The Lab FM - season 2.

ε έχουνε μάτι γυπαετού οι επιχειρηματίες...διατί να το αμφισβητήσομεν άλλως τε...:Banane0:

άσε με μωρέ: πήγε στα sessions που χτιζόταν το Layla :worshippy: και ...αυτό μόνο είδε;

δε θάχεις δει αυτό...

1349028_1.jpg

άκουγε ποτέ ο Scrooge μουσική?

δες το doc για τη ζωή του Harry. (ένας είναι ο Harry)

έφτιαχνε μόνος του δίσκους που παίρνανε άριστα στους μουσικοκριτικούς και τους peers....(λέγε με Beatles)...
όταν ήρθε ο Perry και του είπε στακα μαν, εγώ θα κάνο κουμάντο το Nilsson Schmilsson χτύπησε καμπανάκια...

Ο Παύλος δεν ακούει Cosa Nostra.
τρόμαξε από το Torture Garden διότι υποθέτω (δεν είναι δα και σωστό να υποθέτω δια λογαριασμόν του) εφ' όσον του αρέσει ο Lars είναι κάπως πουριτανός προτεστάντης (εγώ δεν σπέρνω καινά δαιμόνια.....:ears:)

:BDGBGDB55:

Ποιός ο κήπος των μαρτυρίων και ποιός ο Λαρς ; ( ο φον Τρίερ ; διάβασες τι έγραψα για την Μαλακία ; σορρυ Μελαγχολία; )

Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Ποιός ο κήπος των μαρτυρίων και ποιός ο Λαρς ; ( ο φον Τρίερ ; διάβασες τι έγραψα για την Μαλακία ; σορρυ Μελαγχολία; )

Kαλα να παθεις αφου δεν ρωτας....

Lars Ulrich μηπως?:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Kαλα να παθεις αφου δεν ρωτας....

Lars Ulrich μηπως?:ADFADF1:

τι να ρωτήσω μωρέ ; Η σύζυγος το πήρε σε dvd. Ε είπα κι εγώ να το δώ ο καημένος . Ο Ουρλιχ ποιός είναι πάλι ; Κάτι σε Κόναν μου βγάζει , ή σε Θωρ κλπ :ernaehrung004:
Ξέρω βέβαια κι έναν Lars Danielson αλλά με πέφτει ολίγον κουραστικός και δεν έχει και ντραμς ( ή αν έχει κοιμούνται )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

O ντραμμερ των Μεταλλικα...

τελικά είχε δίκιο ο Κουν. Αδύνατον να παρακολουθήσεις τι διαμοίβεται σ' αυτό το νήμα αν δεν ακούς όλες τις εκπομπές. Οπερ αδύνατον. Ανέφικτον . Ακατόρθωτον. Αρα..... ;;;;;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

τελικά είχε δίκιο ο Κουν. Αδύνατον να παρακολουθήσεις τι διαμοίβεται σ' αυτό το νήμα αν δεν ακούς όλες τις εκπομπές. Οπερ αδύνατον. Ανέφικτον . Ακατόρθωτον. Αρα..... ;;;;;

supersonic απόψε στις 10

σίγουρα....
με το καφέ το πρωί πάει μία μαστίχα ...ίσως και δύο
και αυτό,
skinos-500x500.jpg

114683697.jpg

με τρίτη από το πρώτο και δέυτερη ακρόαση από το δεύτερο δεν πας δουλειά,

ναι βρε, δεν το συζητώ.
Αλλά δεν έχεις δοκιμάσει μάλλον το πρώτο μέσα στον καφέ. Θεϊκό σου λέω. (καλά, μπορεί και να το έχεις δοκιμάσει, δεν παίρνω κι όρκο..)

Όσο για το δεύτερο, μόνο τα άπαντά του έχω βρει, από τότε που τον πρωτοέπαιξες στον περσινό "Ήλιο", συλλογή, ξέρεις....
εμ, δεν φρόντισες....

καλά...μερικοί αποστασιοποιημένοι τα καταφέρνουν και επιζούν...