The Last of Us [HBO]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 17 29.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 20 34.5%
  • Καλή

Votes: 7 12.1%
  • Μέτρια

Votes: 9 15.5%
  • Κακή

Votes: 5 8.6%

• Total voters
    58
Πωπω, ακόμη δεν το είδα.
Από 7,5 το 1ο τώρα του βάλανε 9,5 !! 😮

Το βράδυ, και ελπίζω να μην έχω εφιάλτες μετά! 😂

Εν τω μεταξύ, η σειρά οπτικοακουστικά αξίζει το απόλυτο, όσοι έχετε προβολέα μη λυπηθείτε λάμπες κλπ, μιλάμε για απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία.

Ευτυχώς δε το Max είναι αρκετά συμπαθητικό ως προς τα της συμπίεσης, δεν ενοχλεί (στις 77" τουλάχιστον) και ηχητικά βαράει τούμπανο.

Last edited:
  • Like
Reactions: takisot and AnDas
Εν τω μεταξύ, η σειρά οπτικοακουστικά αξίζει το απόλυτο, όσοι έχετε προβολέα μη λυπηθείτε λάμπες κλπ, μιλάμε για απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία.

Ευτυχώς δε το Max είναι αρκετά συμπαθητικό ως προς τα της συμπίεσης, δεν ενοχλεί (στις 77" τουλάχιστον) και ηχητικά βαράει τούμπανο.
Φίλε μου σε παρακαλώ, αν έχεις Μαξ στην ελλαδα ,στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα...ψάχνομαι για να κάνω κι εγώ συνδρομή

Είναι στην ίδια ιστορία με το part ii του video game;
Γιατί τότε το παιχνίδι δεν είχε πάρει τόσο καλές κριτικές.
Ίδια ιστορία είναι. Τα τρέιλερ του παιχνιδιού πριν 5 χρόνια και οι συνεντεύξεις του δημιουργού δεν προμήνυαν αυτήν την ανατροπή. Γι' αυτό υπήρξε τεράστια αντίδραση και αυτό φάνηκε και στα νούμερα, καθώς το δεύτερο μέρος πούλησε λιγότερα από τα μισά αντίτυπα του πρώτου. Gameplay 10 (φανταστική ατμόσφαιρα και gore), αλλά σενάριο, ειδικά από την μέση και μετά 0, όταν σε αναγκάζει το παιχνίδι να παίξεις με τον χαρακτήρα που κάνει την ανατροπή. Όπως πάντα αυτό είναι υποκειμενικό.

• Like
Reactions: tiniakos
Ειδα το πρωτο το β κυκλου (ασφαλως και τον πρωτο) αλλα...Δεν θα το συνεχισω - συγγνωμην, μα θεωρω ανοησιες ολα τα παρεμφερη θεαματα. Μη μου πειτε οτι περναει "μηνυματα", γιατι το μονο μηνυμα που περναει ειναι της κονομας οσο ειναι "ζστο" το κοινο. Μεταλλαγμενοι και ...μη πω καμια "βαρια" κουβεντα κι εχουμε θεματα!

Ειπα δεν θα δω τον 2ο κύκλο λόγω της αντιπαθητικής για μένα μικρής, Έλι νομιζω την λένε.
Πολλά επεισόδια μάλιστα τα είδα στο γρήγορο γιατί απλά περπατούσαν και φιλοσοφούσαν.
Πολύ μπλα μπλα για το τίποτα.
Άσε που δεν συμφώνησα με το τέλος της 1ης περιόδου που σκότωσε τους πάντες και στέρησε το αντίδοτο από τον κόσμο με το σκεπτικό, "βρείτε κάποιον άλλον να θυσιαστεί"
Να ήταν και συμπαθητική η μικρή, χαλάλι :LOL:

Λόγω των ημερών που υπήρχε έλλειψη ταινιών, είπα άντε να δω και την 2η περίοδο.
Το πρώτο επεισόδιο μία από τα ίδια.
Μπλα μπλα, ψυχοθεραπείες, woke.
Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι gay χαμουρεύονται.
Τι βοηθούσε όλο αυτό στην πλοκή δεν ξέρω.
Απλά να κάνουν την woke παρεμβολή να είναι όλοι ικανοποιημένοι.
Μπορεί και να ήταν και αίτημα της πρωταγωνίστριας Έλι μιας και είναι δηλωμένη ομοφυλόφιλη.
Συνεχίστηκε η θέαση στο fast forward....
Στα θετικά, η είσοδος των 2 νεαρών κοριτσιών που κλέβουν επιτέλους τηλεοπτικό χρόνο απο το μονοπώλιο της Ελι.

Και ερχόμαστε στο 2ο επεισόδιο.
Ίσως το απόλυτο επεισόδιο όλης της σειράς.
Κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν ταινία.
Πραγματικά δεν ήθελα να τελειώσει.
Δράση, αγωνία στο maximum.
Μην σας αποθαρρύνει το πρώτο επεισόδιο, δείτε το.

στο πρώτο μισό παίζεις ως Έλι και στο δεύτερο μισό παίζεις την ίδια χρονική περίοδο ως Άμπι, μέχρι που στο τέλος οι ιστορίες τους ενώνονται.

στο πρώτο μισό παίζεις ως Έλι και στο δεύτερο μισό παίζεις την ίδια χρονική περίοδο ως Άμπι, μέχρι που στο τέλος οι ιστορίες τους ενώνονται.
Ευχαριστώ θα ψάξω για το παιχνίδι

Εγώ του βάζω 12 χωρίς συζήτηση. Σίγουρα στο top 3 επεισοδίων που έχω δει μέχρι σήμερα (και έχω δει ΠΟΛΛΕΣ σειρές).
Δυνατό. Θα το έβαζα δίπλα σε κάποια επεισόδια Game of thrones που είχαν ανάλογη αίσθηση.

Βέβαια να πω πως δεν έχω παίξει και ουτε προκειται να παίξω τον παιχνίδι οπότε δεν ήξερα την ιστορία , αλλά με αυτή την ανατροπή με ξενέρωσε και η σειρά αφού το ενδιαφέρον μου το κέντρισε ο συγκεκριμένος χαρακτήρας στο τέλος της πρώτης για να συνεχίσω να δω την δεύτερη.

• Like
Reactions: evanfotis
H σκηνή που
τα zombies κυνηγούν την Abbie
είναι πραγματικά για σεμινάριο. Σκηνοθεσία από άλλο πλανήτη. Ένταση, αγωνία, ενορχήστρωση κάδρων κλπ. Ίσως η καλύτερη σκηνή καταδίωξης που θυμάμαι σε κινηματογράφο γενικότερα.