The Lab FM - season 2.

Άλλο τούτο ? Γούνα καλοκαιριάτικα?:flipout:
Εσύ γλυκιά μου Χιονάτη, πως αποφάσισες να κάνεις κάτι τέτοιο
Άκου αφιέρωμα στον Jarrett.......
Χάλασες και εσύ
Κακές παρέες......:BDGBGDB55:

Μα, πείραγμα ήταν Τζορτζ μου...
Εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω δίωρο αφιέρωμα σε έναν καλλιτέχνη μόνο*, όσο σπουδαίος και αν είναι, αν και ο συγκεκριμένος αξίζει πολλά αφιερώματα...
A, πα πα πα πα.... , θα βαριόμουν τον εαυτό μου

*εκτός αν ήταν η Φλέρυ :flipout::flipout:

Από μία άποψη, το γεγονός ότι γοητεύεις τόσο κόσμο, ειδήμονες και μή στο είδος λέει πολλά. Η ουσία δεν είναι οι πολλές νότες. Η ουσία είναι η ροή. That's what Jarrett is: flowing magic...:guitarist:

Αλλά ας μη σου πάω άλλο κόντρα γιατί προβλέπω αλλαγή του playlist τελευταία στιγμη: Γενική επιστράτευση κομματιών τουρκικής ψυχεδέλειας και όποιον πάρει ο χάρος... :flipout:

Τα πάντα είναι θέμα αισθητικής ....Η ανατολή ούτε βρώμικη είναι ούτε λαϊκιά.....απλά έχει πολύ χρώμα ....ακριβώς αυτό που δεν έχει ο Jarrett δηλαδή ....
Για μένα πάντα...
Και για να τελειώνουμε με τον κύριο... Ότι και να κάνει ένας καλλιτέχνης, του επιπέδου του πάντα, δεν πρόκειται να εκτιμηθεί από εμένα αν και εφόσον κρατάει αποστάσεις (τόσες αποστάσεις ) από την μαύρη μουσική...... Άκουσα προσεχτικά και το χθεσινό..... μαύρο αλλά με ασφάλεια γιατί οι μαύροι είναι πολύ "μπας κλας".....
Γούνα και ξερό ψωμί ....με σύγχυσες "παλιόπαιδο".....Babazula στην επόμενη αφιέρωμα :flipout:

Τα πάντα είναι θέμα αισθητικής ....Η ανατολή ούτε βρώμικη είναι ούτε λαϊκιά.....απλά έχει πολύ χρώμα ....ακριβώς αυτό που δεν έχει ο Jarrett δηλαδή ....
Για μένα πάντα...
Και για να τελειώνουμε με τον κύριο... Ότι και να κάνει ένας καλλιτέχνης, του επιπέδου του πάντα, δεν πρόκειται να εκτιμηθεί από εμένα αν και εφόσον κρατάει αποστάσεις (τόσες αποστάσεις ) από την μαύρη μουσική...... Άκουσα προσεχτικά και το χθεσινό..... μαύρο αλλά με ασφάλεια γιατί οι μαύροι είναι πολύ "μπας κλας".....
Γούνα και ξερό ψωμί ....με σύγχυσες "παλιόπαιδο".....Babazula στην επόμενη αφιέρωμα :flipout:

:flipout:
Ντάξει εγω Θεοδωρίδου δεν πάω. Μπορεί κάλλιστα όμως να επιλέξω να ακούσω όλη τη δισκογραφία Clutch...:flipout:

Τι θυμήθηκες?
Τι βράδυ και εκείνο με την Φλέρυ...:flipout:
Μου λείπει όμως πολύ ...
και οι εμμονές του και ο ίδιος........

Aχ Θεέ μου, πόσο θα φταρνιζόταν εκείνο το βράδυ.....:antlers:

Εμμονές και ξερό ψωμί...
Αφιερωμα στη Φλέρυ
Αφιέρωμα στην προκλασσική
Αφιέρωμα στη reggae

Βάλε και πλύση εγκεφάλου during this looooooong journey σε Kate, surf, Johan Johansson και night drive music ... :worshippy:
Τι κακό να σου κάνει μετά η κρίση, αντέχεις κάθε κακουχία!!!!

