The Lab FM - season 2.

Αφού μου είπατε οτι η Χιονάτη δολοφονήθηκε (άντε να σας δώ να ξαναφάτε μήλο) !!!

Τώρα βλέπω οτι έγινε εκπομπή και την έχασα,ενώ καθόμουν βλακωδώς μπροστά στο πι σι μου !!!!

Ωραίες πληροφορίες....

Ού να μου χαθείτε !!!:twoguns::twoguns:

Υ.Γ. Επαιξε τίποτα καλό ???:ears:

έχασα κάποια κομμάτια χτές, ο σκυλούκος ήταν αδιάθετος....
έβαλε τίποτα Βισκόντι τίποτα Κιούμπρικ και μου διέφυγε?
(γι αυτό μου μοστράρησε τη Μαρίζα?)

(πάντως βλέπω με ακολουθεί κατά πόδας με τα κινηματογραφικά στις εκπομπές...)

έχασα κάποια κομμάτια χτές, ο σκυλούκος ήταν αδιάθετος....
έβαλε τίποτα Βισκόντι τίποτα Κιούμπρικ και μου διέφυγε?
(γι αυτό μου μοστράρησε τη Μαρίζα?)

(πάντως βλέπω με ακολουθεί κατά πόδας με τα κινηματογραφικά στις εκπομπές...)

Πάντα χάνεις τα "καλύτερα", όπως το Anger & Tarantella από το Allonsanfan... που ήθελες και Morricone!!!

(στα soundtracks πάντως, όλοι τον Μπάιρα ακολουθούμε, he is the Master :worshippy: (of disaster!!!).
τι να σας κάνω η πτωχή; Αφού παίζετε Δευτέρα ότι και να βάλουμε οι υπόλοιποι θα λέτε ότι σας ακολουθούμε κατά πόδας.....
´

:ernaehrung004:

Πάντα χάνεις τα "καλύτερα", όπως το Anger & Tarantella από το Allonsanfan... που ήθελες και Morricone!!!

(στα soundtracks πάντως, όλοι τον Μπάιρα ακολουθούμε, he is the Master :worshippy: (of disaster!!!).
τι να σας κάνω η πτωχή; Αφού παίζετε Δευτέρα ότι και να βάλουμε οι υπόλοιποι θα λέτε ότι σας ακολουθούμε κατά πόδας.....
´

τα καλύτερα τα χάνω.
η ώρα είναι δύσκολη. Εχω και ζώα να φροντίσω.
Ακόμα και η Δευτέρα είναι δύσκολη. Δεν ξέρεις ΤΙ κάνω to make ends meet....

τώρα που το λες, ναι ο Μπάϊρας κανονικά είναι ο αρχηγός, αλλά εγώ υποσυνείδητα το έκανα, μου βγήκε που λένε, και μετά...στην είπα κι όλας.

εγώ πάντως εφεξής θα καταθέτω σε συμβολαιογράφο το περιεχόμενο της εκπομπής της Τετάρτης από την Δευτέρα το πρωί (Σαββατοκύριακο την ετοιμάζω) για να μην κατηγορηθώ για κλόπυ-ράϊτ.... :BDGBGDB55:

όσους χαρτογιακάδες και να βάλεις, εμείς θα σε κατηγορήσουμε.....
(Μιά σε έχουμε....)

εγώ πάντως εφεξής θα καταθέτω σε συμβολαιογράφο το περιεχόμενο της εκπομπής της Τετάρτης από την Δευτέρα το πρωί (Σαββατοκύριακο την ετοιμάζω) για να μην κατηγορηθώ για κλόπυ-ράϊτ.... :BDGBGDB55:

έχουμε προφίλ.
και άποψη.

Σαν πολύ σημασία δίνεις στο Τι μπορεί να πούν οι κακεντρεχείς.
We 're doing it.
They only talk about it.

Οταν μιλάτε για κλεψιές στην μουσική την υποβιβάζετε....
Η μουσική είναι ζωντανός οργανισμός....
κανείς δεν πάιζει με τον ίδο τρόπο τα ίδια κομμάτια.
δώστε πέντε συγκεκριμένα κομμάτια με συγκεκριμένη σειρά σε πέντε διαφορετικούς ανθρώπους,
θα βγάλουν πέντε διαφορετικά πράγματα ακόμα και αν δεν χρειαστεί να μιλήσουν καθόλου στο ενδιάμεσο....

