The Lab FM - season 2.

Ο.Κ. Ολα καλά . Δεν έγινε και τίποτα. Καλύτερα να μην μιλάμε κι όλας. Η αυτοφίμωση είναι το έσχατο στάδιο του σταλινισμού άλλωστε.

Καλύτερα να μην μιλάμε κι όλας. Η αυτοφίμωση είναι το έσχατο στάδιο του σταλινισμού άλλωστε.

με τους μαλάκες που συναγελάζεσαι τελευταία, τέτοια θα πείς.
άσε βρε...σε μιά σχέση που μετράει για σένα, προσέχεις Τι θα πείς.

αλλιώς, κυκλοφορείς μπροστά στην αγαπημένη σου και με λερωμένο σώβρακο.
'έλα μωρέ...δεν έγινε και τίποτα...αυγοτάραχο είμαστε...'

αυτοί οι κωλοπασόκοι.
όλα τα γάμησαν.
τίποτα δεν άφησαν όρθιο.
και Carmina Burana και 'Παντρεμένοι κι οι δυό'.

εγω λεω να το ληξουμε το θεμα
εγιναν ορισμενα σχολια σαν κριτικη, οκ
καθενας αντιλαμβανεται τα πραγματα διαφορετικα και δωθηκαν εξαντλητικες εξηγησεις

να πω μονο ενα
αυτο με την παρεα στο σπιτι: ειναι και δεν ειναι
καποιος που θα συντονιστει γινεται καλεσμενος virtually.
Ομως η προταση ειναι προσωπικη και συνολικη και στις μια-δυο ωρες μπορει να ακουσει πραγματα που δεν θα του αρεσουν (λιγα - γιατι αλλιως την κανει με ενα klik)!
στο σπιτι δε γινεται να φυγει ο καλεσμενος, θα του κανεις το χατηρι και θα αλλαξεις κομματι

το παρακατω ειναι για σημερα. Ανηκει στα Μουσεια

http://www.youtube.com/watch?v=Efmcb_75gic
Terry Callier - Trance on sedgewick street 1972

Η φράξια ακόμα και ενός καφέ διαφέρει πορα πολύ από την φράξια του Lab!
Στο καφέ πρέπει να σε καλέσουν για να πας! Το καφενείο lab είναι ανοιχτό για όλους, κυρίως δε για αυτούς που θέλουν να ψήσουν και οι ίδιοι καφεδάκι..
Οσοι επιθυμούσαν και το εξέφρασαν, αρκούσε μόνο ένα μύνημα από τον Ecodrifter (που έχει κάνει διατριβή στα τεχνικά) και πολύ διάθεση από τον ίδιο.
Δεν περασε κανείς μασονική τελετή, ούτε οι "γκουρού" συσκέφτηκαν ποτέ για την ανακάλυψη του νέου ταλέντου, οπότε τα περί κλίκας είναι εκτός τόπου ....

Ποτέ δεν είπε όχι σε κανέναν....
και εγώ που αποχώρησα πριν δύο μήνες μόνος μου έφυγα,
και μόνος μου ξαναμπαίνω,

Επίθεση δεν θα έκανα ποτέ στον Kουν, οφείλω μάλιστα να τον ευχαριστήσω για τον θυμό του, γιατί στο συλλογικό ασυνείδητο εκφράζει το θυμό όλων μας για πάρα πολλά πράγματα.Είμαστε ένα σύνολο εδώ, αλλά μάλλον δεν το έχετε καταλάβει....
anyway,

με τους μαλάκες που συναγελάζεσαι τελευταία, τέτοια θα πείς.
άσε βρε...σε μιά σχέση που μετράει για σένα, προσέχεις Τι θα πείς.

αλλιώς, κυκλοφορείς μπροστά στην αγαπημένη σου και με λερωμένο σώβρακο.
'έλα μωρέ...δεν έγινε και τίποτα...αυγοτάραχο είμαστε...'

Λάθος κάνεις . Γι αυτό και πολλές φορές δεν συμφωνούμε. Μόνο μπροστά στην αγαπημένη μου κυκλοφορώ με λερωμένο σώβρακο . Γιατί δεν έχω να αποδείξω τίποτα . Και είναι η αγαπημένη μου

Μόνο μπροστά στην αγαπημένη μου κυκλοφορώ με λερωμένο σώβρακο . Γιατί δεν έχω να αποδείξω τίποτα . Και είναι η αγαπημένη μου

Α...είναι η μόνη που έχει το ...αποκλειστικό προνόμιο να σε βλέπει έτσι ε;
μόνο όταν έχεις κάτι να αποδείξεις φροντίζεις τον εαυτό σου;
το Πώς δείχνεις;
διαφωνούμε γλυκέ μου.
γι αυτό άλλως τε εσύ ακούς prog κι εγώ τους άλλους.

