The Lab FM

Re: THE LAB FM

Στο δίωρο μπορείς να αναπτύξεις διάφορες μουσικές ''διαδρομές'' , να αλλάξεις υφολογικά στοιχεία και ένα σωρό άλλα πράγματα.
Ήδη ξεκινήσαμε συνεντεύξεις (την Δευτέρα η πρώτη στον ''πλανήτη'') , θα αρχίσουμε να έχουμε καλεσμένους στις εκπομπές κ.τ.λ.

Εδώ σε κάποιες εκπομπές έχουν παιχτεί 18λεπτα κομμάτια. Η μία ώρα είναι ελαχιστότατη Σπύρο.:grandpa:

Ένα δίωρο την εβδομάδα ετοιμάζεται. Υπάρχει και άπειρο υλικό από όλους.

Εντάξει για κάποιους ίσως να είναι περισσότερο επίπονο (με τις πρόζες) αλλά το ζόρι έχει μεγαλύτερη χάρη.:guitarist:

Τι να πουν ο Κωνσταντίνος και ο Φώτης (που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα) που έχουν δύο δίωρα.

Υ.Γ. Προσωπικά σε μένα δεν φτάνει το δίωρο. Στο stoner είχα επιλέξει 90 κομμάτια πρώτης γραμμής και στην ηλεκτρόνικα της Πέμπτης 60 φετινά για δύο ώρες. Άρα αναγκάζομαι να παίζω σε τεύχη.:a0210:

Απάντηση: THE LAB FM

Τζίμη το θέμα δέν είναι μόνον αυτός πού εκπέμπει αλλά και ο ακροατής πού πρέπει νά ειναι σχετικά προσηλωμένος σε αυτό πού τού παρέχεται..
Προσωπικά θεωρώ τά 60 λεπτά πιό ''δύσκολα'' ,αλλά ταυτόχρονα καί πιό περιεκτικά καθ´ότι και ο παρουσιάζων στίβει τό μυαλό του γιά νά συνδυάσει πράματα..
Το θέμα,πάντα κατά την γνώμη μου δεν ειναι η παρουσίαση υλικού ,αλλά τό σωστό δέσιμο μιάς εκπομπής ,αλλά και μιά κεντρική ιδέα πάνω στη οποία κινείται..

Αλλως τε γιά υλικό ζωή νάχετε και χρόνος υπάρχει..:a0210:

Καταλαβαίνεις οτι αυτά τά γράφω ως προσωπική γνώμη και μέ πολλή αγάπη.:2thumb22sup::2thumb22sup:

Η μια ώρα προγράμματος είναι καλύτερη μόνο για τον παραγωγό, μόνο και μόνο επειδή στις δύο ώρες κατεβάζει δύο μπουκάλια, ενώ στην μιά ένα.:flipout::flipout:

Παίδες μπράβο για το εγχείρημα, την προσπάθεια και τις ωραίες μουσικές!

Κατά τύχη σας ανακάλυψα και εδώ και κανά δίωρο σας ακούω!

Μερικές παρατηρήσεις εντελώς φιλικά αν μου επιτρέπετε (δεν ξέρω αν έχουν ήδη ανφερθεί πιο πριν στο νήμα... σορρυ αλλα είναι μεγάλο ήδη!)

- Δεν ξέρω τι εξοπλισμό χρησιμοποιείτε, αλλά χρειάζεται με κάποιο τροπο δυναμική κανονικοποίηση του ήχου (audio normalisation) με κάποιο compressor/limiter. Το ένα κομμάτι ακούγεται χαμηλά και το επόμενο είναι πολυ δυνατά. Είναι λιγάκι ...σοκαριστικο!!!

- Σας ακουω μέσω VLC, και για το πρώτο κομματι μου εμφάνισε τίτλο κομματιου (Experimental Aircraft - Stellar) αλλά δεν αλλάζει στα επόμενα, παραμένει το ίδιο εδώ και κανα δίωρο. Η πληροφορία εκπέμπεται σε όλα τα κομμάτια, ή είναι θέμα κάποιας ρύθμισης στο VLC? χρησιμοποίησα το pls λινκ.

- Θα ήταν σουπερ αν αναρτούσατε στην ιστοσελίδα και κάποιο πρόγραμμα/ζώνες, με πληροφορίες ή χοντρικά τα είδη μουσικής για κάθε ζώνη.

Μπράβο και πάλι! Η μουσική σουπερ!!!

