The Lab FM - season 2.

εγώ αν έπρεπε να βγάλω με το στανιό ένα, θα σκεφτόμουν να έβγαζα αυτό και μετά θα αρνιόμουν διακριτικά.
Σεβαστό το περί live.
Θυμάμαι μάλιστα τις σχετικές κριτικές.

το μπλε ξενοδοχείο ....σαν να χάνει κάπως στροφές...:grandpa:

Το "φάγατε" το κομματάκι ...κόντεψε να πέσει η εκπομπή απο τα βουντού την ώρα που έπαιζε....:grandpa:
Βρήκα ενδιαφέρουσα την dark οπτική....
Το original πάντα το θεωρούσα ελαφρώς γλυκερό..
Βέβαια ο τύπος (Chris Isaak) είχε ωραία μύτη.....
Πάντα αναρωτιόμουν αν έχει κάνει πλαστική...:flipout:

Ασχετη απορία (ελπίζω να λυθεί)

Η "Κόζα Νόστρα" αυτο_καταστράφηκε? γιατί την περασμένη εβδομάδα βγήκε ως "Χιονάτη".....

Η κόζα νόστρα και η χιονάτη έχουν μιά σχέση Τζέκυλ & Χαιντ, αν δεν το έχεις διαπιστώσει...(που θα έπρεπε παρεμπιπτόντως...)

φυσικά και είναι γλυκερός.
όχι απλώς 'ελαφρώς'...πολύ γλυκερός.
αλλά: έχω και μία ...Πόπη (popy) μέσα μου: γλυκερή. ζαχαρωμένη και ονειροπόλα.
δεν είν' κακό.

η μύτη; πήγαινε για επαγγελματίας πυγμάχος: το πρώτο που σου κάνουν, είναι να σου σπάσουν με μιά μπουνιά το διάφραγμα.

Last edited:

...

το "ορίτζιναλ" αν δεν κάνω λάθος ήταν mock-up κάποιου άλλου ή τουλάχιστον σε ένα concept άλλου, που αν δεν κάνω λάθος τότε που βγήκε μπορεί και να το θυμόμουνα.
Νομίζω ότι ήμουν ευτυχής με το πέπλο λήθης στο οποίο το είχα τυλίξει προσεκτικά τα τελευταία χρόνια, αλλά ...ομολογουμένως κάνεις γερές προσπάθειες Γιώργο να αναστήσεις νεκρούς....:a0210:

το "ορίτζιναλ" αν δεν κάνω λάθος ήταν mock-up κάποιου άλλου ή τουλάχιστον σε ένα concept άλλου, που αν δεν κάνω λάθος τότε που βγήκε μπορεί και να το θυμόμουνα.
Νομίζω ότι ήμουν ευτυχής με το πέπλο λήθης στο οποίο το είχα τυλίξει προσεκτικά τα τελευταία χρόνια, αλλά ...ομολογουμένως κάνεις γερές προσπάθειες Γιώργο να αναστήσεις νεκρούς....:a0210:

Επικίνδυνο παιχνίδι....αντί για "ολική επαναφορά" μπορεί να σου κάτσει "Ζόμπυ"...:flipout:

Το "φάγατε" το κομματάκι ...κόντεψε να πέσει η εκπομπή απο τα βουντού την ώρα που έπαιζε....:grandpa:
Βρήκα ενδιαφέρουσα την dark οπτική....

Ασχετη απορία (ελπίζω να λυθεί)

Η "Κόζα Νόστρα" αυτο_καταστράφηκε? γιατί την περασμένη εβδομάδα βγήκε ως "Χιονάτη".....

Εμένα πάλι μου άρεσε το Blue Hotel στην κατά Μπάιρα εκδοχή, ίσως γιατί με το πρωτότυπο έχω "προηγούμενα"...

Όσο για την Cosa Nostra , θα σας παραπέμψω στην προ δύο εβδομάδων ανακοίνωση της Χιονάτης: "όπως κάθε Τετάρτη στις 22:00 η Χιονάτη και οι 7 νότες στον lab fm".

Μπορεί να φταίει ότι ξαναβρήκα το post που "βάφτισε" στην ουσία την εκπομπή μου "Χιονάτη":ernaehrung004:

Εμένα πάλι μου άρεσε το Blue Hotel στην κατά Μπάιρα εκδοχή, ίσως γιατί με το πρωτότυπο έχω "προηγούμενα"...

