Tanizaki, γραμμένο το 1933 βέβαια, τις σκέψεις του για την επιρροή της Δύσης στον Σινοιαπωνικό πολιτισμό:

"..αυτό που θέλω να πω είναι πως η Δύση έφτασε εκεί που είναι σήμερα ακλουθώντας κανονικά τον δρόμο της, ενώ εμείς, έχοντας να αντιμετωπίσουμε έναν πιό προηγμένο πολιτισμό, δεν μπορέσαμε παρά να τον υιοθετήσουμε, βγαίνοντας άπό τον δρόμο που ακολουθούσαμε στο παρελθόν για χιλιάδες χρόνια"...
"....βέβαια, αν μας είχαν αφήσει στην ησυχία μας ίσως να μην είχαμε κάνει καμμία σπουδαία υλική πρόοδο τα τελευταία πεντακόια χρόνια. θα είχαμε παρ' όλα αυτά τραβήξει ένα δρόμο που θα ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία μας. Σαν αποτέλεσμα, έστω και με αργό ρυθμό, θα ανακαλύπταμε κι εμείς το δικό μας υποκατάστατο για το σημερινό τραίνο, το αεροπλάνο ή το ραδιόφωνο. δεν θα ήταν δανεισμένα από τρίτους, αλλά ένα πραγματικά δικό μας επινόημα, που θα ταίριαζε στις ανάγκες μας."
"Αρκεί μόνο να πάει κανείς να δει αμερικανικές, γαλλικές και γερμανικές ταινίες για να δει την διαφορά στις φωτοσκιάσεις και τους χρωματικούς τόνους.."
"και πόσο ένας φωνόγραφος και ένα ραδιόφωνο που θα είχαμε εφεύρει εμείς οι ίδιοι θα αξιοποιούσαν περισσότερο τα πιό ιδιάζοντα χαρακτηριστικά της φωνής και της μουσικής μας.
Επειδή πρωταρχικά η μουσική μας είναι υποτονισμένη και βασίζεται στην ατμόσφαιρα, όταν ηχογραφείται σε δίσκο και πολλαπλασιάζεται με τα μεγάφωνα, το μεγαλύτερο μέρος της μαγείας της χάνεται."
"και στην τέχνη της συνομιλίας προτιμάμε τη χαμηλή φωνή, τά λίγα λόγια, γι αυτό και οι παύσεις είναι για μας το σημαντικότερο, αυτές οι παύσεις που καταλήγουν να πεθαίνουν όταν περάσουν στα μηχανήματα"

Re: Απάντηση: The Lab FM - season 2.

το "Εγκώμιον της Σκιάς" του Junichiro Tanizaki,

τον εκτιμώ γιατί έχω μιά παθολογική αδυναμία για τους 'τρελλούς' προφήτες που ατενίζουν τον κόσμο πάνω απ το βουνό της μοναξιάς τους και ψάλλουν τον δικό τους παραληρηματικό λήρο.
Αλλά ...Ως Εκεί.
Οπως δεν πιστεύω στο παραμύθι για το ...Παγκόσμιο Χωριό, άλλο τόσο δεν πιστεύω και στον απομονωτισμό.
Εξ άλλου δείγματα της ιδιοσυγκρασίας τους έδωσαν αμέσως μετά, στον Σινο-Ιαπωνικό πόλεμο και στον Β' Π.Π.
Αποκεφάλιζαν 'τελετουργικά' αιχμαλώτους και έτρωγαν τα συκώτια τους για να ...'τους ενσωματώσουν'.
Οι γενοκτονίες και τα εγκλήματα πολέμου τους παίζει να είναι χειρότερα κι από των Γερμανών.

