Chrpep
AVClub Enthusiast
- 18 June 2010
- 1,200
:ernaehrung004:Οντως... Πριν απο καμία 15αρια μέρες που είχα ξανά κοιτάξει ,είχαν μόνο την αγγλική έκδοση!!
:ernaehrung004:Οντως... Πριν απο καμία 15αρια μέρες που είχα ξανά κοιτάξει ,είχαν μόνο την αγγλική έκδοση!!
Πραγματικά με κάνει και απορώ η ελληνική αγορά. Χωρίς πολύ ψάξιμο το βρίσκεις στην Ευρώπη 38 (οκ, συν μεταφορικά) και εδώ 51 ???
Εγώ θέλω να στηρίξω τις ελληνικές επιχειρήσεις. Αυτές θέλουν να στηρίξουν εμένα όταν βάζουν 37% καπέλο στις τιμές λιανικής?
Και δεν πιστεύω λέξη για "μικρά περιθώρια κέρδους" κτλ. κτλ. Αν αγοράσω εγώ σαν ιδιώτης 10 κομμάτια σίγουρα τα μεταφορικά δεν θα είναι δεκαπλάσια από τα μεταφορικά του ενός. Θεωρώ ότι θα μπορούσα να τα μεταπωλήσω π.χ. 45 και πάλι να είχα ένα περιθώριο κέρδους 10%.
Και αυτό από την τιμή λιανικής!!!
Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε τελικά...
Καλημέρα.
Μπορείς να δώσεις ένα link , γιατί είμαι έτοιμος να το παραγγειλω. Μιλάς πάντα για την αγγλική έκδοση , ετσι?
Τσέκαρα και τα μεταφορικά και δεν βγαίνει τελικά, πάει στα 49 , γιατί χρεώνουν 7 λίρες μεταφορικά και η Amazon υπολογίζει την λίρα με 1,21 αντί για 1,17 που είναι η κανονική ισοτιμία. Άλλα λαμόγια και αυτοί...
Δεν νομίζω όμως ότι είναι η μοναδική λύση. Όπως είπα, έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση επειδή είμαι στη δουλειά και λόγω φίλτρων δεν μπορώ να μπω στα site από όπου ψωνίζω συνήθως. Το βράδυ θα ρίξω μια ματιά και αν βρω κάτι ενδιαφέρον θα σου στείλω π.μ.
Παρόλα αυτά, και να μην νομίζει κανείς ότι είμαι κακόβουλος και προκατειλημμένος ορίστε: εδώ
Και χωρίς χρέωση μεταφορικών για Ηνωμένο Βασίλειο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.