The Lab FM - season 2.

Αντε και Robert και Atzmon.....

Kαι χτές τελικά διάλεξα απο την comicopera επειδή άρεσε στον By Proxy.

ειχα μουσαφίρια χθες . Την επόμενη φορά . -bye- . Πρέπει να σας ακούσω όλους κάποια στιγμή για να δω τι τρέχει και ποιον θα άκουγα αν άκουγα ραδιόφωνο. :smash:

Πάντως μια πρωτη παρατήρηση που αφορά όσους άκουσα μέχρις στιγμής . Η ανομοιογένεια ύφους είναι αποπροσανατολιστική .

Re: Απάντηση: The Lab FM - season 2.

Η ανομοιογένεια ύφους είναι αποπροσανατολιστική .

βρε να μη σε πω, άμα υπήρχε ομοιογένεια θα χάναμε τους 7 ακροατές μας....

H Τουρκάλα ήτανε στον Tchaikovsky Κώστα? επίσης την περασμένη εκπομπή πιο ήτανε το εναρκτήριο κομμάτι πριν το Foul Owl? αυτο με το ροκ ν ρολ.

στα 2 κομμάτια από το Album For The Young (Tchaikovsky) ήταν η Idil Biret.
στην περασμένη εκπομπή, άνοιξα με το 'Rock'n'Roll Heart' του Lou Reed σε διασκευή Angel Corpus Christi. Από εδώ:

image.php

Σας ευχαριστώ πολύ - όλους σας.

Τζάμπα τα φροντιστήρια που πήγα δλδ.

Μέχρι τις 12παρά20 που άκουσα μας πήγαινες όλο και βαθύτερα .....Thanks!

Μεγάλη η χάρη του Παύλου που γιά χάρη του (μάλλον) έπαιξες το bush of ghosts που θα προτιμούσα να έλειπε.

Έντιτ: Πολύ καλό το 'Sip Of Wine'

Re: Απάντηση: The Lab FM - season 2.

Τζάμπα τα φροντιστήρια που πήγα δλδ.

Μέχρι τις 12παρά20 που άκουσα μας πήγαινες όλο και βαθύτερα .....Thanks!

Μεγάλη η χάρη του Παύλου που γιά χάρη του (μάλλον) έπαιξες το bush of ghosts που θα προτιμούσα να έλειπε.

Έντιτ: Πολύ καλό το 'Sip Of Wine'

Τι να πω και γω δηλαδή ; Που είχα ας πούμε την συνεργασία Glass - Cohen και την πούλησα αρον - αρον , διαβλέποντας το δημιουργικό αδιέξοδο και την μανιερίστικη αντιμετώπιση του Glass . Τα ίδια και τα ίδια. Από την εποχή των μεγάλων έργων δεν έχει προχωρήσει ούτε ένα βήμα . Μάλλον οπισθοχωρεί στον ωκεανό της κοινοτυπίας και της βαρεμάρας

:chinscratch:

Λοιπόν…

Στα flyers δεν τα καταφέρνω, δεν το έχω προσπαθήσει καν…

Δεν ξέρω να γράφω ένα πρωτότυπο «Δελτίο Τύπου» και δεν τα καταφέρνω στα
όμορφα λόγια….

Μάλλον η Χιονάτη είναι λίγο ανεπαρκής….

Παρ’ όλα αυτά, κι επειδή πάντα έχει δίπλα της τις 7 νότες,
Θα είναι απόψε, όπως κάθε Τετάρτη στις 22:00 στον Lab fm

Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Είμαι τεχνικά έτοιμος ,απλά λείπει μία βάση, οπότε η επιστροφή θα γίνει με το μικρόφωνο στο χέρι (όπως η Τζένη Βάνου στις δόξες της). Αλλά δεν τρέχει μία.
Μουσικά θα παίξω τα ''κολλήματα'' μου για την χρονιά που έφυγε. Κάποια από αυτά γιατί δεν χωράνε όλα.
Σε χθεσινή πρόβα κλαίγανε τα σκυλιά και με κατούρησε η μικρή. Γούρι-γούρι.
Από τα Over the hills and far away studios, έχουμε μεταφερφεί στα Αnο go straight family studios.
Skinos δεν...οπότε με τσίπουρο Νάξου και αρσενικό.

''ΥUPI SOUNDS'' απόψε στις 22:00 στον Lab fm.