Όσο για την Cosa Nostra , θα σας παραπέμψω στην προ δύο εβδομάδων ανακοίνωση της Χιονάτης: "όπως κάθε Τετάρτη στις 22:00 η Χιονάτη και οι 7 νότες στον lab fm".

Μπορεί να φταίει ότι ξαναβρήκα το post που "βάφτισε" στην ουσία την εκπομπή μου "Χιονάτη":ernaehrung004:

Α ωραία οπότε και σήμερα Χιονάτη....
Ιδέα (Extended)
Στις 12 πάρα πέντε η Χιονάτη να μεταμορφώνεται σε Σταχτοπούτα για πέντε λεπτά και μετά στο καπάκι στις 12 και ένα..μετάβαση σε Cosa (μόλις χτυπήσει το ρολόι ντιν ντιν αλλαγή)....και άλλες δύο ώρες συνέχεια εκπομπής...:music-smiley-005:

Σε περιμένουμε λοιπόν .......και σήμερα :a0210:

θέλουμε και τη χαλασμένη: πλακώνεται με την παστρικιά και κάνουμε χάζι.
και, ώρες ώρες, βγαίνουν παπάδες :worshippy:

μη... λέτε μεγάλα λόγια...

Έχω την αίσθηση ότι μετά το πρώτο ημίωρο της δεύτερης ώρας μου σήμερα, δεν θα θέλετε να ξανακούσετε για καμμιά τους!!!:BDGBGDB55:

Α ωραία οπότε και σήμερα Χιονάτη....
Ιδέα (Extended)
Στις 12 πάρα πέντε η Χιονάτη να μεταμορφώνεται σε Σταχτοπούτα για πέντε λεπτά και μετά στο καπάκι στις 12 και ένα..μετάβαση σε Cosa (μόλις χτυπήσει το ρολόι ντιν ντιν αλλαγή)....και άλλες δύο ώρες συνέχεια εκπομπής...:music-smiley-005:

Σε περιμένουμε λοιπόν .......και σήμερα :a0210:

Μάνναμ' η μεταμόρφωση σε Σταχτοπούτα συνέβαινε μόνο όταν έκανα εκπομπές φιλοξενούμενη στο studio σου, διότι έπρεπε να προλάβω την άμαξα πριν μεταμορφωθεί σε "κολοκύθα". :ADFADF1:

προς τιμήν σου θα βάλω φολκ στα 'εκτός προγράμματος" :flipout:

μην του λές τη λέξη folk.
όταν ακούει τη λέξη folk, κάνει όπως τα άλογα στο Young Frankenstein. που χλιμιντρούσαν όταν άκουγαν 'Μπλούχερ!'. :flipout:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
αααχ folk......

512kSj1FSML._SL500_AA300_.jpg

Eίπαμε: ΔΕΝ θα παίξουμε φολκ σήμερα.....

αν έπρεπε να δώσω ένα θέμα θα έλεγα.....στο πρώτο μέρος family affairs και στο δεύτερο.... η Χιονάτη παραστράτησε...

άμα στίψω ολόκληρη τη δισκογραφία του Isaak βγάζω περίπου μισό CD: 7-8 τραγούδια. για το αυτοκίνητο ...μιά χαρά.
αλλά τον είχα δεί live στην Αθήνα, τέλη δεκαετίας του 80.
μπήκαν στη σκηνή, είδαν ελάχιστο κόσμο και ...πείσμωσαν: ήταν απίστευτοι. τα έδωσαν όλα. ένα από τα καλύτερα live που είδα ποτέ.
και έχω δεί πολλά.

Εισαι τυχερος!
Δεν πεισμωσαν, θυμηθηκε τα παλια του. Τοτε που επαιρνε σβαρνα τα χωρια του νοτου καθε μερα για να παιξει μπροστα σε δεκα μεθυστακες
Ειναι παλαιας κοπης μουσικος (προς τιμην του) και ποτε δεν ενιωσε καλα οταν τον εβαλαν στο σταρ συστεμ με αυτο το γνωστο ιματζ του ομορφοπαιδου.
Αμα ειχε κοσμο η συναυλια θα ηταν εξω απο τα νερα του.