The Lord of the Rings: The Rings of Power [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 18 33.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 33.3%
  • Καλή

Votes: 1 1.9%
  • Μέτρια

Votes: 11 20.4%
  • Κακή

Votes: 6 11.1%

• Total voters
    54
Να πατε να δειτε κατι που σας αρεσει ντε !!!

Δηλαδη εκατσα εγω να δω ολες τις σαιζον του American horror βασανιστικα ?

ειδα μια δυο και μετα χαιρετησα
To American Horror είναι μια υποσημείωση. το LotR είναι η Βίβλος. Τη σειρά που βιάζει τη Βίβλο θα τη βρίζουμε μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

• Like
Reactions: Tzimisce
Εγω δεν τα πηγαινα ποτε καλα με τον δογματισμο και αυτου του ειδους τον οπαδισμο.

Λες και θα σηκωσω τωρα μπαιρακι (και θα νοιαστει και κανεις :ROFLMAO: ) αν στην επερχομενη σειρα Dune δεν ειναι ακριβεις οι αναφορες/μεταφορες απο τα βιβλια των Herbert πατηρ και υιου.

Όταν βασίζεσαι σε ένα βιβλίο θα πρέπει να το σέβεσαι.
Αλλιώς, γράψε δικό σου.
Δεν μπορείς να κάνεις αχταρμά ένα timeline 5.000 ετών επειδή σου αρέσουν οι χαρακτήρες.
Πήγε ο Χριστός να του πλύνει τα πόδια η Κλεοπάτρα, τσαντίστηκε ο Χίτλερ, έστειλε τον Πάγκαλο να ανεβάσει την τιμή της ΕΥΔΑΠ στην Αίγυπτο αλλά τον έφαγε ένας πτερόσαυρος στο δρόμο.

Τωρα μου μπλεξατε ολα τα ιστορικα προσωπα και γεγονοτα με την λογοτεχνια του Φανταστικου?

ρε σεις μηπως τα παιρνετε περισσοτερο σοβαρα απο οτι πρεπει ?

ρωταω τωρα ....:whistle:

Εγω δεν τα πηγαινα ποτε καλα με τον δογματισμο και αυτου του ειδους τον οπαδισμο.

Λες και θα σηκωσω τωρα μπαιρακι (και θα νοιαστει και κανεις :ROFLMAO: ) αν στην επερχομενη σειρα Dune δεν ειναι ακριβεις οι αναφορες/μεταφορες απο τα βιβλια των Herbert πατηρ και υιου.
Δογματισμός; Ο μαύρος Αχιλλέας του BBC σου άρεσε; Οι Marvels; το τελευταίο Thor;

Τωρα μου μπλεξατε ολα τα ιστορικα προσωπα και γεγονοτα με την λογοτεχνια του Φανταστικου?

ρε σεις μηπως τα παιρνετε περισσοτερο σοβαρα απο οτι πρεπει ?

ρωταω τωρα ....:whistle:
Ξέρεις ότι το έργο του Τόλκιν σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις ψηφίστηκε το πιο σημαντικό έργο της αγγλικής γλώσσας για τα τελευταία χίλια χρόνια;

Δογματισμός; Ο μαύρος Αχιλλέας του BBC σου άρεσε; Οι Marvels; το τελευταίο Thor;

Οτιδηποτε ειναι πολυ εξω απο εμφανιση του χαρακτηρα ειναι ακρως ενοχλητικο.

Πχ αν κανουν τον Ιησου γκευ και νανο θα ξενιζει αμεσα τον θεατη.

Οι Marvels δεν επασχαν τοσο στην επαφη τους με τις ριζες (ασχετως αν μας αρεσουν οι χαρακτηρες) οσο σεναριακα και σκηνοθετικα.

Το τελευταιο Θωρ επισης σκηνοθετικα ηταν προβληματικο. Οι χαρακτηρες που περιεγραφε ομως ηταν κοντα στο κομικ. Με τις διαφορες που υπηρχαν δεν ενοχληθηκε κανεις παντως περισσοτερο απο το οτι το εκαναν κομεντι.

Μεσες ακρες συγκρινετε μηλα με πορτοκαλια για να βασισετε την αντιθεση σας σε μια οπτικη περιληπτικη αποδοση που προσπαθουν να κανουν αλλα παντα με την μορφη προιοντος.

Το βιβλιο ειναι παντα εκει δεν το ακουμπα κανεις παντως.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο που δεν στηρίζεται κάπου συγκερκιμένα η σειρά, αυτό που με ενοχλεί και για αυτό την παράτησα λίγο μετά την μέση του πρώτου κύκλου ότι είναι εντελώς βαρετή και επίπεδη σε σημείο αηδίας, ξύλινοι αδιάφοροι και ατάλαντοι επι το πλείστον χαρακτήρες/ηθοποιοί, ατελειώτη πολυλογία χωρίς νόημα, αργή πλοκή, τραβηγμένες σκηνές χωρίς λόγο....μόνο κάτι εφεδάκια μείνανε άλλα οκ, κάθε σειρα/ταινία πλέον τιγκα στα εφέ είναι, δεν θα εντυπωσιαστώ από αυτό. Και όσο είδα έκανα αγγαρεία....Για να το πω αλλιώς για το υλικό που είχαν (βιβλία κλπ.) και τα λεφτά που ρίξανε το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο κακό.

