The Lab FM - season 2.

παντού βρε υπάρχουν νήματα που συζητιούνται πράγματα που ενδιαφέρουν 5, 10, 20 από τους 30000.
Δεν θα συμμετάσχουν όλοι. Ούτε υποχρεωτικό είναι.

Αλλά σε λίγο θα μας πούνε και φράξια που πίνουμε καφέ το Σάββατο 5 από εδώ μέσα.
Στα είπα και στο τηλ.
Μήπως και εκεί κανάμε φράξια....?

φράξια θα ήταν αμα μετά τον καφέ μπαίναμε σε ένα νήμα The Coffe sessions και μιλούσαμε για το τί είπαμε στον καφέ ( και μια και εξέφρασες την λύπη σου που δεν υπάρχει αναφορά σε βιβλιογραφία , αυτού του είδους οι συζητήσεις για άλλες συζητήσεις είναι παρατηρήσεις δεύτερης τάξης ( second order observations ) φαινόμενο αρχικά εδραιωθέν στην Κυβερνητική ( Heinz von Foerster) και μετέπειτα στην θεωρία συστημάτων ( Luhmann )

την έκανε κι ο Κουν....

και τί να κάνουμε δηλαδή
5 και 10 ώρες θέλει.
άσχετο αν δεν το υποψιάζονται κάποιοι ή δεν θέλουν να το αποδεχτούν.
Εκεί που συμφωνώ μαζί σου είναι ότι λείπει η απόλυτη αμεσότητα. Αυτό το "τι είναι αυτό που έβαλες βγάλτο αμέσως !" και να βγαίνει.
Εκεί θα έχει όντως γούστο και θα είναι καλό δρώμενο !

σε κάθε περίπτωση πάντως το θέμα δεν ήταν ο κόπος . Αλλο έλεγε ο Κούν. Αμα τώρα κολλάτε στον κόπο εντάξει να το ξαναπούμε ....Μπράβο παιδιά είστε αξιέπαινοι. Αλλά δεν σας έβαλε και κανένας το μαχαίρι στο λαιμό για να το κάνετε . Το γουστάρετε και το κάνετε.

Και παρεμπιπτόντως. Πολύ θα ήθελα να δω ποιός έχει τόσο μικρό "εγώ" ώστε να βγάζει τα κομμάτια όταν διαμαρτυρηθούν κάποιοι εκ των ακροατών. :ernaehrung004:

παντού βρε υπάρχουν νήματα που συζητιούνται πράγματα που ενδιαφέρουν 5, 10, 20 από τους 30000.
Δεν θα συμμετάσχουν όλοι. Ούτε υποχρεωτικό είναι.

Αλλά σε λίγο θα μας πούνε και φράξια που πίνουμε καφέ το Σάββατο 5 από εδώ μέσα.
Στα είπα και στο τηλ.
Μήπως και εκεί κανάμε φράξια....?

την έκανε κι ο Κουν....

και τί να κάνουμε δηλαδή
5 και 10 ώρες θέλει.
άσχετο αν δεν το υποψιάζονται κάποιοι ή δεν θέλουν να το αποδεχτούν.
Εκεί που συμφωνώ μαζί σου είναι ότι λείπει η απόλυτη αμεσότητα. Αυτό το "τι είναι αυτό που έβαλες βγάλτο αμέσως !" και να βγαίνει.
Εκεί θα έχει όντως γούστο και θα είναι καλό δρώμενο !

άστον μωρέ...
διάβασε μόνο το ένα post του Κουν.
το άλλο, αυτό που μιλάει για 'ομάδες', 'αφοσίωση στη φανέλα' και ρίχνει μπηχτές για ...ριψάσπιδες, δεν το διάβασε.
σου λέει "πολύς ντόρος...συνηθισμένα πράγματα για τη Μουσική Κατηγορία...".
και πήγε να δραστηριοποιηθεί αλλαχού.
σε άλλα νήματα όπου συχνάζει εσχάτως.
εκεί που συζητούνται τα ...πραγματικά προβλήματα και δεν γίνεται καθόλου ντόρος.
τον έχουμε ξεκουφάνει τον άνθρωπο. :Banane0:

βρε δε μας χε με τον κόπο.
Το αναφέραμε απλώς επειδή ανέκυψε.

Ρωτήσατε απαντήσαμε.
Πάντως αράδιασμα δεν είναι.
Αράδιασμα είναι όταν έρχομαι σπίτι σου και μου βάζεις κάτι αγνώστου πατρός και σου λέω βγάλτο.

Και φυσικά πολύ ευχαρίστως αμα πείς βγάλτο θα το βγάλω...

Ευχαριστώ για την παραπομπή. Είναι πλέον απαραίτητη. Για να γίνεται και πιό πιστευτός ο λόγος μας !:Banane0:

έλα ο επόμενος.....

