The Lord of the Rings: The Rings of Power [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 18 33.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 33.3%
  • Καλή

Votes: 1 1.9%
  • Μέτρια

Votes: 11 20.4%
  • Κακή

Votes: 6 11.1%

• Total voters
    54
Lord-of-the-Rings-The-Rings-of-Power-Cate-Blanchett-and-Morfydd-Clark-as-Galadriel.jpg

Το βλέπω πιο εύκολα από το House of the dragon.
Επίσης δεν καταλαβαίνω τα παράπονα και τις συγκρίσεις με τις ταινίες όταν μάλιστα για αυτά που παραπονιούνται για την σειρά υπάρχουν στον ίδιο βαθμό και στις ταινίες.
Δηλαδή αργή πλοκη σε κάποια σημεία , κομμένες πολλές σελίδες κ.α.
Άνετα θα στεκόταν με διαφορετικό μοντάζ και σαν ταινία αλλά είναι σειρά που θα κάνει και άλλον κύκλο (ίσως και άλλους κύκλους), συνεπώς η ανάπτυξη της ιστορίας θα είναι πιο αργή χωρίς αυτό να είναι κακο.
Ο Τζάκσον έκανε τρεις ταινίες με υλικό που τελικά έφτασε τις 12 ώρες με πολλά να λείπουν και σε αρκετά σημεία με αργή πλοκή .
Μην ξεχνιόμαστε.

• Like
Reactions: klamia71
Πολύ καλύτερο από το HOD σε όλα τα σημεία... Να μη μιλήσω για το CGI που δίνει τα ρέστα του εδώ

αριστουργημα και το σημερινο. Μην πω περισσοτερο απο ολα

Τετοιο μαεστρικο δεσιμο σκηνοθετικα με την μουσικη και τον τροπο αφηγησης το καθιστα διαμαντακι απο τα λιγα.

υγ

Ποιος ειναι ο κερατας ο Adar ? o_O

Βγήκε το 5ο ή για το 4ο λες;
ειδα χθες 4ο, χάζευα απλά την εικόνα...Αν και παραείναι τεχνητή ειναι χάρμα οφθαλμών, οι φωτισμοί σεμινάριο, τα 3Δ κλπ...

• Like
Reactions: takisot
Ναρκωτικά παίρνουν;
Ο Elrond το ξωτικό σίγουρα. Σαν πρεζάκι είναι. :ROFLMAO:

Πολύ αντιπαθητικός ο άτιμος.

Τελείωσε και το 5ο. Ίσως το χειρότερο επεισόδιο.
Εφόσον γνωρίσαμε τους χαρακτήρες, περιμένουμε και λίγη δράση επιτέλους.
Μία ώρα λοιπόν και δεν είχε τίποτα από δράση. Κουραστικές ανούσιες κουβέντες.
Μάλλον θα το συνεχίσουν γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι έτσι όπως προχωράει, θα τελειώσει σε 3 επεισόδια.

• Like
Reactions: koufos and karamela
Εντελώς βαρετό επεισόδιο, το χειρότερο από τα 5, κυριολεκτικά δεν γίνεται τίποτα στην σειρά και με έχει κουράσει. 5 επεισόδια, 5 ωρες από την ζωή μας και όλοι πάνε και έρχονται σαν τις άδικες κατάρες, θα δούμε τίποτα της προκοπής στα επόμενα 3 ή θα το πάμε έτσι για άλλες 3 ωρες;;; Είπαμε είναι Τόλκιν και κάνουμε υπομονή αλλά και η υπομονή έχει και τα όρια της….οι διάλογοι συνεχίζουν να είναι πάντως από τους χειρότερους που έχω δει σε σειρά τα τελευταία χρόνια….

Σαν να βλέπουμε άλλη σειρά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα….