Προσωπικά αν ήμουν Amazon θα ντρεπόμουν με το αποτέλεσμα που βγάλανε και θα την έκοβα στην στιγμή κάνοντας Reboot...άλλα ποιος είμαι εγώ που θα αποφασίσω.

Οτιδηποτε ειναι πολυ εξω απο εμφανιση του χαρακτηρα ειναι ακρως ενοχλητικο.

Πχ αν κανουν τον Ιησου γκευ και νανο θα ξενιζει αμεσα τον θεατη.

Οι Marvels δεν επασχαν τοσο στην επαφη τους με τις ριζες (ασχετως αν μας αρεσουν οι χαρακτηρες) οσο σεναριακα και σκηνοθετικα.

Το τελευταιο Θωρ επισης σκηνοθετικα ηταν προβληματικο. Οι χαρακτηρες που περιεγραφε ομως ηταν κοντα στο κομικ. Με τις διαφορες που υπηρχαν δεν ενοχληθηκε κανεις παντως περισσοτερο απο το οτι το εκαναν κομεντι.

Μεσες ακρες συγκρινετε μηλα με πορτοκαλια για να βασισετε την αντιθεση σας σε μια οπτικη περιληπτικη αποδοση που προσπαθουν να κανουν αλλα παντα με την μορφη προιοντος.

Το βιβλιο ειναι παντα εκει δεν το ακουμπα κανεις παντως.
Δεν κατάλαβες. Κάνουμε τη σύγκριση για να σου δώσουμε να καταλάβεις γιατί το σήριαλ ήταν τόσο αποτυχημένο και εξοργιστικό για όποιον έχει έστω και επιδερμική γνώση των βιβλίων. Ο λόγος είναι ότι διαταράσσει την αφηγηματική συνοχή της ιστορίας που συνέγραψε ο Τόλκιν. Ας δοκιμάσω πάλι: Θυμάσαι τη σκηνή απο την Συντροφιά του Δαχτυλιδιού όπου ο Έλροντ πηγαίνει με τον Ισίλντουρ στο Οροντρούιν και του λέει να ρίξει το Δαχτυλίδι στη λάβα και αυτός αρνείται; Αυτή η σκηνή συμβαίνει 3000 χρόνια πριν τα γεγονότα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και μόλις λίγα χρόνια μετά τα γεγονότα του σήριαλ (βασικά εκεί πρέπει να καταλήξει). Ο Γκάνταλφ σε αυτή τη σκηνή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΓΗ. Αυτό θα συμβεί κάπου 500 χρόνια αργότερα. Και υπάρχει λόγος: Αν ο Γκανταλφ είναι στη Μέση Γη εκείνη την εποχή, είναι δυνατό να μην εμπλακεί στον πόλεμο; (όχι βέβαια(.
Είναι δυνατόν να μην είναι κοντά στους αρχηγούς Ανθρώπων και Ξωτικών, όντας πανίσχυρος μάγος; (όχι βέβαια)
Αν ναι, δε θα ανάγκαζε τον Ισίλντουρ να πετάξει το Δαχτυλίδι στη Φωτιά; Σίγουρα. Και τότε, πως θα δημιουργηθούν οι καταστάσεις που βλεπουμε στον LotR;
Γι αυτό σου λέω, δεν είναι απλά κόλλημα, έχει σοβαρό πρόβλημα δραματουργίας η σειρά.

Ο Γκάνταλφ σε αυτή τη σκηνή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΓΗ. Αυτό θα συμβεί κάπου 500 χρόνια αργότερα. Και υπάρχει λόγος: Αν ο Γκανταλφ είναι στη Μέση Γη εκείνη την εποχή, είναι δυνατό να μην εμπλακεί στον πόλεμο; (όχι βέβαια(.
Είναι δυνατόν να μην είναι κοντά στους αρχηγούς Ανθρώπων και Ξωτικών, όντας πανίσχυρος μάγος; (όχι βέβαια)

Aυτα τα υποθετουμε εμεις . Το τι λυση/εξηγηση θα δωσουν οι σεναριογραφοι ακομα δεν την εχουμε δει την προδικαζεις και την θεωρεις a priori αποτυχημενη πριν καν την δεις .

Ε τι να συζητησουμε σε ενα "εργο" το οποιο ακομα δεν το εχουμε δει ?

Μην μου κανετε σαν μερικους που κρινουν μια ταινια με το που ειδαν τα 10 πρωτα λεπτα και μετα βγαζουν θουριους εναντιον τους .