γιατί αραχνιάσαμε εδώ μέσα γμ την κρίση μου...:smash:

α εκεί, δεν έχει κανένα πρόβλημα.
σιγά τώρα.
δεν είναι δα φιλελεύθερος.:twoguns:

Και παρεμπιπτόντως. Πολύ θα ήθελα να δω ποιός έχει τόσο μικρό "εγώ" ώστε να βγάζει τα κομμάτια όταν διαμαρτυρηθούν κάποιοι εκ των ακροατών. :ernaehrung004:

Εγώ φοβάμαι εκείνους που βάζουν κομμάτια επειδη τα ζητάνε οι ακροατές,,,,είναι πιο επικίνδυνοι...Αλλά συμφωνώ και με αυτό που λες..

Αλλά συμφωνώ και με αυτό που λες..

Κακώς!
η εκπομπή, είναι statement: είναι το προσωπικό σου soundtrack.
όποιος δεν θέλει, φεύγει.
ή δεν σ ακούει.
η εκπομπή, δεν είναι δια-δραστική.
δεν είσαι DJ.
δεν είσαι ο μαλάκας που χορεύει όπως του βαράνε το ντέφι.

τουλάχιστον εγώ δεν πιστεύω ότι κάτι έκανα επειδή άκουγα μουσική τόσα χρόνια . Και ναι δηλώνω ότι δεν είμαι φιλελεύθερος. Οι υπόλοιποι που δηλώνουν το αντίθετο και μετά σου κόβουν τον βήχα επιτιθέμενοι με σφοδρότητα μόλις πείς κάτι διαφορετικό από την δική τους άποψη είναι μάλλον καλύτεροι. Ξέρω . Ευχαριστώ

Κακώς!
ή δεν σ ακούει.
δεν είσαι DJ.

Ωπ....Το διάβασα ανάποδα...Άλλωστε φαίνεται και από την αρχή της πρότασής μου....Σαφώς και μια εκπομπή δεν είναι juke box...

Κακώς!
ή δεν σ ακούει.
δεν είσαι DJ.

τότε μπορείτε να κάνετε εκπομπές χωρίς ακροατές . Είναι καλύτερα .

Εγώ φοβάμαι εκείνους που βάζουν κομμάτια επειδη τα ζητάνε οι ακροατές,,,,είναι πιο επικίνδυνοι...Αλλά συμφωνώ και με αυτό που λες..

Σπύρο θα σε παρακαλούσα να προσέχεις όλη την κουβέντα που έχει προηγηθεί ώστε να μην γίνονται παρερμηνείες και να μην γίνεται εκ νέου η τρίχα τριχιά και επακουλουθήσουν τα λογύδρια περί του "ειδικού" που βάζει κομμάτια για τους λίγους που ξέρουν κλπ κλπ. Δεν με απασχολεί αυτή η άποψη και δεν έχω καμμία διάθεση να ξεκινήσω ή να εμπλακώ σε τέτοιο θέμα .

Η παρατήρηση μου λοιπόν έγινε προς τον supersonic ο οποίος παρομοίωσε την εκπομπή του ως μιά προέκταση μιας μουσικής βραδιάς σπίτι του ή σπίτι μου . Εκεί λοιπόν οι φίλοι μεταξύ τους έχουν το ελεύθερο να λένε την άποψη τους για τα κομμάτια , να ζητούν να βγεί ένα κομμάτι γιατί έτσι , δεν τους αρέσει και κανείς δεν αισθάνεται προσβεβλημένος γιατί του χάλασε το statement.

εγώ, τις κάνω απ το σπίτι του Μπάϊρα.
έχω τουλάχιστον έναν (1) εγγυημένο ακροατή.
τον Μπάϊρα.
'Κώστα...τι είναι αυτό; φοβερό! το έχεις μαζί σου να μου το δώσεις;'
What a feeling!
Λέω "Μy boy...he's got open ears and an open mind".

όπως καταλαβαίνεις Παύλο, μόνοι μας τα λέμε - μόνοι μας τα ακούμε.
αλλά έχουμε και καμιά 10ριά αφοσιωμένους φίλους.
μας φτάνουν!

What else can a poor boy want?

Δηλαδή θα γούσταρες εσύ να κάνεις μια εκπομπή και να σε παίρνω κάθε τρεις και λιγο για να σου λέω βάλε το ένα,βάλε το άλλο;;
Αν δε, σε πάρω εγω και άλλοι δέκα τότε αυτο που θα βγει δεν θα είναι εκπομπή με χαρακτήρα και δομή...ένα ποτ πουρί θα είναι χωρις αρχη μεση και τελος

Δηλαδή θα γούσταρες εσύ να κάνεις μια εκπομπή και να σε παίρνω κάθε τρεις και λιγο για να σου λέω βάλε το ένα,βάλε το άλλο;;
Αν δε, σε πάρω εγω και άλλοι δέκα τότε αυτο που θα βγει δεν θα είναι εκπομπή με χαρακτήρα και δομή...ένα ποτ πουρί θα είναι χωρις αρχη μεση και τελος

παραπέμπω στο ποστ #1351.

