ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ
Supreme Member
- 14 December 2006
- 4,265
εεε
τότε Χούκλη.....
Εγώ πάντος θα βγω αχτένιστος,.......μου την σπάνε τα μαλλιά κομωτηρίου και των δύο!
εεε
τότε Χούκλη.....
Και παρεμπιπτόντως. Πολύ θα ήθελα να δω ποιός έχει τόσο μικρό "εγώ" ώστε να βγάζει τα κομμάτια όταν διαμαρτυρηθούν κάποιοι εκ των ακροατών. :ernaehrung004:
Και υποψιν..Υπάρχει και νήμα για αλλον διαδικτυακό σταθμό..Αν εγραφαν σε εκεινο μονον το νήμα καποιοι φιλοι που τον γούσταραν απο μένα κανενα προβλημα..Ισα -ισα θα το ενισχυα και ας μην ηξερα κανεναν απο τους εκει συμμετέχοντες.
γιατρέ...λίγο χλωμό σε κόβω σήμερα.
τι έγινε; πέσανε τίποτα ιώσεις;
:ernaehrung004:
άντε από δώ μωρή ψωνάρα.
σε λίγο θα μας κάνεις και την παρθένα.
θα...ματώσεις σήμερα;
να φέρω σερβιέτες;
:ernaehrung004:
Γιατι ρε σύ...??Δηλαδή αν υπηρχε ενας σταθμός που εχει νημα στην Μουσική Κατηγορια και έπαιζε Γιαννη Κοτσιρα και Φοίβο Δεληβοριά και έγραφαν δεκα ανθρωποι απο κάτω θα με χάλαγε??
Ειστε και οι δύο συντηρητικοί:Banane0: .Στο σπίτι μπροστά στην αγαπημένη σου κυκλοφορείς γυμνός, άντε να φοράς μόνο το rolex σου![]()
Πάει...: είσαι άρρωστος σήμερα.
Αν έγραφαν δέκα άνθρωποι από τη Μουσική Κατηγορία, φυσικά και θα τους διαγράφαμε.
:music-smiley-005:
Τωρα θα δικαιωσεις τον Παύλο που μουχει βγάλει τήν παντιέρα τής ''κατάληψης τών χειμερινών Ανακτόρων'':smash::smash:
Γιατι ρε σύ...??Δηλαδή αν υπηρχε ενας σταθμός που εχει νημα στην Μουσική Κατηγορια και έπαιζε Γιαννη Κοτσιρα και Φοίβο Δεληβοριά και έγραφαν δεκα ανθρωποι απο κάτω θα με χάλαγε??Απλά δεν θα τον ακουγα.
το κουνέλι δεν μου αρέσει βγάλτο τώρα:Banane0:.....τα άλλα δύο "ύμνοι":ernaehrung004:
το κουνέλι δεν μου αρέσει βγάλτο τώρα:Banane0:.....τα άλλα δύο "ύμνοι":ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.