ΥΓ. ενα παράδειγμα με την ένταση που έλεγα είναι τα τελευταία 4 κομμάτια που ακούω
Placebo - Every you every me --- χαμηλά
γνωστό/αγνωστο κομμάτι --- πολυ δυνατά (στο Θεο) !!
florence & the machine - Lament--- χαμηλα
γνωστό/αγνωστο που φέρνει σε Morrissey (!) --- πολυ δυνατά (στο Θεο) !!

Παίδες μπράβο για το εγχείρημα, την προσπάθεια και τις ωραίες μουσικές!

Κατά τύχη σας ανακάλυψα και εδώ και κανά δίωρο σας ακούω!

Μερικές παρατηρήσεις εντελώς φιλικά αν μου επιτρέπετε (δεν ξέρω αν έχουν ήδη ανφερθεί πιο πριν στο νήμα... σορρυ αλλα είναι μεγάλο ήδη!)

- Δεν ξέρω τι εξοπλισμό χρησιμοποιείτε, αλλά χρειάζεται με κάποιο τροπο δυναμική κανονικοποίηση του ήχου (audio normalisation) με κάποιο compressor/limiter. Το ένα κομμάτι ακούγεται χαμηλά και το επόμενο είναι πολυ δυνατά. Είναι λιγάκι ...σοκαριστικο!!!

- Σας ακουω μέσω VLC, και για το πρώτο κομματι μου εμφάνισε τίτλο κομματιου (Experimental Aircraft - Stellar) αλλά δεν αλλάζει στα επόμενα, παραμένει το ίδιο εδώ και κανα δίωρο. Η πληροφορία εκπέμπεται σε όλα τα κομμάτια, ή είναι θέμα κάποιας ρύθμισης στο VLC? χρησιμοποίησα το pls λινκ.

- Θα ήταν σουπερ αν αναρτούσατε στην ιστοσελίδα και κάποιο πρόγραμμα/ζώνες, με πληροφορίες ή χοντρικά τα είδη μουσικής για κάθε ζώνη.

Μπράβο και πάλι! Η μουσική σουπερ!!!

ΥΓ. ενα παράδειγμα με την ένταση που έλεγα είναι τα τελευταία 4 κομμάτια που ακούω
Placebo - Every you every me --- χαμηλά
γνωστό/αγνωστο κομμάτι --- πολυ δυνατά (στο Θεο) !!
florence & the machine - Lament--- χαμηλα
γνωστό/αγνωστο που φέρνει σε Morrissey (!) --- πολυ δυνατά (στο Θεο) !!

Οι αυξομειώσεις στην ένταση, ειδικά όταν παίζονται κομμάτια από τον server και όχι τόσο στο ζωντανό πρόγραμμα, είναι όντως παρατηρημένες. Έχουν ληφθεί όλα υπόψιν και σιγά σιγά διορθώνονται.
Χαιρόμαστε ειλικρινά που όλο και περισσότερος κόσμος εκτιμά κι αναγνωρίζει τη προσπάθεια. Τα καλά λόγια μας δυναμώνουν. Ειδικά όταν υπάρχει και μουσική ταύτιση.
Ευχαριστούμε πολύ.

Re: Απάντηση: THE LAB FM

Τζίμη το θέμα δέν είναι μόνον αυτός πού εκπέμπει αλλά και ο ακροατής πού πρέπει νά ειναι σχετικά προσηλωμένος σε αυτό πού τού παρέχεται..
Προσωπικά θεωρώ τά 60 λεπτά πιό ''δύσκολα'' ,αλλά ταυτόχρονα καί πιό περιεκτικά καθ´ότι και ο παρουσιάζων στίβει τό μυαλό του γιά νά συνδυάσει πράματα..
Το θέμα,πάντα κατά την γνώμη μου δεν ειναι η παρουσίαση υλικού ,αλλά τό σωστό δέσιμο μιάς εκπομπής ,αλλά και μιά κεντρική ιδέα πάνω στη οποία κινείται..

