The Lab FM

Απάντηση: THE LAB FM

Μητσο πιστεψε με ειναι αληθεια αυτο που λεω.Υπαρχουν πολλες στιγμες που το προγραμμα εχει τετοια ροη που εγω προσωπικα δεν δινω σημασια στο να μαθω τι παιζει ή τι θα παιξει αλλα το ταξιδι...

Re: Απάντηση: THE LAB FM

Μητσο πιστεψε με ειναι αληθεια αυτο που λεω.Υπαρχουν πολλες στιγμες που το προγραμμα εχει τετοια ροη που εγω προσωπικα δεν δινω σημασια στο να μαθω τι παιζει ή τι θα παιξει αλλα το ταξιδι...

Αυτό έχει μεγάλη αλήθεια μέσα!!
Πραγματικά αληθινή όαση μουσικής πανδαισίας, συνεχίστε ρε!!:guitarist:

Re: Απάντηση: THE LAB FM

Υπαρχουν πολλες στιγμες που το προγραμμα εχει τετοια ροη που εγω προσωπικα δεν δινω σημασια στο να μαθω τι παιζει ή τι θα παιξει αλλα το ταξιδι...

Σωστό :a0210:
Στην αρχή θυμάμαι με ενοχλούσε που δεν ήξερα τι άκουγα, τώρα όλο και λιγότερο με ενδιαφέρει. Κάθε πρόγραμμα είναι ζωντανό και αυτούσιο ως σύνολο, είναι κάτι περισσότερο από ένα σύνολο τραγουδιών.
Πολύ καλή η εκπομπή χτες βράδυ Κώστα, +2 πόντους όμως για τα σχόλια που την έκαναν ολοζώντανη πετώντας μακριά τις όποιες χρονικές διαφορές μεταξύ των επιμέρους κομματιών που έβαλες.

Re: THE LAB FM

Σας ευχαριστούμε για όλα ειλικρινά. Κοντεύει το site ,όπου εκεί θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση και δεν θα χρειάζεται να ''τραβάμε'' το νήμα αυτό.

Mε playlist , νέα , επαφή άμεση με τους φίλους που παίζουν μουσική την ώρα που παίζουν κ.τ.λ.

Έχουμε καθυστερήσει γιατί περιμένουμε 7 πολύ σημαντικούς ανθρώπους της μουσικής να ξεκινήσουν ,ώστε να ανακοινωθεί το επίσημο πρόγραμμα.
Βέβαια συζητάμε με καμμιά 10αριά ακόμα αλλά θα δούμε μετά τις γιορτές.

Και με την ευκαιρία απόψε στην εκπομπή ''YUPI SOUNDS'' στις 23:00, θα ασχοληθούμε με τη μελωδία. Μετά το ξύλο της προηγούμενης εβδομάδας, απόψε έχει τρυφερότητα και προδέρμ. Καθαρά γυναικεία εκπομπή.:guitarist::flipout::flipout:

Υ.Γ. Κύριοι τα καλά σας λόγια έχουν τη σημασία τους. Πιστέψτε με.

Last edited:

Μετά το ξύλο της προηγούμενης εβδομάδας, απόψε έχει τρυφερότητα και προδέρμ. Καθαρά γυναικεία εκπομπή.

δηλαδή; Δεν θα έχει Patti Smith, Ani DiFranco & P.J. Harvey;
γιατί αυτές, είναι μεν οι τρυφερότερες όλων αλλά από προδέρμ...ατυχήσαμε :D
Their tenderness is never soft: it's diamond-hard :antlers:

Last edited:

Ληγμένο προδέρμ θα έχει Κώστα.:grandpa:
Και η τρυφερότητα μαύρη. Του στυλ: '' Mωρό μου δεν σε θέλω άλλο, έλα στην αγκαλιά μου να σε παρηγορήσω"

Το συγκλονιστικότερο είναι ότι έπεσες μέσα στα 2 από τα τρία.:grinning-smiley-043

απόψε έχει τρυφερότητα και προδέρμ. Καθαρά γυναικεία εκπομπή.

.

