The Lab FM - season 2.

Λίγο μετά τις 10 παρά 10.
(Ανοίξτε παρα δέκα για να είστε μέσα και να προλάβετε το κύκνειο άσμα του Keith).
Μείνετε μέχρι το τέλος για να προλάβετε το βαρύ πυροβολικό.

4011222327932.jpg

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρώ μεγαλύτερη εικόνα έτσι ώστε να ταιριάζει στο μέγεθος αυτού του αριστουργήματος.

:grandpa:

Εμένα με κέρδισε το βιμπράφωνο...

Edit: μερακλής και μαγκιόρος ο κιθαρωδός.

Last edited:
Παρά τα φαινόμενα εμείς είμαστε Αθήνα όχι Θεσσαλονίκη.........Ξέρεις εσύ:ernaehrung004:

Το Πολύκαστρο και η Ξάνθη τι σχέση έχουν με το Γέρακα ντε;

PS. Δεν έκαψα το ηχείο μου τελικά! Αλλά εξακολουθώ να ακούω μόνο με ακουστικά....

Το Πολύκαστρο και η Ξάνθη τι σχέση έχουν με το Γέρακα ντε;

PS. Δεν έκαψα το ηχείο μου τελικά! Αλλά εξακολουθώ να ακούω μόνο με ακουστικά....

....θύμισε μου σου έστειλα νέο μήνυμα με τα χαμένα statistics σου?:flipout:

RCA σε καρφί και τα δύο στο in και πάλι μόνο από ένα ηχείο ακούω.... οπότε... ακουστικά....
Εκείνος ο τεχνικός σύμβουλος του lab ακούει;

Μεγάλος Jeff με την κιθάρα βαλίτσα,όπως έλεγε αργότερα.
Τη μισούσε.
Γιαυτό βρήκε ευκαιρία να την σπάσει...

Chris Squire.....THE FISH....

απορώ που τα βρίσκανε αυτά τα παρατσούκλια όλοι οι μπασίστες.

ο Entwistle...the OX......

Όλα τα ζώα της φάρμας...

Το In Germany before the war είχα την εντύπωση ότι είχε γραφτεί για έναν παιδεραστή (έχω την εντύπωση πως κάτι τέτοιο είχα διαβάσει κάποτε...), αλλά ο Λυμπε μου είπε πως γράφτηκε για κάποιον Εβραίο…….
Τα καλύτερα και πιο αυθόρμητα συμβαίνουν εκτός μικροφώνου φυσικά…
Θυμήθηκα και την εκλογή της Σόφι……την ταινία που η Μεριλ Στριπ αναγκάζεται να επιλέξει πιο παιδί της θα ζήσει, αλλιώς θα σκοτώσουν και τα δύο..
Λύμπε said ‘Τα έκαναν αυτά οι Γερμανοί στον πόλεμο”…

………………………..
Κατά τα άλλα, ο Papalardi ήταν παραδόξως καλός, το House of pain και οι Yardbirds μάλλον δραπέτευαν από την εποχή τους και το ριφάκι ξύστρα των Alternative Tv, μου καρφώθηκε όλο το βράδυ..
Δεν κοιμήθηκα καλά, αλλά ίσως έφταιγε και η ζέστη….