The Lab FM - season 2.

[/IMG]

ή, ακόμα καλύτερα: politicos

phil_ochs_03.jpg

Αμα είναι να είσαι σωστός φολκ και να θέλεις ένα μηνιάτικο σε ζελέ για να στέκεται περήφανο το τσουλουφάκι πάνω αριστερά, άστο καλύτερα...:flipout:

Αμα είναι να είσαι σωστός φολκ και να θέλεις ένα μηνιάτικο σε ζελέ για να στέκεται περήφανο το τσουλουφάκι πάνω αριστερά, άστο καλύτερα...:flipout:

α μα είπαμε να μάθουμε να ζούμε με ...τις αντιφάσεις μας.
εμένα, οι μαύροι που μου αρέσουν, φοράνε όλοι λαχανί κουστουμιές και στο χέρι μονόπετρο.
Μανώλης Αγγελόπουλος δηλαδή. :flipout:

αλλά άμα δώ πορτοκαλί πέτσινο κουστούμι λέω "ε όχι πια! ως εδώ!" :BDGBGDB55:

α μα είπαμε να μάθουμε να ζούμε με ...τις αντιφάσεις μας.
εμένα, οι μαύροι που μου αρέσουν, φοράνε όλοι λαχανί κουστουμιές και στο χέρι μονόπετρο.
Μανώλης Αγγελόπουλος δηλαδή. :flipout:

αλλά άμα δώ πορτοκαλί πέτσινο κουστούμι λέω "ε όχι πια! ως εδώ!" :BDGBGDB55:

Oi μαύροι είναι τίμιοι άνθρωποι Λύμπε...μαλάκες αλλά τίμιοι...."τίμιοι μαλάκες" δηλαδή:flipout:
Δεν είναι σαν τους αλήτες τους λευκούς που στα νιάτα τους είναι αλάνια και επαναστάτες και στα γεράματα με μαλλί αλλά Linda Evans πάνε σφαιράτοι Νο 1 στο Billboard...

starshipB1-1.jpg

"Nothing's Gonna Stop Us Now" is a #1 hit song co-written by Albert Hammond and Diane Warren (o "Καρβέλας" της Αμερικής) , recorded by Starship. Featured as the theme to the romantic comedy film Mannequin,[2] it hit #1 in the Billboard Hot 100 on April 4, 1987 and reached #1 on the UK Singles Chart for four weeks the following month and became the UK's 2nd biggest selling single of 1987. At the time, it made Grace Slick the oldest female artist to have a number one single in the United States, though the record was later broken by Cher's "Believe" in 1999. The song also received an Oscar nomination for "Best Original Song" at the 60th Academy Awards. In addition to appearing on the Mannequin soundtrack, the song was also released on Starship's album No Protection in 1987

Oi μαύροι είναι τίμιοι άνθρωποι Λύμπε...μαλάκες αλλά τίμιοι...."τίμιοι μαλάκες" δηλαδή:flipout:
Δεν είναι σαν τους αλήτες τους λευκούς που στα νιάτα τους είναι αλάνια και επαναστάτες και στα γεράματα με μαλλί αλλά Linda Evans πάνε σφαιράτοι Νο 1 στο Billboard...

starshipB1-1.jpg

"Nothing's Gonna Stop Us Now" is a #1 hit song co-written by Albert Hammond and Diane Warren (o "Καρβέλας" της Αμερικής) , recorded by Starship. Featured as the theme to the romantic comedy film Mannequin,[2] it hit #1 in the Billboard Hot 100 on April 4, 1987 and reached #1 on the UK Singles Chart for four weeks the following month and became the UK's 2nd biggest selling single of 1987. At the time, it made Grace Slick the oldest female artist to have a number one single in the United States, though the record was later broken by Cher's "Believe" in 1999. The song also received an Oscar nomination for "Best Original Song" at the 60th Academy Awards. In addition to appearing on the Mannequin soundtrack, the song was also released on Starship's album No Protection in 1987

άστα αυτά....
τότε ήδη ήταν γιαγιά.....(super granny)...

ΕΔΩ να βλέπεις...
encyklopedie:promogr.jpg

Ξέρω ξέρω ...."έχει κερδίσει με το σπάθί της το δικαίωμα να κάνει μαλακίες"....
ή όχι?

Ε όχι δα...μόνο ο Ντύλαν το έχει κερδίσει αυτό το δικαίωμα.
ο οποίος ήταν πολλά περισσότερα από ...τραγουδιστής.
A force of nature.

Αν μ εννοείς...

Last edited:
Ναι καλά...γι αυτό μας έβαλες τον Τούρκο αντίστοιχό του χθές...
έναν Ορχάν - κάτι.
πω πω νταλκάάάάς!

Πάιζει έντεκα όργανα...
11 φολκάδες αμερικάνοι .....παίζουν απλά και μόνο 11 κιθάρες:flipout:

μη σου πω οτι οι μισοί απλώς τις γρατζουνάνε:flipout:

Πάιζει έντεκα όργανα...

κι ο Ιγνατιάδης έπαιζε.
δεν ξέρω για έντεκα αλλά ...πολλά.
και είχε και πτυχία.
Σύνθεσης, ενορχήστρωσης...της Παναγίας τα μάτια.

"Πάμε γιααα δουλειά". (sic)
αστραποβρόνταγε το βλακοκούτι επί χούντας.

κι ο Ιγνατιάδης έπαιζε.
δεν ξέρω για έντεκα αλλά ...πολλά.
και είχε και πτυχία.
Σύνθεσης, ενορχήστρωσης...της Παναγίας τα μάτια.

"Πάμε γιααα δουλειά". (sic)
αστραποβρόνταγε το βλακοκούτι επί χούντας.

έπαιζε με τρία χέρια και τρία πόδια....
κάτι σαν Rick Wakeman της ΥΕΝΕΔ...
και ήταν και κείνο το γμν το τσουλούφι που έπεφτε μεσ στο μάτι και δεν έβλεπε τις νότες....:BDGBGDB55:

Ντρέπομαι πολύ αλλά πρεπει να το πω.....
Οι δικοί μου έχουν να το θυμούνται πως το "πάμε για δουλειά" ήταν το πρώτο αγαπημένο μου κομμάτι...το τραγούδαγα κιόλας...
και ένα άλλο που έλεγε κάτι για "ξυπνητήρι"...δεν θυμάμαι πια...
τώρα που το καλο σκέφτομαι το ρεφρέν ήταν λίγο "σοουλ".....
"Πάμε για δουλειά"..... με τα γυναικεία φωνητικά από πίσω ....γκοσπελίζει λίγο :flipout:

Ντρέπομαι πολύ αλλά πρεπει να το πω.....
Οι δικοί μου έχουν να το θυμούνται πως το "πάμε για δουλειά" ήταν το πρώτο αγαπημένο μου κομμάτι...το τραγούδαγα κιόλας...
τώρα που το καλο σκέφτομαι το ρεφρέν ήταν λίγο "σοουλ".....
"Πάμε για δουλειά"..... με τα γυναικεία φωνητικά από πίσω ....γκοσπελίζει λίγο :flipout:

μη στεναχωριέσαι...
εδώ άλλοι είχαν το "τι τιρι ντιτντίιιιιιιι Αιγαίο...."

το έχεις απωθήσει.
παλιολαμόγιο Ντόκτορ.:BDGBGDB55:
ξέρω ποιό εννοείς:
το A Day In The Life!
αμέσως μετά το πανδαιμόνιο.
ακούγεται ένα ξυπνητήρι! την ώρα που μπαίνει ο Μάκκα και παίρνει το κομμάτι πάνω του
"Woke up, fell out of bed...dragged a comb across my head..."

:award:

:ernaehrung004:

Last edited:
Λες????????
Σφάξιμο ήθελα από μικρό....

μπα...έχεις τιμωρηθεί ήδη αρκετά.
αμα δεν σ αρέσουν οι fab...
Τι ψυχή θα παραδώσεις γμω τον Αγιο μου γμώ.

δεν με λές...μιά εποχή είχαν μαζί τους κι έναν αράπη.
Ούτε τότε σου άρεσαν;