Μάλλον κάτι δεν έχετε καταλάβει καλά κύριε Μανωλάκο...:aetsch:

Έχω και μια απορία:

Υπάρχουν ακόμα 7 σημαντικά ονόματα στο χώρο της μουσικής;

περίεργο...γιατί εγώ νόμιζα πως έχετε ήδη κλείσει με τα καλύτερα :firstprize:

Kάλλη μου προβοκατόρικο είναι το θέμα, καταλαβαίνεις.:antlers:
Εγώ πάντως θα είμαι τρυφερός.:flipout:

Στο άλλο συμφωνώ. Αλλά πίστεψε με, έρχονται κάποιες μορφές για να συμπληρώσουν το παζλ. Και είναι παραπάνω από 7.:grandpa:

You 'll see.:a0210:

Το 2010 θα πρέπει να αισθάνεται τυχερό σαν έτος, μιας που εντός του κυκλοφόρησαν κάποιοι ωραίοι δίσκοι, μερικοί σημαντικοί και κάποιοι σπουδαίοι.
Όλα αυτά στο αποψινό trackspotting, στις 9 περίπου - ειδική εκπομπή.

Καλή χρονιά από όλους μας, ευτυχισμένη και δημιουργική. Στις 19:00 γκρουβάρουμε (Original Funky Team) για να υποδεχτούμε το 2011.

Φιλιά.:afro:

Επανερχεται σημερα το "Πισω απο το θορυβο" στις 9 και σχετικα μεγαλο ποσοστο θα αποτελειται απο αγαπημενα της χρονιας που περασε.
Για ενα περιεργο λογο το συνολο που προεκυψε ειναι αρκετα "κινηματογραφικο".

Απάντηση: Re: THE LAB FM

Επανερχεται σημερα το "Πισω απο το θορυβο" στις 9 και σχετικα μεγαλο ποσοστο θα αποτελειται απο αγαπημενα της χρονιας που περασε.
Για ενα περιεργο λογο το συνολο που προεκυψε ειναι αρκετα "κινηματογραφικο".

Καμιά επιρροή απ´την Κυρά Φροσύνη θάχουμε γιά σέ πλάνεψε η ιταλική μακαρονάδα τής Τρίτης??:flipout::flipout::a0210:

Re: Απάντηση: Re: THE LAB FM

Καμιά επιρροή απ´την Κυρά Φροσύνη θάχουμε γιά σέ πλάνεψε η ιταλική μακαρονάδα τής Τρίτης??:flipout::flipout::a0210:

Τωρα μου βαζεις πολυ δυσκολες ισορροπιες Σπυρο. Γινεται γιατι οχι, αλλα θελει θαρρος και γνωσεις για πετυχει η συνταγη :guitarist:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: THE LAB FM

Τωρα μου βαζεις πολυ δυσκολες ισορροπιες Σπυρο. Γινεται γιατι οχι, αλλα θελει θαρρος και γνωσεις για πετυχει η συνταγη :guitarist:

Πάντως φίλε Πάνο οι μουσικές σου κρατάνε τό ενδιαφέρον ακόμα καί τού αμύητου ακροατή .Καί αναφέρομαι στήν χτεσινή σου εκπομπή..:a0210::a0210:

Προσωπικά βέβαια πιστεύω οτι ολες οι ζωντανές εκπομπές πρέπει νάναι μιάς ώρας γιατί έτσι διατηρούν καλύτερα τό ενδιαφέρον τού ακροατή ,αλλά και γιατί βοηθούν τόν ''παραγωγό''(χεχε)νά οργανώνει καλύτερα ένα πιο συμπυκνωμένο πρόγραμμα..

Απ´εκεί και πέρα νομίζω επίσης ότι θά πρέπει νά ξεχάσεις ότι μιλάς σέ κοινό και τό μόνον πού πρέπει νά σκέφτεσαι είναι ότι εκείνη τήν ώρα τής εκπομπής προβληματίζεσαι περί βιολογίας.;)
Τά παραπάνω τά γράφω μέ κάθε ενδιαφέρον φυσικά και επειδή εκτιμώ πολύ και εσένα ,αλλά καί τήν προσπάθειά σου στόν Lab Fm..

:ernaehrung004::ernaehrung004: