Πωπω, ακόμη δεν το είδα.
Από 7,5 το 1ο τώρα του βάλανε 9,5 !!![]()
Φίλε μου σε παρακαλώ, αν έχεις Μαξ στην ελλαδα ,στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα...ψάχνομαι για να κάνω κι εγώ συνδρομήΕν τω μεταξύ, η σειρά οπτικοακουστικά αξίζει το απόλυτο, όσοι έχετε προβολέα μη λυπηθείτε λάμπες κλπ, μιλάμε για απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία.
Ευτυχώς δε το Max είναι αρκετά συμπαθητικό ως προς τα της συμπίεσης, δεν ενοχλεί (στις 77" τουλάχιστον) και ηχητικά βαράει τούμπανο.
Φίλε μου σε παρακαλώ, αν έχεις Μαξ στην ελλαδα ,στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα...ψάχνομαι για να κάνω κι εγώ συνδρομή
Ίδια ιστορία είναι. Τα τρέιλερ του παιχνιδιού πριν 5 χρόνια και οι συνεντεύξεις του δημιουργού δεν προμήνυαν αυτήν την ανατροπή. Γι' αυτό υπήρξε τεράστια αντίδραση και αυτό φάνηκε και στα νούμερα, καθώς το δεύτερο μέρος πούλησε λιγότερα από τα μισά αντίτυπα του πρώτου. Gameplay 10 (φανταστική ατμόσφαιρα και gore), αλλά σενάριο, ειδικά από την μέση και μετά 0, όταν σε αναγκάζει το παιχνίδι να παίξεις με τον χαρακτήρα που κάνει την ανατροπή. Όπως πάντα αυτό είναι υποκειμενικό.Είναι στην ίδια ιστορία με το part ii του video game;
Γιατί τότε το παιχνίδι δεν είχε πάρει τόσο καλές κριτικές.
Φαντάσου πώς νιώσαμε εμείς όταν το παίξαμε.Δεν έχω παίξει το παιχνίδι και Σοκαρίστηκα με το δεύτερο επεισόδιο του β`κύκλου
Αρα από εδώ και πέρα θα βλέπουμε μόνο Έλλη σαν female Lead?Φαντάσου πώς νιώσαμε εμείς όταν το παίξαμε.
Ευχαριστώ θα ψάξω για το παιχνίδιστο πρώτο μισό παίζεις ως Έλι και στο δεύτερο μισό παίζεις την ίδια χρονική περίοδο ως Άμπι, μέχρι που στο τέλος οι ιστορίες τους ενώνονται.
Δυνατό. Θα το έβαζα δίπλα σε κάποια επεισόδια Game of thrones που είχαν ανάλογη αίσθηση.Εγώ του βάζω 12 χωρίς συζήτηση. Σίγουρα στο top 3 επεισοδίων που έχω δει μέχρι σήμερα (και έχω δει ΠΟΛΛΕΣ σειρές).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.