Γεια σου dotore...Χεστηκα αν ξανακανουμε νικη οταν παιζεις.....Αρκει που εχουμε παρει αμπαριζα τους "συνεταιρους"... Να πα να γαμηθουν ολοι οταν τραγουδαν οι Ιακωβοι και ο Περιμενης ......keep playing....:award::worshippy:
Εισαι βαλσαμο ρε μπαγασα μετα απο ενα πολυ ασχημο τετραημερο.Περιμενω τον "παππου" αυριο για να ερθω τελειως στα ισα μου......
Και τους υπολοιπους μεσα στο υπολοιπο της βδομαδας για να επιστρεψω στην πιο ωραια ρουτινα που εχω....
Σορρυ για το υπερβολικα συναισθηματικο αλλα i can't help it....
"The singin' grandfather, tonight, is a paean to the mystery of the passage of time and our brief but beautiful existence.
An ode to lovers and madmen as much as a shout out to carnival hucksters and easy mystics. It celebrates the joy of falling in love and then forgetting what all the fuss was about. It preaches sticking to your guns, fighting the good fight and standing with your hands hung loosely by your side. It's about marching, chopping wood, highways, girls wearing pretty dresses, sinking churches, ghost towns, chasing answers, getting drunk, rabbits and weasels, tiny white lies, the sun, the moon and the whole damn universe.
Mostly, it's about dancing in the grey."
the singin' grandfather. The LabFM. Δευτέρα 28/11 - 22.00
Mήτσο αυτό που ετοιμάζω (ελπίζω σύντομα) θα απευθύνεται στην ιδρωμένη παλάμη του έφηβου, στη ξεχειλωμένη κυλότα της φοιτήτριας, στα οπίσθια ''ζωγραφιά'' αθλήτριας της συγχρονικής κολύμβησης, στην αγωνία ενός ματάκια με καταρράκτη, στις ανέμελες στύσεις των ζώων, στο φάγωμα 3 κιλών παϊδάκια χωρίς χέρια κ.τ.λ.
Δεν παρεξηγώ γιατί δεν είσαι έτσι και αλλιώς στο target group μου.:ernaehrung004:
f#*k the universe singin' grandfather.
Mήτσο αυτό που ετοιμάζω (ελπίζω σύντομα) θα απευθύνεται στην ιδρωμένη παλάμη του έφηβου, στη ξεχειλωμένη κυλότα της φοιτήτριας, στα οπίσθια ''ζωγραφιά'' αθλήτριας της συγχρονικής κολύμβησης, στην αγωνία ενός ματάκια με καταρράκτη, στις ανέμελες στύσεις των ζώων, στο φάγωμα 3 κιλών παϊδάκια χωρίς χέρια κ.τ.λ.
Δεν παρεξηγώ γιατί δεν είσαι έτσι και αλλιώς στο target group μου.:ernaehrung004:
τι εγινε το εριξες στη λογοτεχνια ?
απο μουσικη τι γινεται ?
.
να σου κάνω μια ρελάνς...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.