Ακριβώς το ίδιο νιώθω και εγώ, απορώ τι σας αρέσει και σαν ενθουσιάζει. Βασικά πέρα από εδώ μέσα στο νημα δεν ξέρω κανέναν γνωστό μου που να του άρεσε πάει το φτυάρι σύννεφο από τους πάντες….σε τέτοιο σημείο μάλιστα που φτάνω σε σημείο να την υποστηρίζω με αυτά που ακούω από γνωστούς…!!

• Like
Reactions: koufos and Sotiris
Ακριβώς το ίδιο νιώθω και εγώ, απορώ τι σας αρέσει και σαν ενθουσιάζει. Βασικά πέρα από εδώ μέσα στο νημα δεν ξέρω κανέναν γνωστό μου που να του άρεσε πάει το φτυάρι σύννεφο από τους πάντες….σε τέτοιο σημείο μάλιστα που φτάνω σε σημείο να την υποστηρίζω με αυτά που ακούω από γνωστούς…!!

Δεν ξέρω τι λένε οι «γνωστοί» σου, εγώ ξέρω τι βλέπω εγώ. Και αυτό είναι μια ωραιότατη σειρά fantasy, με ωραίο σενάριο, καλές ερμηνείες, άψογη σκηνοθεσία και φανταστικά FX. Έτη φωτός καλύτερη από την τριλογία του Hobbit.
Αν πάλι σε χαλαει όμως, γιατί την βλέπεις;

Eγω τον Elrond ως ηθοποιο τον εχω λατρεψει.

Εξαρχης ειπα οτι δεν μου ταιριαζε φυσιογνωμικα με τον Hugo Weaving γιατι δεν εχει την αρχοντια και το classy του αυστραλου αλλα ως ηθοποιος ειναι απλα καταπληκτικος σε σημειο που δεν με ενοχλει καθολου το θεμα της εμφανισης.

Ισα ισα καλυπτει πληρως την περιγραφη του

Δεν ξέρω τι λένε οι «γνωστοί» σου, εγώ ξέρω τι βλέπω εγώ. Και αυτό είναι μια ωραιότατη σειρά fantasy, με ωραίο σενάριο, καλές ερμηνείες, άψογη σκηνοθεσία και φανταστικά FX. Έτη φωτός καλύτερη από την τριλογία του Hobbit.
Αν πάλι σε χαλαει όμως, γιατί την βλέπεις;
Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω πιο πολύ ακριβώς τα αντίθετα 100% από όσα γράφεις βλέπω εγώ....άθλιες ερμηνίες, για γέλια σενάριο και διάλογοι, κακή σκηνοθεσία ακόμα και τα εφέ μοιάζουν υπεροκορεσμένα και σε κάποια σημεια με ενοχλούν. Ουδε μια σχέση με το Hobbit που ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπές από αυτό τον αχταρμά που βλέπουμε.

Γιατι το βλέπω τώρα? Γιατί είναι Τόλκιν που είμαι super fan Και λέω δεν μπορεί τόσα λεφτά έριξαν κάπου θα στρώσει, και έτσι κάνω υπομονή και υπομονή και υπομονή, άλλα το πράγμα απλά δεν, από το κακό στο χειρότερο...

Νομίζω πάντως χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν ότι τρολάρετε με αυτά που γράφετε για την σειρά και ότι σας ενθουσιάζει. Γιατί πραγματικά η σειρά (ο θεός να την κάνει) πέρα από κάποια καλά εφέ είναι στα όρια του Unwatchable...

Κοιτά, οι top critics στο Rotten Tomatoes του δίνουν βαθμολογία 84% αλλά από την άλλη τι ξέρουν και αυτοί ;)

Νομίζω πάντως χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν ότι τρολάρετε με αυτά που γράφετε για την σειρά και ότι σας ενθουσιάζει. Γιατί πραγματικά η σειρά (ο θεός να την κάνει) πέρα από κάποια καλά εφέ είναι στα όρια του Unwatchable...
Για να καταλάβω ποιος τρολαρει....
Έλεγες τα ίδια και στις δύο τριλογίες ή εκεί ήταν εντάξει ;