The Lab FM - season 2.

Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

πάντως θεωρώ πολύ σημαντική αυτή την κοινωνία, αυτή τη μάζωξη κάθε βράδυ γύρω από ένα κοινό σκοπό.
Είναι ίσως ανώτερο επίτευγμα από την ίδια τη μουσική κατηγορία, διότι έχει και το ταυτόχρονο....

και τα γράφεις αυτά ρε Μήτσο;
Μέσα στη Μουσική Κατηγορία του AVClub?

Ο τεράστιος zorn...:grinning-smiley-043

η κυρία έβαλε δυο Zorn . Τα αποσπάσματα από τον πρωτο δίσκο μου προξενούν την ίδια απώθηση που προξενεί το ΚΚΕ στον Σπύρο. Για μένα χωρίς λόγο ύπαρξης μια τέτοια μουσική (ΙΜΗΟ). Το δεύτερο πολύ ευχάριστο . Δεν θα το αγόραζα - χαχα - αλλά και δεν θάκλεινα το ραδιόφωνο

η κυρία έβαλε δυο Zorn . Τα αποσπάσματα από τον πρωτο δίσκο μου προξενούν την ίδια απώθηση που προξενεί το ΚΚΕ στον Σπύρο. Για μένα χωρίς λόγο ύπαρξης μια τέτοια μουσική (ΙΜΗΟ). Το δεύτερο πολύ ευχάριστο . Δεν θα το αγόραζα - χαχα - αλλά και δεν θάκλεινα το ραδιόφωνο

Υπερβάλλεις..:ADFADF1:
Εμένα με απωθεί η ηγεσια του και οχι ολοι οι φίλοι του..Υπάρχει διαφορά..

Ο Ζorn πάντως θάχε απαγορευτεί απο την Ηγεσια..:music-smiley-005::ernaehrung004:

πάντως θεωρώ πολύ σημαντική αυτή την κοινωνία, αυτή τη μάζωξη κάθε βράδυ γύρω από ένα κοινό σκοπό.
Είναι ίσως ανώτερο επίτευγμα από την ίδια τη μουσική κατηγορία, διότι έχει και το ταυτόχρονο....

Σάν στιγμή όπου κάποιοι-ες τολμούννα επικοινωνούν γυμνοί είναι κορυφαία.
Αυτό, όμως, θα ήταν αδύνατο αν δέν υπήρχε η βάση, ...τα γραπτά

ΚΚΕς δεν είναι ο Σπύρος? :nounder: :bobby:

Υπερβάλλεις..:ADFADF1:
Εμένα με απωθεί η ηγεσια του και οχι ολοι οι φίλοι του..Υπάρχει διαφορά..

οκ διορθώνω . Μου προξενούν την ίδια απώθηση που προξενεί η ηγεσία του ΚΚΕ στον Σπύρο.

Ο Ζorn πάντως θάχε απαγορευτεί απο την Ηγεσια..:music-smiley-005::ernaehrung004:

Δεν με απασχολεί. Δεν είμαι φιλελεύθερος . :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Γενικά δε σου αρέσει ο ζορν;

Δεν με απασχολεί. Δεν είμαι φιλελεύθερος . :ernaehrung004:

H Δημοκρατια δεν εχει σχεση με τον φιλελευθερισμό...

Αλλά να στέλνω και τον Komeda στά καταγώγια της Πολωνίας και να τον κυνηγάω επειδή έπαιζε ''διεφθαρμένη μουσική''(ήτοι jazz) να μου λειπει..:smash::worshippy:

η ατμόσφαιρα είναι έξω....στον αέρα.
εδώ είναι το alter ego της....

Μήτσο δεν ξέρω για alter ego, αλλά εδώ είναι -ακόμη- η Μουσική Κατηγορία του AVClub, της οποίας έχεις και την υψηλή εποπτεία.
Πως γράφεις ελαφρά τη καρδία κάποια πράγματα; Έχεις λάθος...
Πολλοί απο σας έχουν λάθος. Είστε φίλοι, σας αγαπάω, αλλά έχετε λάθος.

ποιό είναι λάθος βρε Κουν?
αυτό που γίνεται είναι υποσύνολο και ταυτόχρονα υπερσύνολο της μουσικής κατηγορίας....
έχει όλη την γοητεία της μουσικής κατηγορίας plus το της μάζωξης....

Είναι σαν να κάνεις παρουσίαση, αλλά να την διαβάζει (και όχι μόνο) ο άλλος ζωντανά, - και να συμμετέχει κι όλας αν θέλει.

τί άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς?

ποιό είναι λάθος βρε Κουν?
αυτό που γίνεται είναι υποσύνολο και ταυτόχρονα υπερσύνολο της μουσικής κατηγορίας....
έχει όλη την γοητεία της μουσικής κατηγορίας plus το της μάζωξης....

Είναι σαν να κάνεις παρουσίαση, αλλά να την διαβάζει (και όχι μόνο) ο άλλος ζωντανά, - και να συμμετέχει κι όλας αν θέλει.

τί άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς?

να σου πω προτιμώ να με ψήσει κάποιος αργά , γλυκά , με λόγια και γραπτά παρά να μου πεί "άκου αυτό το φοβερό" . Θα μου αφαιρέσει πολύ απ' το μυστήριο , την προσμονή , την κατανόηση .

Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

να σου πω προτιμώ να με ψήσει κάποιος αργά , γλυκά , με λόγια και γραπτά παρά να μου πεί "άκου αυτό το φοβερό" . Θα μου αφαιρέσει πολύ απ' το μυστήριο , την προσμονή , την κατανόηση .

Οχι αυτο μπορει να ειναι και ψυχρολουσια η απογοητευση
Πες οτι σε βαζω στον καναπε και σου λεω ακου αυτο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Οχι αυτο μπορει να ειναι και ψυχρολουσια η απογοητευση
Πες οτι σε βαζω στον καναπε και σου λεω ακου αυτο...

ετσι στα μούτρα κατευθείαν ή θα μου αρέσει ή θα το σιχαθώ , ανάλογα με τα γούστα μου . Δεν θάχεις προλάβει όμως να μου δώσεις μια άλλη οπτική γωνία , να μου εξηγήσεις γιατί αρέσει σ' εσένα . Π.χ θα είχε ενδιαφέρον να μας εξηγήσει κάποιος ( ή κάποια ) γιατί της αρέσει ο Zorn της πρώτης δόσης