αν και ...το prog, δεν μου κάθεται με σένα.
αν άκουγες Talk Talk θα μου καθόταν.
prog είναι κι αυτοί.
αλλά κομμάτι ...διαφορετικό από τους Yes.

Στο σπίτι μπροστά στην αγαπημένη σου κυκλοφορείς γυμνός, άντε να φοράς μόνο το rolex σου

μέχρι τα 35-40 σου, σε παίρνει.
μετά....αρχίζουν οι κοιλίτσες, τα παχάκια...κλάάάάμα....

rolex; τι είναι αυτό;
όλα σε δίσκους τα φάγαμε.

α και σούπες: μία χορτόσουπα το μεσημέρι, άντε και κάτι λίγο πιο ελαφρύ για βράδυ.
και δίσκους.
πολλούς δίσκους.

postx-iacbyoka%255B%2528027619%252911-19-15%255D.JPG
Young-goon has some internal conflicts. For cyborgs, there are seven deadly sins, and they give her some problems. The seven deadly sins for a cyborg are:

Sympathy

Sadness

Restlessness

Hesitating

Useless day-dreaming

Feeling guilty

Thankfulness

Of all these sins, sympathy is the worst.

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 20:00 - 22:00 "Πορτοκαλής Ηλιος".........η επιστροφή​

Of all these sins, sympathy is the worst.

:award:

:worshippy:

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 20:00 - 22:00 "Πορτοκαλής Ηλιος".........η επιστροφή[/CENTER]

άντε από δώ μωρή ψωνάρα.

σε λίγο θα μας κάνεις και την παρθένα.
θα...ματώσεις σήμερα;
να φέρω σερβιέτες;

:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Ως συνήθως σε κάτι τέτοια θέματα γίνεται η τρίχα τριχιά . Και επακολουθούν διάφοροι φιλιππικοί που δείχνουν αδικαιολόγητα μεγάλη ευθιξία , μια σχετική έπαρση καθώς και την παρουσία υπόρρητης ανάγκης για αναγνώριση της όποιας προσφοράς και της ανιδιοτέλειας περί τα κίνητρα ( είτε του ραδιο-παραγωγού , είτε της ίδιας της μουσικής ως τέτοιας ).
Απ' όσο μπορώ να καταλάβω και να ερμηνεύσω αυτό που είπε ο Κούν - ο οποίος σημειωτέον είναι από τα καλύτερα παιδιά εδώ μέσα ως χαρακτήρας και αυτό για εμένα μετράει περισσότερο από οποιαδήποτε προσφορά και "προσφορά" - είναι ότι εδώ και καιρό τρέχει ένα νήμα που αφορά μόνον σε όσους ακούν κάποιες ή όλες τις εκπομπές του lab fm και ως εκ τούτου είναι απολύτως ακατανόητο για κάθε άλλο μέλος που θα έπεφτε πάνω σε μια τέτοια κωδικοποιημένη συζήτηση. Εν ολίγοις είναι κάτι σαν μια πιό στενή "παρέα" μέσα στην "παρέα" που εκ της φύσεως της αφήνει απ' έξω τους υπόλοιπους.
Εν πάση περιπτώσει big deal. Ορισμένοι θέλουν να παίζουν μουσική για όποιον ακούει κι ορισμένοι σχολιάζουν σε ένα νήμα . Δεν έγινε και τίποτα. Εκτός βέβαια από την περίπτωση που υπάρχουν όχι θετικά σχόλια ( για κομμάτια ) ή δεν διατρανώνεται πανηγυρικά η αναγνώριση του κόπου και του μόχθου όποιων αισθάνονται ότι τον προσφέρουν.Οπότε αρχίζουν τα καλλυμένα παράπονα και οι μπηχτές . Κλασικά πράγματα για την μουσική κατηγορία. Πολύς ντόρος βρε παιδιά....Λες και δεν έχουμε πραγματικά προβλήματα

Συμφωνώ περι και τι εγινε..οπως λές Big Deal...Αλλως τε ποσα μηνυματα υπάρχουν για κάθε εκπομπή??Ελάχιστα..Και όντως δεν θεωρώ οτι οποιος συμμετέχει χρειάζεται να λέει περι προσφορών.Την πλάκα του κάνει ο καθένας...Οπως ας πουμε και εγώ που βάζω και μοιρολογια.:ADFADF1::ADFADF1::ernaehrung004:

Πάντως μιλάμε για ενα νήμα αναμεσα σε χιλιάδες..

Και υποψιν..Υπάρχει και νήμα για αλλον διαδικτυακό σταθμό..Αν εγραφαν σε εκεινο μονον το νήμα καποιοι φιλοι που τον γούσταραν απο μένα κανενα προβλημα..Ισα -ισα θα το ενισχυα και ας μην ηξερα κανεναν απο τους εκει συμμετέχοντες.