- 17 June 2006
- 14,350
μετά τον Scott Walker -ο οποίος ήταν η έκπληξη- ήταν το 3ο μέρος της Appassionata (Piano Sonata No.23, op.57) του Μπετόβεν με τον Εμιλ Γκίλελς και στη συνέχεια το Abdulmajid από τη Heroes Symphony του Philip Glass.
μετά τον Scott Walker -ο οποίος ήταν η έκπληξη-
του Παύλου, δεν του άρεσε το The Drift.
το Tilt όμως...που ξέρεις; μπορεί και να του άρεσε :antlers:
Του Παύλου το Drift το έχω πλέον εγώ.του Παύλου, δεν του άρεσε το The Drift.
το Tilt όμως...που ξέρεις; μπορεί και να του άρεσε :antlers:
Σήμερα το βράδυ,,,όποιος καταφέρει να ξεπεράσει τον δράκο που ακούει στο όνομα Dodheimsgard,,θα ανταμειφθεί...
![]()
αν θυμάμαι καλά, στις δύσκολες εποχές τα είχα φτιάξει και με δράκο ...
ps...Στέλιο τώρα που έμαθες που είμαι να περνάς καμιά βόλτα να τα λέμε...
Painted on my wall
The bright birds fly
Bring the music home
To where the jazzbirds cry
Jazzbirds fly Jazzbirds cry
Jazzbirds fly away
Left to sing alone
The songs that hold your heart
Will the magic heal or tear your soul apart
Η Χιονάτη, ως γνωστόν, είναι ένα πολύ συγκροτημένο άτομο (τυπικό γνώρισμα μιας άψογης και χαρισματικής γραμματέως)..
Έτσι, στην σημερινή εκπομπή, ξέρει πολύ καλά με τι θα αρχίσει, με τι θα τελειώσει, αλλά και τι θα παίξει στο ενδιάμεσο (αυτό ναι, είναι μπηχτή :worshippy: ), εκτός από ένα πολύ μικρό μέρος που την μπερδεύει λίγο...
αλλά και πάλι, έχει τέσσερα λεπτά ν' αποφασίσει πως θα το 'σώσει'....
Η "Χιονάτη και οι 7 νότες" απόψε, στις 22:00 στον Labfm
Η Χιονάτη, ως γνωστόν, είναι ένα πολύ συγκροτημένο άτομο (τυπικό γνώρισμα μιας άψογης και χαρισματικής γραμματέως)..
Έτσι, στην σημερινή εκπομπή, ξέρει πολύ καλά με τι θα αρχίσει, με τι θα τελειώσει, αλλά και τι θα παίξει στο ενδιάμεσο (αυτό ναι, είναι μπηχτή :worshippy: ),
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.