Αλλως τε γιά υλικό ζωή νάχετε και χρόνος υπάρχει..:a0210:

Καταλαβαίνεις οτι αυτά τά γράφω ως προσωπική γνώμη και μέ πολλή αγάπη.:2thumb22sup::2thumb22sup:

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Σπύρο, τα είπαμε άλλως τε...
Ασφαλώς, για κάποιον που ανοίγει απλώς τον Lab fm να υπάρχει σαν μουσική υπόκρουση και ταυτόχρονα παίζει στο διαδίκτυο, χαζεύει στην τηλεόραση, μιλάει στο τηλέφωνο, μοιράζεται folders και μετά λέει "σας άκουσα" είτε δίωρο είτε τετράωρο το πρόγραμμα δεν έχει διαφορά.

Για όποιον όμως στήνεται εκεί προσεκτικά να ακούσει έναν, ή πολλές φορές δύο συνεχόμενους παραγωγούς, να σημειώνει κάθε τραγούδι που δεν ξέρει, να ακούει τελος πάντων προσεκτικά, το δίωρο ή τετράωρο δεν είναι κουραστικό, κάθε άλλο. Απλώς, μένουν όλα τα άλλα πίσω και για κάποιον με υποχρεώσεις, είναι δύσκολο. Plus το ξενύχτι....

Νομίζω πως αν όχι μια, μιάμιση ώρα θα ήταν το ιδανικό.

Εξάλλου, έχετε τόσα τραγούδια να βάλετε που δεν μας φτάνει μια ζωή.

Λυπηθείτε μας βρε......με την καλή έννοια πάντοτε!!:flipout::flipout::ernaehrung004:

Όσον αφορά την κεντρική ιδέα που ανέφερες Σπύρο μου, νομίζω πως πάνω σε αυτό κινούνται ήδη οι περισσότερες εκπομπές.
Και το καταφέρνουν μια χαρά :firstprize:

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Σπύρο, τα είπαμε άλλως τε...
Ασφαλώς, για κάποιον που ανοίγει απλώς τον Lab fm να υπάρχει σαν μουσική υπόκρουση και ταυτόχρονα παίζει στο διαδίκτυο, χαζεύει στην τηλεόραση, μιλάει στο τηλέφωνο, μοιράζεται folders και μετά λέει "σας άκουσα" είτε δίωρο είτε τετράωρο το πρόγραμμα δεν έχει διαφορά.

Για όποιον όμως στήνεται εκεί προσεκτικά να ακούσει έναν, ή πολλές φορές δύο συνεχόμενους παραγωγούς, να σημειώνει κάθε τραγούδι που δεν ξέρει, να ακούει τελος πάντων προσεκτικά, το δίωρο ή τετράωρο δεν είναι κουραστικό, κάθε άλλο. Απλώς, μένουν όλα τα άλλα πίσω και για κάποιον με υποχρεώσεις, είναι δύσκολο. Plus το ξενύχτι....

Νομίζω πως αν όχι μια, μιάμιση ώρα θα ήταν το ιδανικό.

Εξάλλου, έχετε τόσα τραγούδια να βάλετε που δεν μας φτάνει μια ζωή.

Λυπηθείτε μας βρε......με την καλή έννοια πάντοτε!!:flipout::flipout::ernaehrung004:

Όσον αφορά την κεντρική ιδέα που ανέφερες Σπύρο μου, νομίζω πως πάνω σε αυτό κινούνται ήδη οι περισσότερες εκπομπές.
Και το καταφέρνουν μια χαρά :firstprize:

Κάλλη δεχόμαστε τις προθέσεις, αλλά τα πράγματα είναι ήδη διαμορφωμένα από εμάς και δεν πρόκειται να αλλάξουν επειδή κάποιος είχε μια φαεινή.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ πάντως για την θερμή υποστήριξη και την αγάπη.:grinning-smiley-043
Καλοδεχούμενα τα θετικά σχόλια πάντα.

Κάλλη δεχόμαστε τις προθέσεις, αλλά τα πράγματα είναι ήδη διαμορφωμένα από εμάς και δεν πρόκειται να αλλάξουν επειδή κάποιος είχε μια φαεινή.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ πάντως για την θερμή υποστήριξη και την αγάπη.:grinning-smiley-043
Καλοδεχούμενα τα θετικά σχόλια πάντα.

:chinscratch: Αυτό μου φέρνει λιγάκι σε "αυταρχισμό εξουσίας" Κωστή μου....

Δεν νομίζω ότι σας χρειάζονται χειροκροτητές.
Και θεωρώ ότι ακόμη και τα αρνητικά σχόλια μπορούν να λειτουργούν εποικοδομητικά. Αν και εδώ δεν ετέθη τέτοιο θέμα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: THE LAB FM

:chinscratch: Αυτό μου φέρνει λιγάκι σε "αυταρχισμό εξουσίας" Κωστή μου....

