The Lab FM - season 2.

Menuck δεν παιζει τωρα?
τον ειχω βαλει στη λιστα για την Παρασκευη, αλλο κομματι

btw πολυ καλος ο darkest light

ανέβηκε το επίπεδο σήμερα.

Σπύρο, σου ταιριάζει πιό πολύ το ...γκοστέ...
χίλιες φορές καλύτερα από τους θανάτους και τα μέταλλα...

ευκολάκι: μιά χαρά θα κολλήσει ο Lynch μετά το hip hop.
εκλεκτικές συγγένειες: ο David, είναι μαύρος εσωτερικά.

Μπράβο Σπύρο μας.
το προετοίμασες πολύ καλά: το hip hop ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε να είναι για να προαναγγείλει τον μεγάλο διαταραγμένο. :worshippy:

:grinning-smiley-043

ανέβηκε το επίπεδο σήμερα.

Σπύρο, σου ταιριάζει πιό πολύ το ...γκοστέ...
χίλιες φορές καλύτερα από τους θανάτους και τα μέταλλα...

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια αλλά το επίπεδο είναι πέρα και πάνω από την δική μου φαντασία εδώ και δυο χρόνια...

Όσοι ζουν μέσα στις μουσικές που ακούν ξέρουν ότι η προσωπική τους εξέλιξη περνά μέσα από τον δρόμο εκείνο που διαμορφώνει τον χαρακτήρα τους προς το καλύτερο και αυτός ο δρόμος για κάποιους από εμάς είναι η μουσική...Κάποιος άλλος μπορεί να αρέσκεται στο να βελτιώνει το σημάδι του κυνηγώντας μπεκάτσες...

Απ την άλλη (μιας και ανέφερες τα μέταλλα και τους θανάτους),,ξέρω πολλά μέταλλα που παίρνουν υπερτιμημένους και πολυδιαφημισμένους τζαζιστες (πχ) οι οποίοι παίζουν δέκα ανούσιες νότες σε κάθε τους δίσκο,τα οποία (μέταλλα) τους πιάνουν (τους τζαζιστες) από τα πλοκάμια και τους χτυπούν στην προβλήτα σαν χταπόδια...
Το θέμα είναι τι γίνεται με αυτούς που δεν δέχονται τίποτε άλλο πέρα από τις σταθερές που τους επιβάλει η προϊστορία τους...
Γιατί στην μουσική τον κύριο λόγο δεν έχουν οι 'σταθερές' και τα κλισέ [τα οποία βρίσκονται ουλουθε (που λέει και ο Γκιωνάκης)] αλλά οι αστάθμητοι παράγοντες...
Και οι αστάθμητοι παράγοντες βρίσκονται διάσπαρτοι σε πράγματα που ούτε καν φανταζόμαστε ότι υπάρχουν γιατί πολλές φορές δεν μας αφήνουν τα κλισέ τα οποία τις περισσότερες φορές στέκονται εμπόδιο για την εξέλιξή μας.....
Όταν λοιπόν έρθει εκείνη η ''άγια'' μέρα που θα απαλλαχτούμε από αυτά τότε θα μπορούμε με άνεση να 'σκάσουμε' ένα τεράστιο χαμόγελο στον ίδιο μας τον εαυτό και θα πούμε μέσα μας ότι τουλάχιστον προσπαθήσαμε για το κάτι παραπάνω....:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Η ευτυχία έχει ομορφιά όταν μπορείς να κρατάς τον διακόπτη:

Αχ βρε Βασίλη....Τόσα χρόνια με έναν διακόπτη στο χέρι είμαι..Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ακόμη και σήμερα δεν έχω καταλάβει εάν αυτός ο διακόπτης είναι αυτός που βάζει σε λειτουργία τον θερμοσίφωνα η είναι ο μοιραίος διακόπτης που ενεργοποιεί την υψηλή τάση που τροφοδοτεί την ηλεκτρική καρέκλα στην οποία νιώθω πως κάθομαι...Μεγάλη κουβέντα...

Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Εν τω μεταξύ έχουμε και κάποια όχι και τόσο ευχάριστα νέα!
Ο Πορτοκαλής Ήλιος …..(μην τρομάζετε), παρουσίασε ένα πρόβλημα στο φουγάρο, και τελείως ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει η δεξιά μηχανή! Η αριστερή είναι τελείως καλά πάντως!
Θα πάει για επισκευή! Ευκαιρία να φτιαχτούν και κάτι ρημαγμένα από πέρυσι καθίσματα και κάτι σκισμένες τέντες!

Φαντάζομαι ότι θα βρεθούν και κανα δύο άλλα προβληματάκια, οπότε δεν θέλω να σας πω ημερομηνία επιστροφής!

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και υποστήριξη σας

Τι γίνεται με τις επισκευές; Ξεμπούκωσε το φουγάρο; (η πολύ εσωστρέφεια προκαλεί εμφράγματα και μουκώματα) Τελείωσε το ρεκτιφιέ στην δεξιά μηχανή;

Τα καθίσματα και οι τέντες πάντως, καλό θα ήταν να αλλαχτούν όλα γιατί έχουν μαδήσει πια από τα τα(ξύδια), τις ουσίες, την μάκα και τα δάκρυα της θάλασσας..

Αφού γίνονται γενικές επισκευές λέω να βάλουμε και ελικοδρόμιο για επισκέπτες της τελευταίας στιγμής, και χώρο για μη καπνίζοντες για τους ταλαίπωρους μπαρουτοκαπνισμένους οργίλους.