Max Weber, 1864-1920.
Karl Marx, 1818-1883.

Guatav Mahler πότε θα ακούσεις;
και γιατί τον θεωρείς 'γέρο';
Σύγχρονός τους είναι.

:Banane0:

Απαντώ εδώ . Δεν μ' αρέσει εκεί.

Δεν είναι ότι θεωρώ γέρο τον Μάλερ . Απλα τον θεωρώ μουσική για γέρους :Banane0:

Οι άλλοι δύο είναι κλασικοί. Και ειδικά ο Βέμπερ είναι μία από τις τρείς μεγαλύτερες μορφές της κλασικής κοινωνιολογίας (ο τρίτος είναι ο Durkheim). Πιό σύγχρονος ο Πάρσονς αλλά συντηρητικός και μετά υποχρεωτικά αλλάζουμε παράδειγμα ( με την έννοια του Kuhn )και πάμε στην κοινωνιολογία όπου δεν υπάρχει το υποκείμενο ως παράγοντας αλλαγής του κοινωνικού γίγνεσθαι ( δομομαρξισμός και φυσικά θεωρία κοινωνικών συστημάτων του Niklas Luhmann) .

Re: Απάντηση: The Lab FM - season 2.

Απαντώ εδώ . Δεν μ' αρέσει εκεί.

:worshippy: :worshippy: :ernaehrung004:

......................................

Οι άλλοι δύο είναι κλασικοί.

το ότι είναι Κλασσικοί, δεν τους εμποδίζει να είναι ξεπερασμένοι.
Ειδικά ο Μαρξ - τους άλλους τους έχω απλώς ακουστά: δεν τους ξέρω.
Μετά τον Μαρξ, ήρθε ο Φρόϋντ.
Ο οποίος απέδειξε πως ο άνθρωπος, κατά βάση, δεν είναι καλός κ'αγαθός: είναι κακός και άπληστος.
Και ποτέ δεν θα ανεχθεί να έχει όσα και ο διπλανός του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: The Lab FM - season 2.

το ότι είναι Κλασσικοί, δεν τους εμποδίζει να είναι ξεπερασμένοι.
Ειδικά ο Μαρξ - τους άλλους τους έχω απλώς ακουστά: δεν τους ξέρω.
Μετά τον Μαρξ, ήρθε ο Φρόϋντ.
Ο οποίος απέδειξε πως ο άνθρωπος, κατά βάση, δεν είναι καλός κ'αγαθός: είναι κακός και άπληστος.
Και ποτέ δεν θα ανεχθεί να έχει όσα και ο διπλανός του.

Ο Βέμπερ δεν είναι ξεπερασμένος - λέω εγώ τουλάχιστον. Ο Φρόυντ δεν είχε κοινωνιολογική θεωρία. Οι μελέτες του δεν αφορούσαν παρά τον σύγχρονο πολιτισμό. Ομως δεν είναι δυνατόν να προσπαθείς να καθορίσεις την ανθρώπινη φύση προτού απαντήσεις στο ερώτημα : μέσα από ποιά διαδικασία οι άνθρωποι κατέληξαν να γίνουν αυτό που είμαι σήμερα ; Εχει σχέση η οργάνωση της κοινωνίας με την φύση του ανθρώπου ; Επηρεάζεται από την κοινωνική οργάνωση ;

Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Τείνω να συμφωνήσω...

Γιατι και με τον Φροϋντ δεν εχω καλες σχέσεις ,αλλά και ο Παύλος εχει λιανιστεί με την θεωρια των Συστημάτων ..:ADFADF1::ADFADF1:

Τεράστιο θέμα. Δεν έχω καταλήξει ακόμη. Πολλές παραδοχές της προβάλλουν ανάγλυφες μπροστά μας καθημερινά. Αλλες δείχνουν να είναι άκρως συντηρητικές και ιδεολογικά διαμεσολαβημένες. Εχουμε δρόμο ακόμα.

Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Τεράστιο θέμα. Δεν έχω καταλήξει ακόμη. Πολλές παραδοχές της προβάλλουν ανάγλυφες μπροστά μας καθημερινά. Αλλες δείχνουν να είναι άκρως συντηρητικές και ιδεολογικά διαμεσολαβημένες. Εχουμε δρόμο ακόμα.

επιβεβαιώνομαι....