Δεν νομίζω ότι σας χρειάζονται χειροκροτητές.
Και θεωρώ ότι ακόμη και τα αρνητικά σχόλια μπορούν να λειτουργούν εποικοδομητικά. Αν και εδώ δεν ετέθη τέτοιο θέμα...

Ευτυχώς που οι πραγματικοί καί αποδεδειγμένοι φίλοι τής Κατηγορίας αλλά και σημαίνοντα στελέχη της(Λυμπε,Τζιμης,Μπάϊρα,Πάνος) πού συμμετέχουν στήν αυτόνομη προσπάθεια τού Labfm τήν οποία μέ χαρά υποδέχεται και φιλοξενεί τό Avclub δέν σχολιαζουν μέ τέτοια αγένεια εντελώς καλοπροαίρετα σχόλια πού χαρακτηρίζονται ''ως κάποιου πού είχε μιά φαεινή''..καί τά οποία ουδεμία διάθεση(όπως και το δικό μου άλλως τε στον πολύ αγαπητό ecodrifter )παρέμβασης ή υπόδειξης είχαν..
Απλά ισχύει τό ''Εξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν'' γιά μερικές εξαιρέσεις,γιά χιλιοστή φορά άλλως τε ,τουλάχιστον.

Last edited:

προσωπικά μου πέφτουν και μένα μεγάλα τα δίωρα.

όμως καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι, πέρα από την συμμετοχή στο σταθμό μερικών φίλων, ο σταθμός δεν ελέγχεται ούτε έχει σχέση από το avclub.
Και λογικά κανείς δεν θα μας ρωτήσει ούτε θα αισθανθεί υποχρεωμένος από το τι πιθανόν επιθυμούμε.
Μπορεί να το νοιώθμε σαν κάτι οικείο, αλλά δεν είναι και προφανώς δεν θα είναι.

Κατ αρχήν προσωπικά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους για τα σχόλια. Όντως, τα θετικά αλλά και τα αρνητικά σχόλια μας δυναμώνουν (ακόμα και καθόλου σχόλια).Επίσης καταλαβαίνω πως ίσως έχουμε γίνει λίγο κουραστικοί με τις συνεχείς αναρτήσεις μας εδώ , αλλά ειλικρινά δεν γνωρίζω για τους υπόλοιπους ,εγώ όσες φορές το κάνω, νιώθω πως απευθύνομαι σε φίλους.

Τώρα, θα ήθελα να πω κάποια πράγματα για το ιντερνετικό ραδιόφωνο, γιατί από όσο γνωρίζω ενδιαφέρει γενικότερα. Μιλούσα πρόσφατα με κάποιο γνωστό που έχει δικό του ιντερνετικό σταθμό, και μου ανέφερε πως είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά στο ίντερνετ, να φτιάξεις μια εκπομπή που να απευθύνεται στο ακροατήριο που ο παραγωγός επιθυμεί. Εκ των πραγμάτων ραδιόφωνο στο ίντερνετ ακούνε κυρίως νεαρές ηλικίες, αλλά και όσοι συστηματικά ασχολούνται με υπολογιστές. Το τι ακούνε όσοι ασχολούνται με υπολογιστές είναι ακαθόριστο, αλλά οι νεαρές ηλικίες κυρίως ακούν alternative και electronica (τουλάχιστον όσοι ψάχνονται κάπως διαφορετικά).
Είναι λοιπόν απαραίτητο όταν θέλεις να απευθυνθείς και σε πιο μικρές ηλικίες να παίζεις αυτά τα είδη.

Το δύσκολο κατά τη δική μου άποψη δεν είναι να κρατήσεις δύο ώρες κάποιον, αλλά να μπορέσεις παίζοντας κάποια είδη που δεν είναι ακριβώς αυτά που πιθανόν να προτιμάει η πλειοψηφία των ιντερνετικών ακροατών , να τραβήξεις έστω και για μισή ώρα το ενδιαφέρον τους. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος όταν κρατάω κάποιον έστω και για μισή ώρα αν αυτό σημαίνει πως μέσα σε αυτό το διάστημα κάποιοι έμαθαν ή ενδιαφέρθηκαν να μάθουν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα ακούσματα τους. Από κει και πέρα το πράγμα ενδέχεται να κυλήσει στόμα με στόμα.