εγώ, τις κάνω απ το σπίτι του Μπάϊρα.
έχω τουλάχιστον έναν (1) εγγυημένο ακροατή.
τον Μπάϊρα.
'Κώστα...τι είναι αυτό; φοβερό! το έχεις μαζί σου να μου το δώσεις;'
What a feeling!
Λέω "Μy boy...he's got open ears and an open mind".

όπως καταλαβαίνεις Παύλο, μόνοι μας τα λέμε - μόνοι μας τα ακούμε.
αλλά έχουμε και καμιά 10ριά αφοσιωμένους φίλους.
μας φτάνουν!

What else can a poor boy want?

εγώ δεν θέλω απολύτως τίποτα. Μόνον να τονίσω την στεναχώρια μου όταν βλέπω την επίθεση στον Κουν. Κι αυτό επειδή τα ξέρω. τα έχω ζήσει .:ernaehrung004:

Εκεί λοιπόν οι φίλοι μεταξύ τους έχουν το ελεύθερο να λένε την άποψη τους για τα κομμάτια , να ζητούν να βγεί ένα κομμάτι γιατί έτσι , δεν τους αρέσει και κανείς δεν αισθάνεται προσβεβλημένος γιατί του χάλασε το statement.

Πρώτον θα σε φάνε ρε τα ρετάλια.
Πρώτον.
Που απέναντι γίνεται Σεισμός, μετακινούνται τεκτονικές πλάκες, έχεις κυβέρνηση που 'αγκαλιάζει' από Ακρα-Δεξιά μέχρι πασοκ, και από 'δώ, οι μαλάκες, αποκαθιστουν τον Αρη και τον Ζαχαριάδη.
Εδώ καράβια χάνονται...το μουνί χτενίζεται.
Πρώτον ρε θα σε φάνε.
και καλά θα σου κάνουν.
θα έρθω και θα στηθώ δίπλα σου.
μέχρι και Jethro Tull θα ακούσω.
αλλά...Αν μ αγαπάς, Ποτέ ELP.

Πρώτον θα σε φάνε ρε τα ρετάλια.
Πρώτον.
Που απέναντι γίνεται Σεισμός, μετακινούνται τεκτονικές πλάκες, έχεις κυβέρνηση που 'αγκαλιάζει' από Ακρα-Δεξιά μέχρι πασοκ, και από 'δώ, οι μαλάκες, αποκαθιστουν τον Αρη και τον Ζαχαριάδη.
Εδώ καράβια χάνονται...το μουνί χτενίζεται.
Πρώτον ρε θα σε φάνε.
και καλά θα σου κάνουν.
θα έρθω και θα στηθώ δίπλα σου.
μέχρι και Jethro Tull θα ακούσω.
αλλά...Αν μ αγαπάς, Ποτέ ELP.

Μπα ...Μόνο αμα δεν μ αφήνουν να ακούω Sex Pistols θα στεναχωρηθώ.

Μόνον να τονίσω την στεναχώρια μου όταν βλέπω την επίθεση στον Κουν. Κι αυτό επειδή τα ξέρω. τα έχω ζήσει .:ernaehrung004:

O Kουν, πρέπει να προσέχει Τι λέει.
Οταν μιλάει σε φίλους.
γιοατί οι φίλοι, την κουβέντα του Κουν, τη μετράνε με το μικρογραμμάριο.
Και όταν τους πονάει, ουρλιάζουν.
Γιατί τους πονάει πολύ.

δε νομίζω πως ο Κουν θα ήθελε άλλου είδους φίλους.
αν ήθελε, θα τους είχε βρεί.

εγώ δεν θέλω απολύτως τίποτα. Μόνον να τονίσω την στεναχώρια μου όταν βλέπω την επίθεση στον Κουν. Κι αυτό επειδή τα ξέρω. τα έχω ζήσει .:ernaehrung004:

ε τώρα υπερβάλλεις.
Κανείς δεν επιτέθηκε στον Κούν.
Ίσα ίσα που τον ψάχναμε προχτές που μπήκαν οι "γιαρμάδες" (κατά Λύμπε).

κάποιοι το νιώθουν σαν πανηγύρι και ψάχνουν να βρούν τους φίλους τους να χαρούν και αυτοί....και τελικά έρχονται οι φίλοι και λένε, "ααααα τρώτε και πίνετε μόνοι !"

Ε ΔΕΝ είναι έτσι.
Αυτό λέμε.

(και όπως είπαμε τα λέμε, επειδή δουλειά δεν έχουμε....)