The Lab FM - season 2.

Εγω απορω πως μας κανει παρεα ο Σπυρος
εντελως διαφορετικοι κοσμοι

Ουφ!! Τώρα μπορώ να μπω...

Yoy 're a great great Santa Claus (if you know what I mean) :award:

και χαίρομαι πάρα πάρα πολύ που διαπιστώνω ότι μας ακούει σύμπασα η Μουσική κατηγορία του AV Club :grinning-smiley-043

Yoy 're a great great Santa Claus (if you know what I mean) :award:

Και εσύ επίσης...Θα καταλάβεις μόλις βρεθούμε....

_1016217.jpg

παίδες...και παιδίσκη

χαίρομαι ιδιαίτερα για την απόλυτη σύμπνοια της μουσικής κατηγορίας, αλλά και για την ενεργοποίηση των μελών να μας χαρίζουν ζεστασιά στα κρύα βράδια μας.
Ευχαριστώ όλους για τις μουσικές ιδέες....και να το συνεχίσουμε !
:worshippy::worshippy::worshippy:

Τι κοινό μπορεί να έχει ένας τυπάκος σαν και εμένα που λατρεύει το Αμερικάνικο death metal της Tampa και την Νορβηγικη Black Metal σκηνη, με εναν guru των 70's;
Μα φυσικά τα ίδια κοινά που έχουν ένας ψυχακιας ,αξύριστος μουσικός τυχοδιώχτης του σήμερα με έναν καθώς πρέπει έγχρωμο κύριο του παρελθόντος με χαρακτηριστικό γρέζι στην φωνή....

Η απάντηση είναι απλή...Όλοι ψάχνουν για την καταραμένη λύτρωση...Ο καθένας με τον δικό του,διαφορετικό τρόπο...

Αφιερωμένο...

http://www.youtube.com/watch?v=CKnH49e7Qas&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=iYWyEMGr6_A

Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Η σύμπνοια στην μουσική κατηγορία του avclub πάντα υπήρχε και θα συνεχίσει να υπάρχει. Αυτά που μας δένουν είναι πλέον πάρα πολλά.
Επειδή εδώ όμως μιλάμε και για τον σταθμό θα μου επιτρέψετε να πω κάτι ακόμα .
Αρχές Σεπτεμβρίου τα πράγματα ήταν πάρα πολύ ρευστά με το θέμα Lab, θα βγεί δεν θα βγεί κλπ…
Περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου πρώτη η miss Kat ξεκίνησε να κάνει εκπομπές σε νεκρό server.Προσωπικά αυτό το θεωρώ τρελό τσαμπουκά! Έκανε τρεις εκπομπές, μόνη της, σε νεκρό σταθμό!
Το Σάββατο που την είδα της έκανα και πλάκα μάλιστα λέγοντας της πως αυτό που έκανε μου θύμισε λίγο εκείνα τα φρικτά b movies, που τα ζόμπυ βγαίνουν από το πουθενά υποτίθεται για να τρομάξουν το κοινό, αλλά το μόνο που πετυχαίνουν είναι γέλιο μέχρι δακρύων!

Θεωρώ χρέος μου να αναφέρω πως η miss Kat aka Κατερίνα Συρίχα συνεχίζει να είναι στον Lab fm κάθε Κυριακή βράδυ στις 20:00 με το groove machine!, και σε αυτό που κάνει είναι μια από τις καλύτερες για να μην πω η καλύτερη!

Our grrrrrl is up for tonight.:award:
She will rock you kinda kind, kinda heavy.
Says she's Snow-white but those in-the-know, usually refer to her as Geronimo. :worshippy:

geronimo1.jpg

'I have killed many Mexicans; I do not know how many, for frequently I did not count them. Some of them were not worth counting. It has been a long time since then, but still I have no love for the Mexicans. With me they were always treacherous and malicious.'

—-Geronimo, My Life: The Autobiography of Geronimo, 1905