Και κάτι ακόμα. Συμφωνώ απόλυτα πως οι εκπομπές πρέπει να έχουν κάποια κεντρική ιδέα (με τον όρο “ταυτότητα” διαφωνώ ρητά), αλλά όταν κάποιος είναι άπειρος η κεντρική αυτή ιδέα ενδέχεται να γίνεται κάποιες φορές ακόμα και γραφική.So what?

Τέλος, να πω κάτι σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να κάνει κάτι ανάλογο. Το ραδιόφωνο είναι μια απίστευτα μεγάλη έκθεση και όταν δεν έχεις πείρα τον πρώτο καιρό “τα βλέπεις όλα κωλυόμενα”
Υπομονή και θα διορθωθούν όλα.

Η διαρκεια καθε εκπομπης δε θα πρεπει να μας απασχολει τοσο πολυ, για εμας ειναι δευτερευον πιστευω, για τον προγραμματισμο του σταθμου ομως ειναι σημαντικο.
Σιγουρα ενας ακροατης δυσκολα θα καθισει ενα ολοκληρο διωρο στο pc του (κρινοντας απο τον εαυτο μου ως ακροατης). Το θεμα ειναι στην ωρα που θα διαθεσει καποιος (οση και αν ειναι αυτη) η μουσικη να μην παιζει ρολο background.

Για το περιεχομενο φυσικα ο καθενας παιζει αυτο που του αρεσει, ομως οσον αφορα εμενα την κριτικη και τις υποδειξεις ανθρωπων που εκτιμω (ασχετα αν δεν γνωριζω προσωπικα) την επιδιωκω περισσοτερο απο τους επαινους.
Ολα καταγραφονται και λαμβανονται υποψιν.
Το πως θα βγουν φιλτραρισμενα απο την προσωπικη αποψη ειναι αλλο θεμα.

Όλες οι παρατηρήσεις φιλτράρονται εννοείται. Ήδη έγινε μία αλλαγή στις ώρες και συνεχώς ψαχνόμαστε.
Για το θέμα με τις αυξομειώσεις στην ένταση είναι κάτι που θα διορθωθεί. Εξάλλου σε λίγο καιρό, λίγες ώρες θα μας απασχολεί ο σέρβερ.

Έχουμε ρίξει το βάρος να ''στηθούν'' 6-7 νέοι φίλοι που θα παίξουν. Το εγχείρημα είναι δύσκολο, αντιτουριστικό και για αυτό έχει τη γοητεία του.

Αν δεν κάνουμε και αυτό που γουστάρουμε σε κάτι που το ελέγχουμε υπάρχει πρόβλημα.

Η φιλοσοφία έχει αναφερθεί και είναι ευτυχία, όσοι έχουν εμπλακεί, να έχουν την ίδια τρέλα για τόσα πολλά είδη μουσικής.

Θα δείξει. Άγχος δεν υπάρχει και ένα πρώτο στίγμα έχει αφήσει ο σταθμός.

Υ.Γ1. Προσωπικά αδιαφορώ πλήρως για το πόσοι ακούνε. Με ενδιαφέρει πολύ όμως το ποιοι ακούνε.
Υ.Γ2. Τρελή ψυχοθεραπεία το μοίρασμα.

όμως καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι, πέρα από την συμμετοχή στο σταθμό μερικών φίλων, ο σταθμός δεν ελέγχεται ούτε έχει σχέση από το avclub.
Και λογικά κανείς δεν θα μας ρωτήσει ούτε θα αισθανθεί υποχρεωμένος από το τι πιθανόν επιθυμούμε.

κάνεις λάθος: εμένα, το avclub είναι ο μικρόκοσμός μου. Εδώ είναι αυτοί που με διαβάζουν -κάποιοι από αυτούς είναι και φίλοι μου- Εδώ είναι ο χώρος μου και αυτόν έχω στο μυαλό μου κάθε που παίζω. Αυτόν και τους ανθρώπους που τον επισκέπτονται και τον απαρτίζουν κυρίως. Οποιος άλλος δεί φώς και μπεί είναι καλοδεχούμενος. Αλλά η προτεραιότητά μου είναι οι εδώ φίλοι.
Οι ακροαματικότητες δεν με απασχολούν στο ελάχιστο: έτσι κι αλλιώς πάντα ήταν λίγοι αυτοί που με ανέχονταν, τόσο εμένα όσο και αυτά που με έκαιγαν.
Τα νήματα που ανοίγω εδώ έχουν μέσο όρο 'επισκεψιμότητας' 40 με 50 μέλη.
Υποθέτω πως μόλις το 1/3 τα διαβάζει και μόλις οι μισοί απ αυτούς θα τα πάρουν στα σοβαρά ή θα μπούν στον κόπο να τα ψάξουν.
Τους είμαι ευγνώμων ούτως ή άλλως.
Και μου είναι παραπάνω από αρκετοί.