Άντε λοιπόν. Ημερομηνία καθέλκυσης;

Last edited:

η Χιονάτη και οι 7 νότες ξεστράτησαν λίγο αυτές τις μέρες στον παγωμένο Βορρά, περιφέρονται γύρω από την μεγάλη Φιλαρμονική και υπό τας Φιλύρας, κι έτσι ειδικά γι' αυτήν την εβδομάδα θα βγουν κατ' εξαίρεσιν στην Πέμπτη στις 22:00 ζωντανά, από γεωγραφικό πλάτος: 59-20N, γεωγραφικό μήκος: 18-03E.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Αχ βρε Βασίλη....Τόσα χρόνια με έναν διακόπτη στο χέρι είμαι..Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ακόμη και σήμερα δεν έχω καταλάβει εάν αυτός ο διακόπτης είναι αυτός που βάζει σε λειτουργία τον θερμοσίφωνα η είναι ο μοιραίος διακόπτης που ενεργοποιεί την υψηλή τάση που τροφοδοτεί την ηλεκτρική καρέκλα στην οποία νιώθω πως κάθομαι...Μεγάλη κουβέντα...
Ο διακόπτης είναι η υποκειμενικότητά μας

Παρακολούθησα το πρώτο 40λεπτο σα να βρισκόμουν σε Πέκινπα :grinning-smiley-043

η Χιονάτη και οι 7 νότες ξεστράτησαν λίγο αυτές τις μέρες στον παγωμένο Βορρά, περιφέρονται γύρω από την μεγάλη Φιλαρμονική και υπό τας Φιλύρας,

Ωραία! καλό θα της κάνει, της Χιονάτης.
να μάθει να μη βάζει τους Βόρειους ποτέ πάνω απ τη χώρα της.
γιατί η χώρα της, όπως είχε πεί κι ένας μπάρμπα-Μυτούσης λίγο παλιότερα, είναι "η Disneyland του Θεού: όλα εδώ τα έβαλε. Βουνά, δάση, παραλίες, ήλιο, ωραίες θάλασσες...ΟΛΑ!".

ασε George που μου θες και ελικοδρομιο
μη μας ρεταρει το καραβακι να λες
αλλα δεν το φοβαμαι!
δεν κανει πισω με τιποτα

η Χιονάτη και οι 7 νότες ξεστράτησαν λίγο αυτές τις μέρες στον παγωμένο Βορρά, περιφέρονται γύρω από την μεγάλη Φιλαρμονική και υπό τας Φιλύρας, κι έτσι ειδικά γι' αυτήν την εβδομάδα θα βγουν κατ' εξαίρεσιν στην Πέμπτη στις 22:00 ζωντανά, από γεωγραφικό πλάτος: 59-20N, γεωγραφικό μήκος: 18-03E.

ελπίζω να ξεκίνησες ήδη, έχεις κατι λιγότερο από μιάμιση μέρα και είναι μεγάλη η απόσταση

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Fuck: έχασες τον Gatito παρέα με τον Abdullah Ibrahim...
δεν πειράζει.
I stand with the wretched of the earth :ADFADF1:
έχω χάσει τόσα πολλά που πλέον δέν μετράω άλλο
Δέν παραπονιέμαι, βρίσκομαι ανάμέσα σε συνειδητά χαμένους και αυτό με κάνει κερδισμένο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Δέν παραπονιέμαι, βρίσκομαι ανάμέσα σε συνειδητά χαμένους και αυτό με κάνει κερδισμένο

αμα οι χαμένοι που βρίσκεσαι ανάμεσα πίνουν καφέ και σε καλούν είσαι διπλά κερδισμένος....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

αμα οι χαμένοι που βρίσκεσαι ανάμεσα πίνουν καφέ και σε καλούν είσαι διπλά κερδισμένος....

Άμα εννοείς τον hiend-καφέ του Σαββάτου, συμφωνώ. :grinning-smiley-043
Άμα εννοείς τον δικό μου gold, η πρόσκληση είναι διαρκής chief

##

Και αυτό είναι το ζήτημα που θα μας απασχολίσει στον επόμενο:

ΠΟΣΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ;
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!, ...ΘΑ'ΛΕΓΑ

-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Άμα εννοείς τον hiend-καφέ του Σαββάτου, συμφωνώ. :grinning-smiley-043
Άμα εννοείς τον δικό μου gold, η πρόσκληση είναι διαρκής chief

##

Και αυτό είναι το ζήτημα που θα μας απασχολίσει στον επόμενο:

ΠΟΣΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ;
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!, ...ΘΑ'ΛΕΓΑ
-bye-

Βασίλη,
Δική μου διαπίστωση,
Αν δεν εκραγεί το συναίσθημα, η κρίση δεν ξεθολώνει.

Σε απόλυτη συνεργασία!

Ημερομηνία καθέλκυσης;

Με φουγάρο και δεξιά μηχανή έχουμε σχεδόν καθαρίσει! Η αριστερή δεν είχε ποτέ πρόβλημα και στον έλεγχο που έγινε τα πήγε περίφημα! Κανα δύο προβληματάκια έμειναν ακόμα!
Τα ξεχαρβαλωμένα καθίσματα και τις ξεσκισμένες τέντες λέω να τα κρατήσω για “παράσημα” αλλιώς θα ομορφύνει πολύ το πλοίο!

Εξάλλου όπως λέει η μεγάλη Amanda
R-103575-1131713212.jpeg

Δεν προλαβαίνουμε αυτήν την Παρασκευή!Μάλλον την επόμενη....