The Lab FM - season 2.

Θεού θέλοντος και καιρού (και server) επιτρέποντος
αύριο Δευτέρα στις εννιά παρα τέταρτο με δέκα, πριν τον singing grandfather

supersonic : μια δοκιμαστική εκπομπή πέντε τετάρτων...και ό,τι ήθελε προκύψει. :worshippy:

στον απόηχο μιας χαμένης εφηβείας των seventies....:afro:

Αυτή την στιγμή εδώ στον labfm η Miss Kat κάνει ένα από τα καλύτερα προγράμματα που έχει κάνει ποτέ! Κοντεύει να διώξει τον Παπαδήμο? Τι????Δεν φεύγει ο Παπαδήμος? Φεύγει...
Ναι οκ! υπάρχει και το άλλο " Η μαύρη μουσική δεν αντικατοπτρίζει την Ελλάδα του 2012"
ΛΑΘΟΣ
Η Μαύρη μουσική είναι pure επανάσταση, pure ενέργεια, pure αμφισβήτηση, pure οργή, pure συναίσθημα, pure έρωτας, ότι μισεί το κατεστημένο......

Θεού θέλοντος και καιρού (και server) επιτρέποντος
αύριο Δευτέρα στις εννιά παρα τέταρτο με δέκα, πριν τον singing grandfather

supersonic : μια δοκιμαστική εκπομπή πέντε τετάρτων...και ό,τι ήθελε προκύψει. :worshippy:

στον απόηχο μιας χαμένης εφηβείας των seventies....:afro:

Δεν υπάρχει "δοκιμαστική" για τον chief......Αύριο όλοι στις θέσεις σας για την πρώτη εκπομπή του Chief!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπορώ να του δανείσω τη δισκοθήκη που είχα όταν είχα αγκαλιά την κόρη μου...
Μπορεί να είναι 16 χρόνια πριν, αλλά αυτή η μουσική είναι διαχρονική ....

τώρα που βλέπω τις βιντεοταινίες, ακούγονται μερικά, είναι κάτι Gary Burton, Gloria Estefan, Pat Metheny....όλοι διαχρονικοί και ...σύγχρονοι !

Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

τώρα που βλέπω τις βιντεοταινίες, ακούγονται μερικά, είναι κάτι Gary Burton, Gloria Estefan, Pat Metheny....όλοι διαχρονικοί και ...σύγχρονοι !

Με Pat Metheny και Gary Burton μεγάλωσες το παιδί μπρέ??:ADFAD2::ADFAD2::ADFADF1:

Καλά για την Gloria δεν το συζητώ..

All time classic.:firstprize:

Της Gloria άμα είναι το Μι Tiera πειράζει να το πάρω εγώ που δεν είμαι μπαμπάς ακόμα?

όντως,
Έχω ακούσει το αμίμητο.
"Εγώ ακούω κυρίως λαϊκά, αλλά μου αρέσουν τα πάντα, και η Πέγκυ και ο Σφακια, και οι 4 εποχές και ακούω και Lara Fabian"(τη Fabian την έχουν για σοβαρή)

Της Gloria άμα είναι το Μι Tiera πειράζει να το πάρω εγώ που δεν είμαι μπαμπάς ακόμα?

ακριβώς αυτό
μπορεί να μην το έχω χορέψει με τη γυναίκα μου, όμως το έχω χορέψει με την κόρη μου και υπάρχουν και αποδείξεις....!

Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

όντως,
Έχω ακούσει το αμίμητο.
"Εγώ ακούω κυρίως λαϊκά, αλλά μου αρέσουν τα πάντα, και η Πέγκυ και ο Σφακια, και οι 4 εποχές και ακούω και Lara Fabian"(τη Fabian την έχουν για σοβαρή)

Το πιστευεις οτι τις εχω καπου παραπεταμένες??Ακριβώς γι´αυτόν τον λόγο.

Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Το πιστευεις οτι τις εχω καπου παραπεταμένες??Ακριβώς γι´αυτόν τον λόγο.

Ναι φυσικά σε πιστεύω!Υπάρχουν τέτοιες "ψεύτικες λατρείες" παντού!
Εγώ δεν τις έχω πετάξει πουθενά γιατί απλούστατα δεν τις είχα ποτέ!

Τις άκουγα κάποτε πριν περίπου 12 χρόνια σε ένα σπίτι μαζί με Tricky, Love, Velvet, το soundtrack του "π" και διάφορα άλλα.Είχαμε κλειστεί 14 περίπου άτομα σε ένα σπίτι κατα καλοκαιρο και ακούγαμε μουσική όλη την ημέρα, δεν πηγαίναμε πουθενά, μέχρι που στο τέλος επέστρεψε η μάνα του φίλου και διάλυσε το κοινόβιο!

Εκεί τελείωσε μια εποχή, εκεί τελείωσαν και οι 4 εποχές! Δεν τις αναζήτησα ποτέ!