The Lord of the Rings: The Rings of Power [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 18 33.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 33.3%
  • Καλή

Votes: 1 1.9%
  • Μέτρια

Votes: 11 20.4%
  • Κακή

Votes: 6 11.1%

• Total voters
    54
Ολόκληρη Γκαλαντριελ Θεϊκο πλάσμα με απίστευτη δύναμη που την σεβόταν/φοβόταν ακόμα και ο Σάουρον, την βλέπουμε να παίζει με τα σπαθακια της; Σοβαρά; Που είναι η μαγική της δύναμη;
Μήπως περιμένουμε να την χτυπήσει κι αυτη κάνας κεραυνός για να αρχίσει τα μαγικά;😁😁
Και να ήταν μόνο αυτο, τι να πιάσεις και τι να αφήσεις..η Γκαλαντριελ την κάνανε μια εκδικητική, στριμενη, αγενής και κομπλεξική στρίγγλα…πιο πολυ στην Ζήνα μοιάζει παρά με την Γκαλαντριελ.

Ολόκληρη Γκαλαντριελ Θεϊκο πλάσμα με απίστευτη δύναμη που την σεβόταν/φοβόταν ακόμα και ο Σάουρον, την βλέπουμε να παίζει με τα σπαθακια της; Σοβαρά; Που είναι η μαγική της δύναμη;
Μήπως περιμένουμε να την χτυπήσει κι αυτη κάνας κεραυνός για να αρχίσει τα μαγικά;😁😁

αγγλικα ξερεις κανε εναν κοπο

Ε ναι δεν τρελλαθηκαν οι παραγωγοι να τα μαμησουν ολα . Υπαρχει λογος για πολλα απο αυτα. Ειμαστε πολυυυυυυυυ καιρο πριν απο τις ταινιες που εχουμε δει.

Ε ναι δεν τρελλαθηκαν οι παραγωγοι να τα μαμησουν ολα . Υπαρχει λογος για πολλα απο αυτα. Ειμαστε πολυυυυυυυυ καιρο πριν απο τις ταινιες που εχουμε δει.

1.200 ετών παιδούλα;;;; Δεν έχει ουδέ μια σχέση το 8 χρόνων με το 40 και το 1.200 με το 20.000….1.200 ετών έχει ζήσει πάνω από 12 ζωές και πρέπει να ήταν ήδη πιο ώριμη από οποιονδήποτε άνθρωπο….εκτός και αν το μυαλό στα ξωτικά αναπτύσσεται με ρυθμό χελώνας….να λεμε και πάλι καλά δε που δεν έχει καμία πιπίλα ή μπουσουλάει!!!

Εσεις μαλλον δεν θελετε σειρα/ταινια μαλλον κανα video game περιμενατε να δειτε οπου καθε επεισοδιο θα ηταν και μια μαχη.
Τι μάχη;
Εσύ το πήγες μακριά.
Λίγο σασπενς αναζητούμε να μην μας πάρει ο ύπνος :ROFLMAO:

Ούτε φανατικός του Τόλκιν είμαι ούτε έχω διαβάσει τα βιβλία.
Μια σειρά θέλω να δω να περάσω ωραία.
Αυτό το κατάφεραν μια χαρά οι ταινίες.
Απλά πράγματα.

Δειτε μια αλλη σειρα τοτε γιατι αυτο δεν σας ακουμπα. Εκτος αν σας προσφερει σπασπενς και ευχαριστηση απλα να γκρινιαζετε.

Συνηθως οτι δεν μας αρεσει το θαβουμε και μετα το αγνοουμε.

Στα της σειρας τωρα

Ολο και πιο περιεργη ειναι η παρουσια του μετεωριτουγεννημενου ξενου

Συγκρίνετε καταρχήν ταινίες με σειρά. Είναι εξορισμού λάθος άυτο κάτα τη γνώμη μου. Ποτέ μια σειρά δεν μπορεί να φτάσει μια ταινία. Η ταινία αποκτά Ρυθμό όσο περνάει η ώρα. Οι χαρακτήρες εξελίσσονται ομαλά και σε βάζουν στο κλίμα αν η σκηνοθεσία είναι πολύ καλή. Η σειρά δεν προλαβαίνει να τα κάνει αυτά. Πώς να τα κάνει όταν σε 50 λεπτά πρέπει να κοπεί και να σε ξανασυνδεσει με όλα αυτά μετά από μια βδομάδα. ;; Συγκρίνετε μια 4ωρη ταινία με 50 λεπτά σειρά;;; Σοβαρά;;

Και επίσης παραβλέπετε το γεγονός ότι Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα σκηνοθέτη αλλά με 3 διαφορετικούς..... !!.

Όσο για τις βαθμολογίες του IMDb , το κοτσανοειδες manifest έχει από 7,1 έως 8,1 !!..χαχαχα

• Like
Reactions: chocbhed
Με το δεδομένο ότι η σειρά θα αναπτυχθεί σε 5 κύκλους, θεωρώ λογικό το πώς αναπτύσσεται. Ούτε είναι λογικό να ξεκινήσει το πανηγύρι από τα πρώτα επεισόδια. Οι παραγωγοί και λογικά θέλουν να αναπτύξουν χαρακτήρες, να κάνουν εισαγωγή στις φυλές της Μέσης Γης, να μας δείξουν τις κουλτούρες και τις πόλεις τους κλπ. Έτσι χτίζεται κάθε σειρά φαντασίας. Ως οπαδός του Τόλκιν θεωρώ αξιοπρεπή τη σειρά. Έχω κάποιες ενστάσεις προφανώς, χωρίς αυτό να χαλάει τη γενική καλή εικόνα.
Και εγώ δεν καταλαβαίνω όχι τις αρνητικές κριτικές, δέκτες είναι όλες, αλλά το γιατί να συνεχίζω να βλέπω κάτι που όχι απλώς δε μου αρέσει, αλλά δε μου αρέσει ακόμη περισσότερο με κάθε επεισόδιο. Λίγο μαζοχιστικό μου κάνει, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Επειδή δεν γνωρίζω αν τα δρώμενα εχουν σχέση με καποιο βιβλίο, μπορει κανποιος να μου πει (εστω και σε spoiler tag) ποιος εινβαι αυτος που ηρθε ουρανοκατέβατος στα Χομπιτ?

Επειδή δεν γνωρίζω αν τα δρώμενα εχουν σχέση με καποιο βιβλίο, μπορει κανποιος να μου πει (εστω και σε spoiler tag) ποιος εινβαι αυτος που ηρθε ουρανοκατέβατος στα Χομπιτ?
Δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία;;;;!!! Και με τι προσόντα πας να δεις τη σειρά ρε συ;;;;; χαχαχα χαχαχα... Ιεροσυλε!!!

10 στα 10 της βαζω εως τώρα.
Η παραγωγή ειναι σε άλλο επιπεδο απο αυτα που εχουμε συνηθίσει.

Και το story με κραταει μια χαρούλα.

Πάμε για μάχη λογικά στο επομενο.

• Like
Reactions: petros_ksp
Η σειρά είναι πάρα πολύ καλή, μισό κλικ από εξαιρετική.

Εξαιρετική παραγωγή, αξιοπρεπέστατοι ηθοποιοί, τίμιο σενάριο.

Για σειρά μιλάμε, όχι για το έπος που λέγεται LOTR.

Τραγική δεν είναι, αλλά εκτός από την υπερπαραγωγή, δεν έχει τίποτα άλλο. Ειδικά τα elves, τα έχουν κάνει τραγικά. Βαρέθηκα να βλέπω την Galandriel λες και βγαίνει στο Ε! (ententairment) channel κάθε φορά. Για διαφήμιση L'Oreal μια χαρά κάνει πάντως.

Είναι μυστήριο. Τα βιβλία δεν αναφέρουν κάτι, η όλη κατάσταση είναι λίγο-πολύ εφεύρεση των σεναριογράφων. Κυκλοφορούν διάφορες θεωρίες στο νετ, η πιο διαδεδομένη είναι ότι πρόκειται για τον Γκάνταλφ, αλλά στα βιβλία αναφέρεται καθαρά ότι ο Γκάνταλφ και οι άλλοι Μάγοι έρχονται στη Μέση Γη μερικές χιλιετίες μετά τα γεγονότα της σειράς και με άλλο τρόπο (με πλοίο απο το Valinor). Προσωπικά νομίζω ότι είναι ο Σάουρον.

• Like
Reactions: vadergr
Τραγική δεν είναι, αλλά εκτός από την υπερπαραγωγή, δεν έχει τίποτα άλλο. Ειδικά τα elves, τα έχουν κάνει τραγικά. Βαρέθηκα να βλέπω την Galandriel λες και βγαίνει στο Ε! (ententairment) channel κάθε φορά. Για διαφήμιση L'Oreal μια χαρά κάνει πάντως.
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι άλλα ένα δίκιο το έχεις, πραγματικά σαν να ποζάρει για διαφήμιση μαλιών είναι!!χαχα
Για τα ξωτικά τι να πούμε...το τραγικά είναι το λιγότερο.....καταρχάς η πρώτη μόλις σκηνή στο πρώτο επεισόδιο ξεκινάει με bullying ξωτικών...εκει έπρεπε να πέσει φωτιά να μας κάψει...

Η παραγωγή προφανώς και είναι εξαιρετική, άλλα δεν φτάνει μόνο αυτό όταν κυριολεκτικά όλα τα άλλα είναι άστα να πάνε....τραγική δεν την θεωρούσα ούτε και εγώ στα 3 πρώτα επεισόδια, απλά μέτρια προς κακή, μετά όμως από τα 2 τελευταία επεισόδια κλείνω προς το τραγική, θα δω και τα 3 επόμενα βέβαια μήπως βελτιωθεί λίγο....το σίγουρο είναι ότι δύσκολα θα πάω στην δευτερη σεζόν και με στεναχωρεί αυτό καθώς περίμενα την σειρά με μεγάλη αγωνία και έχω απογοητευει πάρα πολύ με αυτά που βλέπω.

Προτιμώ πραγματικά περισσότερο και με μεγάλη διαφορά το House of Dragons παρόλο που το σενάριο εκει είναι λες και το έχει γράψει ο Φώσκολος.....

Και εγώ για τον Γκάνταλφ τον πάω... το μιθριλ που θα σώσει τα ξωτικά μου τα έσκασε λίγο αλλά όπως είπαμε... θέλει χαλαρά σαλονικιώτικο.

Σύγκριση με το house of the dragon κατ'εμε δεν υφίσταται - τελείως διαφορετικά universes. Και οι δύο σειρές πάντως είναι πιστες στο πνεύμα των πρωτοτύπων

Για ηρέμησε λίγο και κόψε τους χαρακτηρισμούς.
Την γνώμη μας λέμε.
Δεν βλεπω κανα χαρακτηρισμο

την πραγματικοτητα περιγραφω αν δεν εχεις αντιληφθει ολοι αυτο σας λενε .

Οτι η γκρινια ειναι δημιουργικη οταν εχει υποβαθρο. Οταν αγνοει τα επιχειρηματα και απλως επαναλαμβανεται γινεται κουραστικη.

Και εγώ για τον Γκάνταλφ τον πάω... το μιθριλ που θα σώσει τα ξωτικά μου τα έσκασε λίγο αλλά....

Ειναι εντελως καινουργια θεωρηση αυτο το νεο παραμυθι με το Μιθριλ.

Ομως καποιος εστυψε το κεφαλι του να βγαλει σεναριο για κατι που απλα μπορουσε να γινει μια αναφορα.

Και τι σεναριο....(νομιζω δεν εχει ξαναγραφτει ο ερωτας για το Μιθριλ τι πηγη ειχε....)

• Like
Reactions: klamia71