The Lab FM - season 2.

Re: Απάντηση: The Lab FM - season 2.

@ supersonic
Τα είχες όλα. Rolling Stones, Little Feat, Eric Burdon and War, Buffalo Springfield με Neil Young, The Notorious Byrd Brothers, αποδόμηση των CSN, Norah Jones, Notre-Dame de Paris, Natacha Atlas και στο τέλος κατάρρευση της μετάδοσης.
Σταθερός, σίγουρος, επιβλητικός. Συγχαρητήρια.

και πληροφορίες από τη λήψη μου.

thelabfm1.jpg

@ The Singin’ Grandfather
Για το Κώστα τι να πεις; Άκουσα τη φωνή τώρα, αλλά την διάβαζα από τα '80s. Το πρόγραμμά του ξεκινά ανυποψίαστα και κομμάτι-κομμάτι σε ταξιδεύει εκεί που θέλει αυτός, εσύ απλά παραδομένος στους ήχους παράσυρεσαι χωρίς αντίδραση. Η ακρόαση γίνεται μυσταγωγία. Εννοείται ότι μετά το Johnny Cash σε έχασα (μάλλον πρέπει να το ήθελα)...

σε διαβεβαιώνω ότι η κατάρρευση δεν ήταν προγραμματισμένη....

όλα τα άλλα ήταν...
προσπάθησα πάντως, χωρίς ακριβώς να θέλω να αποδομήσω τους CSN, να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοούσα
αν και εγώ στην εποχή του πέρασα καλά και με το Judy blue eyes και marakesh express....

σε ευχαριστώ που διέθεσες το χρόνο σου, όπως και τους υπολοίπους.

πάντως αυτή η χιονάτη βρε παιδί μου, μας έχει στοιχειώσει....

Απάντηση: Re: Απάντηση: The Lab FM - season 2.

...
Το πρόγραμμά του ξεκινά ανυποψίαστα και κομμάτι-κομμάτι σε ταξιδεύει εκεί που θέλει αυτός, εσύ απλά παραδομένος στους ήχους παράσυρεσαι χωρίς αντίδραση. Η ακρόαση γίνεται μυσταγωγία. ...
Θα παρατηρήσεις πως όσο διαρκεί η εκπομπή του παύουν να "κατεβαίνουν" posts.
Μπόρεσα να τον ακούσω μονάχα πολύ λίγες φορές, γμτ, όμως σε κάνει να νιώθεις πως βρίσκεται εκεί δίπλα σου-μέσα σου-μάρτυρας στο χθές σου

Η "Χιονάτη και οι 7 νότες" και η "La Cosa Nostra" θα είναι μαζί απόψε, σε μια εκπομπή που ευτυχώς συμμαζεύτηκε και θα έχει πολλή μουσική, ελάχιστα λόγια και διάρκεια μόνο δύο ώρες και δέκα λεπτά,.

H "Χιονάτη" ισχυρίζεται ότι σίγουρα δεν θα είναι η καλύτερή της εκπομπή, στα δικά της 75 λεπτά όμως,θα παίξει τα ωραιότερα τραγούδια.
Η "C.N." θα παίξει απλώς τα αγαπημένα της, κάτι που δημιούργησε πρόβλημα γιατί τα αγαπημένα της ήταν πάαααρα πολλά.

Απόψε στις 22.00 ακριβώς, στον Labfm.

Τα "ορφανά" (που δεν είναι ούτε brawlers, ούτε bawlers, ούτε bastards), θα παίζουν από πολύ νωρίτερα.

Η "Χιονάτη και οι 7 νότες" και η "La Cosa Nostra" θα είναι μαζί απόψε, σε μια εκπομπή που ευτυχώς συμμαζεύτηκε και θα έχει πολλή μουσική, ελάχιστα λόγια και διάρκεια μόνο δύο ώρες και δέκα λεπτά,.

H "Χιονάτη" ισχυρίζεται ότι σίγουρα δεν θα είναι η καλύτερή της εκπομπή, στα δικά της 75 λεπτά όμως,θα παίξει τα ωραιότερα τραγούδια.
Η "C.N." θα παίξει απλώς τα αγαπημένα της, κάτι που δημιούργησε πρόβλημα γιατί τα αγαπημένα της ήταν πάαααρα πολλά.

Απόψε στις 22.00 ακριβώς, στον Labfm.

Τα "ορφανά" (που δεν είναι ούτε brawlers, ούτε bawlers, ούτε bastards), θα παίζουν από πολύ νωρίτερα.

αν και διαπιστώνω σαφή διχασμό προσωπικότητας...θα προσπαθήσω να ακούσω και τις δυό...

πάντως προσωπικά είμαι υπερ της Χιονάτης.....

but don't let the other one know...

@ The Singin’ Grandfather
Για το Κώστα τι να πεις; Άκουσα τη φωνή τώρα, αλλά την διάβαζα από τα '80s. Το πρόγραμμά του ξεκινά ανυποψίαστα και κομμάτι-κομμάτι σε ταξιδεύει εκεί που θέλει αυτός, εσύ απλά παραδομένος στους ήχους παράσυρεσαι χωρίς αντίδραση. Η ακρόαση γίνεται μυσταγωγία. Εννοείται ότι μετά το Johnny Cash σε έχασα (μάλλον πρέπει να το ήθελα)...

+1000!

Κάλλη μου αν εχεις την καλωσύνη,αφιέρωσε κάτι σε οσους αυτοκτονούν απο απελπισια ,λογω τών μέτρων.

Μιάς και εμεις θα εξακολουθησουμε νάμαστε Ανθρωποι ..................