Kosh
AVClub Fanatic
Why Galadriel Comes Off As Unlikeable In The Rings Of Power
Galadriel in The Rings of Power is hard to like.
Ποιος τα σκέφτηκε αυτά; Ναρκωτικά παίρνουν;![]()
Ο Elrond το ξωτικό σίγουρα. Σαν πρεζάκι είναι.Ναρκωτικά παίρνουν;
Σαν να βλέπουμε άλλη σειρά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα….
Ακριβώς το ίδιο νιώθω και εγώ, απορώ τι σας αρέσει και σαν ενθουσιάζει. Βασικά πέρα από εδώ μέσα στο νημα δεν ξέρω κανέναν γνωστό μου που να του άρεσε πάει το φτυάρι σύννεφο από τους πάντες….σε τέτοιο σημείο μάλιστα που φτάνω σε σημείο να την υποστηρίζω με αυτά που ακούω από γνωστούς…!!
Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω πιο πολύ ακριβώς τα αντίθετα 100% από όσα γράφεις βλέπω εγώ....άθλιες ερμηνίες, για γέλια σενάριο και διάλογοι, κακή σκηνοθεσία ακόμα και τα εφέ μοιάζουν υπεροκορεσμένα και σε κάποια σημεια με ενοχλούν. Ουδε μια σχέση με το Hobbit που ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπές από αυτό τον αχταρμά που βλέπουμε.Δεν ξέρω τι λένε οι «γνωστοί» σου, εγώ ξέρω τι βλέπω εγώ. Και αυτό είναι μια ωραιότατη σειρά fantasy, με ωραίο σενάριο, καλές ερμηνείες, άψογη σκηνοθεσία και φανταστικά FX. Έτη φωτός καλύτερη από την τριλογία του Hobbit.
Αν πάλι σε χαλαει όμως, γιατί την βλέπεις;
Για να καταλάβω ποιος τρολαρει....Νομίζω πάντως χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν ότι τρολάρετε με αυτά που γράφετε για την σειρά και ότι σας ενθουσιάζει. Γιατί πραγματικά η σειρά (ο θεός να την κάνει) πέρα από κάποια καλά εφέ είναι στα όρια του Unwatchable...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.