το οτι αποτελείς την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα είναι περισσότερο από σίγουρο για μένα.
Πάντως δεν έχω αυταπάτες.
Από τους τουλάχιστον 10-20 συντελεστές που εμφανίζονται στον lab, 4-5 είναι θαμώνες εδώ.
10 τους διαβάζουν εδώ, 8 τους ακούνε.

Ακόμα κι αν είναι one to one διαδικασία, εγώ είμαι ευχαριστημένος.
Καλό είναι όμως να μην υπάρχουν αυταπάτες.

Εγώ και ο eco είμαστε οι βιβλιοστάτες της εβδομάδας. Εγώ 'ανοίγω', σπρώχνοντας το ...κάρο τη Δευτέρα, ο eco 'κλείνει' κάθε Παρασκευή.
Ενδιάμεσα έχουν σκορπισθεί σε ...στρατηγικά σημεία :aetsch: 2-3 'ημέτεροι', την Κυριακή 'κλείνουν' δύο 'βλαστάρια' μας.
That was the best we could do. For the moment.
Στοχεύουμε σε μία συνολική πολιτιστική πρόταση που θα χτυπάει σε πολλά σημεία ταυτόχρονα: ενημέρωση, ατμόσφαιρα, νοσταλγικές αναδρομές -όχι, δεν θα βάλω Byrds γιατί έχω μία Σούλα μέσα μου :BDGBGDB55: και θα την πάρουν τα ζουμιά- όλα.

We hope for the best.

Απάντηση: Re: THE LAB FM

Εγώ και ο eco είμαστε οι βιβλιοστάτες της εβδομάδας. Εγώ 'ανοίγω', σπρώχνοντας το ...κάρο τη Δευτέρα, ο eco 'κλείνει' κάθε Παρασκευή.
Ενδιάμεσα έχουν σκορπισθεί σε ...στρατηγικά σημεία :aetsch: 2-3 'ημέτεροι', την Κυριακή 'κλείνουν' δύο 'βλαστάρια' μας.
That was the best we could do. For the moment.
Στοχεύουμε σε μία συνολική πολιτιστική πρόταση που θα χτυπάει σε πολλά σημεία ταυτόχρονα: ενημέρωση, ατμόσφαιρα, νοσταλγικές αναδρομές -όχι, δεν θα βάλω Byrds γιατί έχω μία Σούλα μέσα μου :BDGBGDB55: και θα την πάρουν τα ζουμιά- όλα.

We hope for the best.

Κάντε βρε το κέφι σας και άμα βγεί και πολιτιστική πρόταση βγήκε.
Γενικά πάντως μιλώντας ένας σταθμός ,όποιος και νάναι ,δύσκολα μπορεί νά αποτελέσει πολιτιστική πρόταση..Ερεθίσματα νά δώσει μπορεί.
Αλλως τε κάποιοι διεγείρονται απ´τά ερεθίσματα και κάποιοι ,οση προσπάθεια και νά γίνει δέν..Σαν την κοινωνία δηλαδή.

Re: Απάντηση: Re: THE LAB FM

Κάντε βρε το κέφι σας και άμα βγεί και πολιτιστική πρόταση βγήκε.
Γενικά πάντως μιλώντας ένας σταθμός ,όποιος και νάναι ,δύσκολα μπορεί νά αποτελέσει πολιτιστική πρόταση..Ερεθίσματα νά δώσει μπορεί.
Αλλως τε κάποιοι διεγείρονται απ´τά ερεθίσματα και κάποιοι ,οση προσπάθεια και νά γίνει δέν..Σαν την κοινωνία δηλαδή.

έτσι ακριβώς γιατρέ.
Αλλά έχω ...το σκουλήκι: όταν βλέπω σκοτάδι, ψάχνω ν' ανάψω ένα φώς.
Παιδικές αρρώστειες...:rolleyes: ;)