Ο άνθρωπος έχει την μανία να εκσυγχρονίζει τα πάντα….
Και συνήθως τις περισσότερες φορές χαλάει ότι όμορφο υπήρξε…

93035.jpg

455768388_57bfe346dc_z.jpg

Από την μαλακία αυτή του εκσυγχρονισμού δεν ξέφυγε ούτε ο “Πορτοκαλής Ήλιος”
(μιλάμε για την πραγματική ζωή πάντα)
Κάποια στιγμή και λίγο πριν καταλήξει σε παλιοσίδερα το πήρε κάποιος και το μετονόμασε σε “ΓΙΩΡΓΗΣ”, για να του θυμίζει τον υιό του που έφυγε νωρίς από καρκίνο….
Πριν του αλλάξει όνομα φρόντισε να του αλλάξει τα φώτα. Του άλλαξε χρώμα, μηχανές και του τροποποίησε το πάνω σαλόνι για να είναι πιο ευρύχωρο.
Χάλασε όμως αυτό το μοναδικό σχήμα που είχε το εξωτερικό του πάνω σαλονιού και έκανε το καραβάκι να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα που ταξίδευαν την δεκαετία του 70.
Σήμερα μετά το ατύχημα που είχε το 2008 έξω από τον Πόρο, ο ΓΙΩΡΓΗΣ (πρώην Πορτοκαλής) είναι “παροπλισμένος” (O οδοστρωτήρας του χρόνου πέρασε φαίνεται πάνω από την μνήμη του επιχειρηματία και ξέχασε τον μονάκριβο του)
Anyway,

O Πορτοκαλής Ήλιος επισκευάστηκε και για την ακρίβεια είναι το ίδιο όμορφος όπως ήταν και στα πρώτα του ταξίδια! Λιγότερο ευρύχωρος αλλά περισσότερο όμορφος……
Επιστρέφει στο γνωστό του δρομολόγιο την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012, 20:00 – 22:00 πάντα…

Σήμερα για προετοιμασία θα παιχτεί την ίδια ώρα μία από τις παλαιότερες αγαπημένες εκπομπές του.

Mπράβο ρε Γιώργο. Και εγώ έχω πάει τη Yupi για εμβόλια και grooming για να βγούμε πιο όμορφοι σύντομα. Αν και η λάσπη πάντα την κάνει πιο γοητευτική.

O Πορτοκαλής Ήλιος ……Επιστρέφει στο γνωστό του δρομολόγιο την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012, 20:00 – 22:00 πάντα…

Σήμερα για προετοιμασία θα παιχτεί την ίδια ώρα μία από τις παλαιότερες αγαπημένες εκπομπές του.

:award: :award: :award:

:worshippy:

μου μετεφέρθη αυτούσιο:

"κύριε Μπαϊραχτάρη, η Βερονίκη σας ευχαριστεί θερμά γιατί της λείψατε πάρα πολύ.
Σας ακούει φανατικά πάντα.
Καλού κακού, έχει πάντα δίπλα της κι ένα λουκάνικο."

Anyway,

O Πορτοκαλής Ήλιος επισκευάστηκε και για την ακρίβεια είναι το ίδιο όμορφος όπως ήταν και στα πρώτα του ταξίδια! Λιγότερο ευρύχωρος αλλά περισσότερο όμορφος……
Επιστρέφει στο γνωστό του δρομολόγιο την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012, 20:00 – 22:00 πάντα…

Yessssss!!!!!!
(και για τα δύο!!)
:ernaehrung004:

ΥΓ κ.κ. αντμινς κάντε κάτι με τα smileys δεξιά, διότι το more δεν πατιέται και βάζουμε ότι άσχετα βρούμε

μου μετεφέρθη αυτούσιο:

"κύριε Μπαϊραχτάρη, η Βερονίκη σας ευχαριστεί θερμά γιατί της λείψατε πάρα πολύ.
Σας ακούει φανατικά πάντα.
Καλού κακού, έχει πάντα δίπλα της κι ένα λουκάνικο."

Βερονίκη forever! ....φορεβααααααα
Από την Βερόνικα του Παούλο Κοέλιο που αποφάσισε να πεθάνει στο Αμέρικα,
εμείς εδώ στην Ελλάδα μανουριάζουμε με την Βερονίκη με τα λουκάνικα,:award::award:

μια χάρη, να της πεις να είναι χωριάτικο, γιατί το άλλο (του χοτ ντογκ)δεν.....
και να βάλει πολύ μουστάρδα,
και να μην την σκουπίζει αμέσως όταν τρέχει,
να την αφήνει λίγο στα χειλάκια:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005: