The Last of Us

Πραγματικά με κάνει και απορώ η ελληνική αγορά. Χωρίς πολύ ψάξιμο το βρίσκεις στην Ευρώπη 38 (οκ, συν μεταφορικά) και εδώ 51 ???

Εγώ θέλω να στηρίξω τις ελληνικές επιχειρήσεις. Αυτές θέλουν να στηρίξουν εμένα όταν βάζουν 37% καπέλο στις τιμές λιανικής?

Και δεν πιστεύω λέξη για "μικρά περιθώρια κέρδους" κτλ. κτλ. Αν αγοράσω εγώ σαν ιδιώτης 10 κομμάτια σίγουρα τα μεταφορικά δεν θα είναι δεκαπλάσια από τα μεταφορικά του ενός. Θεωρώ ότι θα μπορούσα να τα μεταπωλήσω π.χ. 45 και πάλι να είχα ένα περιθώριο κέρδους 10%.
Και αυτό από την τιμή λιανικής!!!

Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε τελικά...

Last edited:
Πραγματικά με κάνει και απορώ η ελληνική αγορά. Χωρίς πολύ ψάξιμο το βρίσκεις στην Ευρώπη 38 (οκ, συν μεταφορικά) και εδώ 51 ???

Εγώ θέλω να στηρίξω τις ελληνικές επιχειρήσεις. Αυτές θέλουν να στηρίξουν εμένα όταν βάζουν 37% καπέλο στις τιμές λιανικής?

Και δεν πιστεύω λέξη για "μικρά περιθώρια κέρδους" κτλ. κτλ. Αν αγοράσω εγώ σαν ιδιώτης 10 κομμάτια σίγουρα τα μεταφορικά δεν θα είναι δεκαπλάσια από τα μεταφορικά του ενός. Θεωρώ ότι θα μπορούσα να τα μεταπωλήσω π.χ. 45 και πάλι να είχα ένα περιθώριο κέρδους 10%.
Και αυτό από την τιμή λιανικής!!!

Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε τελικά...

Καλημέρα.
Μπορείς να δώσεις ένα link , γιατί είμαι έτοιμος να το παραγγειλω. Μιλάς πάντα για την αγγλική έκδοση , ετσι?

Καλημέρα.
Μπορείς να δώσεις ένα link , γιατί είμαι έτοιμος να το παραγγειλω. Μιλάς πάντα για την αγγλική έκδοση , ετσι?

Τσέκαρα και τα μεταφορικά και δεν βγαίνει τελικά, πάει στα 49 , γιατί χρεώνουν 7 λίρες μεταφορικά και η Amazon υπολογίζει την λίρα με 1,21 αντί για 1,17 που είναι η κανονική ισοτιμία. Άλλα λαμόγια και αυτοί...

Δεν νομίζω όμως ότι είναι η μοναδική λύση. Όπως είπα, έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση επειδή είμαι στη δουλειά και λόγω φίλτρων δεν μπορώ να μπω στα site από όπου ψωνίζω συνήθως. Το βράδυ θα ρίξω μια ματιά και αν βρω κάτι ενδιαφέρον θα σου στείλω π.μ.-bye-

Παρόλα αυτά, και να μην νομίζει κανείς ότι είμαι κακόβουλος και προκατειλημμένος ορίστε: εδώ

Και χωρίς χρέωση μεταφορικών για Ηνωμένο Βασίλειο...

Τσέκαρα και τα μεταφορικά και δεν βγαίνει τελικά, πάει στα 49 , γιατί χρεώνουν 7 λίρες μεταφορικά και η Amazon υπολογίζει την λίρα με 1,21 αντί για 1,17 που είναι η κανονική ισοτιμία. Άλλα λαμόγια και αυτοί...

Δεν νομίζω όμως ότι είναι η μοναδική λύση. Όπως είπα, έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση επειδή είμαι στη δουλειά και λόγω φίλτρων δεν μπορώ να μπω στα site από όπου ψωνίζω συνήθως. Το βράδυ θα ρίξω μια ματιά και αν βρω κάτι ενδιαφέρον θα σου στείλω π.μ.-bye-

Παρόλα αυτά, και να μην νομίζει κανείς ότι είμαι κακόβουλος και προκατειλημμένος ορίστε: εδώ

Και χωρίς χρέωση μεταφορικών για Ηνωμένο Βασίλειο...

Ευχαριστώ και μόνο για τον χρόνο που διεθεσες!!
Να είσαι καλά!!!

Το παιχνίδι είναι μια πολύ ωραία ιστορία με αρκετή δράση.
Σίγουρα αξίζει να το έχει κάποιος στη συλλογή του στο PS3.
Εμένα μου πήρε περίπου 22 ώρες (play time) να το τερματίσω και βρήκα το 70% των αντικειμένων!

Για το φίλο που ρωτάει, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στη μετάφραση στην ελληνική έκδοση και την πήρα 51 ευρώ πριν 15 μέρες (skroutz).

Ακριβώς για αυτο αποφασισα τελικα να παρω την εξελληνισμενη εκδοση. Εχω ακούσει πολυ καλά λόγια για την δουλεια που έχουν κάνει.Αλλωστε αν δεν το υποστηριξουμε κιολας , τωρα που η sony hellas , κάνει καποια βήματα προς την σωστή κατεύθυνση, δεν θα δουμε στην πορεία και αλλους εξελληνισμενους τίτλους.

Το ξεκίνησα χτες και μέσα σε 3 ώρες έχω φτάσει στο 22%. Έχει εκπληκτική εισαγωγή ίσως απο τις καλύτερες που έχουν υπάρξει σε game, αλλά μετά απο κάποιο σημείο κατά τη γνώμη μου κάνει λίγο κοιλιά. Είνα πολύ νωρίς ακόμα για να το κρίνω, αλλά προς το παρόν μοιάζει υποδεέστερο του Tomb Raider (αυτό που βαρέθηκα λίγο είναι οτι "δεν γίνονται τόσα πολλά πράγματα" όπως στο Tomb Raider) η "πλοκή" είναι κάπως αργή. Μοιάζει λίγο και με το Uncharted σε κάποια σημεία του gameplay το οποίο είναι πολύ καλό. Η λεπτομέρεια στα γραφικά επίσης σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όσο για τον ήχο μου έκανε εντύπωση ο οτι έχει επιλογές για DD, DTS, PCM 7.1 (!) κλπ όπως επίσης και άλλες επιλογές με τις οποίες που μπορείς να παραμετροποιήσεις το παιχνίδι πολύ. Ακόμα ένας λόγος για τον οποίο ενδείκνυται για συστημα 5.1. Θα το τερματίσω κάποια στιγμή και θα επανέλθω για εντυπώσεις.

Σε έκδοση για PC θα βγει ή ειναι αποκλειστικό για PS όπως το Gran Turismo ασ πούμε?

Δυστυχως οσο πιο αποκλειστικό γίνεται ...
Μονο για PS3 (θα βγει και ειδικη εκδοση για PS4 με καλυτερα γραφικά)

Γιατί το κάνουν αυτό για προώθηση της κονσόλας? Γιατί από πλευράς κερδών θα εισέπραταν πολύ περισσότερα αν έδιναν τα δικαιώματα και σε άλλες πλατφόρμες.

Το ξεκίνησα χτες στο PS4 (Remastered). Η εισαγωγή είναι όντως συγκλονιστική, σε βουτάει αλύπητα μέσα στην υπόθεση... το gameplay ακόμα δεν το έχω προχωρήσει ιδιαίτερα για να σχολιάσω.

Αυτό που μου έκανε όμως απίστευτη εντύπωση είναι ο ΗΧΟΣ... δεν ξέρω αν έχει γίνει και εκεί κάποιου είδους remastering, αλλά πρόκειται για με διαφορά το καλύτερο Audio που έχω δει ποτέ σε παινχίδι. Ανατριχιαστικό, άμεσο, αναλυτικό, φρικιαστικό.

Εντάξει, μετά από μέρες παιξίματος μπορώ να πω ότι δίκαια μιλάνε όλοι για έναν απ'τους κορυφαίους τίτλους στην ιστορία των action games. Μπορεί το story από ένα σημείο και μετά να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο, όμως αυτό το άγχος που σου δημιουργεί παίζοντας, προσπαθώντας να χρησιμοποιήσεις τα ελάχιστα πυρομαχικά/όπλα και να αξιοποιήσεις το stealth στοιχείο όσο γίνεται περισσότερο είναι το κάτι άλλο. Κι η ένταση που νιώθεις όταν στο διπλανό δωμάτιο γυροφέρνει ένας κλίκερ δεν περιγράφεται.

Well done, Naughty Dog...

Last edited:
Απλα απιστευτο παιχνιδι...θα συμφωνησω με ολα οσα εχουν πει οι προηγουμενοι...η αισθηση(και ο ηχος) οταν στο διπλανο δωματιο ειναι ενας κλικερ και ψαχνεις τροπο για να τον φας ειναι απιστευτη...(εννοειται με σβηστο φως και το home cinema τερμα)