Aυτα τα υποθετουμε εμεις . Το τι λυση/εξηγηση θα δωσουν οι σεναριογραφοι ακομα δεν την εχουμε δει την προδικαζεις και την θεωρεις a priori αποτυχημενη πριν καν την δεις .

Ε τι να συζητησουμε σε ενα "εργο" το οποιο ακομα δεν το εχουμε δει ?

Μην μου κανετε σαν μερικους που κρινουν μια ταινια με το που ειδαν τα 10 πρωτα λεπτα και μετα βγαζουν θουριους εναντιον τους .
Δεν έχεις διαβασει τα βιβλία απο ότι φαίνεται. Αυτά που σου λέω δεν τα έβγαλα απο το κεφάλι μου, τα γράφει ο Τολκιν στο Επίμετρο του Άρχοντα, στο Σιλμαρίλιον και αλλού.

Αυτό θα συμβεί κάπου 500 χρόνια αργότερα. Και υπάρχει λόγος: Αν ο Γκανταλφ είναι στη Μέση Γη εκείνη την εποχή, είναι δυνατό να μην εμπλακεί στον πόλεμο;

Και όχι μόνο. Ο Gandalf ήταν ο τελευταίος που πήγε στη Μέση Γη.
Στον πόλεμο θα είχες πρακτικά Saruman - Gandalf - Radagast αν δεν εμπλακούν πάλι οι μπλε, εναντίον του Sauron.
Με 3 Maiar εναντίον του δεν θα υπήρχε καν λόγος να γίνει η συμμαχία ανθρώπων Elf. :ROFLMAO:

Δεν έχεις διαβασει τα βιβλία απο ότι φαίνεται.

Η μερα της Μαρμοτας.

Αντε παλι. Τα εχω διαβασει ειπαμε ολα πλην Σιλμαριλιον.Που δεν εβρισκα και κανεναν λογο να το κανω μιας και επαιρνε μεγαλης αναπτυξης.

Και όχι μόνο. Ο Gandalf ήταν ο τελευταίος που πήγε στη Μέση Γη.
Στον πόλεμο θα είχες πρακτικά Saruman - Gandalf - Radagast αν δεν εμπλακούν πάλι οι μπλε, εναντίον του Sauron.
Με 3 Maiar εναντίον του δεν θα υπήρχε καν λόγος να γίνει η συμμαχία ανθρώπων Elf. :ROFLMAO:

Εικασιες.

Το τι ειδους Γκανταλφ ειναι αυτος που βλεπουμε στην σειρα ακομα δεν το εχουμε δει.

Η μερα της Μαρμοτας.
Κοίτα, εδώ δυσκολεύομαι να θυμαμαι πλεον τι βιβλία έχω διαβάσει εγώ, όχι τι έχουν διαβάσει οι άλλοι.
Αντε παλι. Τα εχω διαβασει ειπαμε ολα πλην Σιλμαριλιον.Που δεν εβρισκα και κανεναν λογο να το κανω μιας και επαιρνε μεγαλης αναπτυξης.
Τότε μάλλον σου είναι αδιάφορα, πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Απο ότι φαίνεται σου είναι αδιάφορα και πράγματα όπως η υπόθεση μιας ταινίας, οι χαρακτήρες, η πλοκή, η λογική της κλπ. Αρκεί να γίνεται μανούρα, χαβαλές, να έχει εφέ, μάχες κλπ. Κάνω λάθος;

Μπορει ναναι ο παππους του ξερω και εγω ? :ROFLMAO:

Δηλαδη ο Γκανταλφ μετα την πτωση στο Καζαντουμ ηταν ο ιδιος με πριν ?

Κοίτα, εδώ δυσκολεύομαι να θυμαμαι πλεον τι βιβλία έχω διαβάσει εγώ, όχι τι έχουν διαβάσει οι άλλοι.

Ε κακως το λες τοτε ως θεση.

Τότε μάλλον σου είναι αδιάφορα, πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Απο ότι φαίνεται σου είναι αδιάφορα και πράγματα όπως η υπόθεση μιας ταινίας, οι χαρακτήρες, η πλοκή, η λογική της κλπ. Αρκεί να γίνεται μανούρα, χαβαλές, να έχει εφέ, μάχες κλπ. Κάνω λάθος;

Λαθος κανεις ναι. Προσωπικα μου αρεσε πολυ περισσοτερο το Χομπιτ ως βιβλιο παρα ο Αρχοντας των δαχτυλιδιων.

Δηλαδη ο Γκανταλφ μετα την πτωση στο Καζαντουμ ηταν ο ιδιος με πριν ?

Ναι.
Το σώμα του καταστράφηκε. Ως Maiar στάλθηκε πάλι στη Μέση Γη γιατί δεν είχε τελειώσει την αποστολή του. Να καταστρέψει τον Sauron.

Ποιο σώμα βρε;
Αυτά που δείχνουν είναι 500 χρόνια πριν καν μάθει ότι θα τον στείλουν στη Μέση γη για να αποκτήσει σώμα!
Κάτι μαργαρίτες στη Valinor πίνει.