The Lab FM - season 2.

Mainstream τα πουλακια μου σημερα...:aetsch::flipout:

Μου φαινεται πρεπει να κανω και γω καμμια εκπομπη με τον Μπαιρα και τον Πισωπορτη...

Αχ αυτή η συναυλία των Massive.... 2003 ήταν;

Μόλις που πρόλαβα το safe from harm και μετά τελείωσε!!
Αξέχαστη θα μου μείνει.... :flipout:

Ένας απλός, νέος άνθρωπος ταξίδευε μεσοκαλόκαιρο από το Αμβούργο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, για το Νταβός-Πλατς, στο καντόνι Γκράουμπυντεν.

Πήγαινε επίσκεψη για τρείς εβδομάδες.....

View attachment 80251

Η "Χιονάτη και οι 7 νότες", όπως κάθε Τετάρτη στις 22:00

Μου κάνεις, με τη λογοτεχνική σου προσέγγιση.
Μαγικό Βουνό & Τόμας Μαν, τοπία, μουσικές, σκέψεις και όνειρα...

η Κυρία μας, δεν θα αραδιάσει, απλώς, τραγούδια.

Αν μου επιτρέπετε, να σταθώ λίγο σε αυτό.
Όχι να απαντήσω, απλώς να σταθώ.
Επειδή ακούγεται (άθελά σας, είμαι βέβαιη) λίγο 'προσβλητικό', όχι προς εμένα -για ποιό λόγο άλλως τε - αλλά κυρίως προς τους φίλους που μου κάνουν την τιμή να με ακούνε τις Τετάρτες, πρέπει να πω πως η "Χιονάτη" (και είμαι σίγουρη πως και όλοι οι παραγωγοί του Labfm) ποτέ δεν "αραδιάζει απλώς" τα τραγούδια, αντιθέτως αφιερώνει πάρα πολύ χρόνο στην προετοιμασία.
Θα έδειχνε φοβερή έλλειψη σεβασμού προς τους ακροατές μου το αντίθετο.

Επειδή ακούγεται (άθελά σας, είμαι βέβαιη) λίγο 'προσβλητικό', όχι προς εμένα -για ποιό λόγο άλλως τε - αλλά κυρίως προς τους φίλους που μου κάνουν την τιμή να με ακούνε τις Τετάρτες, πρέπει να πω πως η "Χιονάτη" (και είμαι σίγουρη πως και όλοι οι παραγωγοί του Labfm) ποτέ δεν "αραδιάζει απλώς" τα τραγούδια, αντιθέτως αφιερώνει πάρα πολύ χρόνο στην προετοιμασία.
Θα έδειχνε φοβερή έλλειψη σεβασμού προς τους ακροατές μου το αντίθετο.

οι ακροατές του LabFM είναι μικρό αλλά σταθερό ακροατήριο και πολύ εκλεκτικό.
δεν θα κάθονταν ποτέ κάπου όπου θα ένιωθαν πως δεν τους σέβονται ή, απλώς, τους αραδιάζουν τραγούδια για να περνάει η ώρα τους ή για να κάνουν οι παραγωγοί μασάζ στο Εγώ τους.

Αυτό εγώ το θεωρώ δεδομένο.
Θέλησα όμως να τονίσω το γεγονός ότι η ανακοίνωση της εκπομπής σου πρόδιδε θεματικό άξονα δουλεμένο πέραν του συνηθισμένου.

Mea culpa