Oh Gosh, we surely miss him, a lot!!!!:violent-smiley-011:
Για να του τα "ανταποδώσουμε"

Η ανατολή ούτε βρώμικη είναι ούτε λαϊκιά.....απλά έχει πολύ χρώμα ....ακριβώς αυτό που δεν έχει ο Jarrett δηλαδή ....
Για μένα πάντα...
Γούνα και ξερό ψωμί ....

αφ ενός: ελάχιστοι Δυτικοί μουσικοί ξέρουν τις ανατολίτικες τονικότητες τόσο καλά όσο ο Κηθ.
μία ακρόαση του At The Blue Note θα σε πείσει.
είναι λίγο ...μεγάλο βέβαια: 6 CDs. :Banane0:

αφ ετέρου: ακλονητη επιχειρηματολογία. :ciao:
μου θυμίζεις τον Αυτοκράτορα στο Amadeus: τον ρωτάει ο Μότσαρτ τι δεν του άρεσε στη μουσική του.
κι αυτός απαντά "too many notes" (sic)
ρώταγα έναν συνδικάλα στη δουλειά αν του αρέσει η Κλασσική μουσική.
μου λέει "άκου να δείς φίλε...εγώ δε γουστάρω Μέγαρα και φώκιες με χρυσαφικά και μοντελάκια"

Keep Walking :aetsch:

:ADFADF1:

Last edited:
ρώταγα έναν συνδικάλα στη δουλειά αν του αρέσει η Κλασσική μουσική.

Πιο σωστά, πάντως, ξεκινάς με το …γνωρίζεις από κλασική, τζαζ, μπλουζ κλπ.; Εάν η απάντηση είναι καταφατική μόνο τότε ρωτάς εάν σου αρέσει κλπ. Διότι συνήθως εάν δεν υπάρχει γνώση ή έχουμε ημιμάθεια απαντάμε αρνητικά σε τέτοιες ερωτήσεις. Βέβαια και το βάθος στη γνώση και η εκπαίδευση στο άκουσμα έχει τη βαρύνουσα σημασία της, γι' αυτό ερωτήσεις τέτοιου τύπου δεν οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα…

Ανατρίχιασα με την Matana Roberts ντόκτορ :worshippy:

Αγγίζεις τα όρια της τελειότητας (όχι μόνο) σήμερα...

Αλλά κάτι μου λέει ότι η συνέχεια θα είναι συναρπαστικότερη!!

τα σέβη μου

εντιτ: είναι συναρπαστικότερη πράγματι

Η Χιονάτη και οι 7 νότες σας ευχαριστούν για την αφιέρωση ντόκτορ :flowers:

(ταμάμ το τραγούδι ....., for those who know...)

να σας δώσω και μια πληροφορία από σίγουρη πηγή μιας και είστε τόσο ευγενής:
Θα ξαναλλάξει όνομα σε ένα μήνα περίπου η Χιονάτη... ανεπίσημα όμως...:flipout::flipout:

Να το παίξετε την επόμενη φορά με την Celine Dion αγαπητέ..
.
.
.
.
για να σας κόψω την καλημέρα:BDGBGDB55:

Kaith_Xwmata.jpg

και,

long live.....

απόψε, στις 22:00 στον Labfm η "Χιονάτη και οι 7 νότες"

Εμένα (πληροφοριακά), μου αρέσει περισσότερο η Κουμιώτη.....αλλά και με Χωματά βολεύομαι.......

καλόβολος είσαι πουλάκι μου.
και κάτι τέτοιες ώρες με πιάνουν οι ένοχες: είσαι ένα λουλούδι - κι εγώ, ένας δηλητηριώδης κισσός.
αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή σ αυτό τον κόσμο από το να διαφθείρεις έναν 'καθαρό' :aetsch: