Τελικα, αξιζει το κοπο καποιος να ξεκινησει;
Και την Μαντώ Μαυρογένους με την Guenevere να φτιάχνουν τα μαλλιά τους στον Τρύφωνα Σαμαρά.Ναι βρε! Αν δεν σε νοιάζει αν θα δεις τον Lancelot να σκοτώνει τον Κολοκοτρώνη με lightsaber δες το χαλαρά...
Και ο Λεωνίδας να πέθανε στο Μανιάκι δίπλα στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.Βασικά έτσι που μπήκαν στο μπλέντερ 5-6 χιλιετίες παίζει τελικά ο Darth Vader να την πάτησε από κανέναν τυρανόσαυρο.
Εμένα η αισθητική μου έφερε πιο κοντά στο Τόλμη και Γοητεία μαζί με τις διαφημίσεις του Timotei, με την ξανθιά που λουζόταν στα λιβάδια (λες και δεν είχε σπίτι).γιατι ειναι πιο κοντα στο Χομπιτ η αισθητικη παρα στον Αρχοντα
Τα βιβλια δεν μου αρεσαν καθολου.Όχι, είτε είσαι φαν των βιβλίων είτε όχι. Το σενάριο είναι απλά τραγικό, όπως και οι χαρακτήρες της L'Οreal (το σαμπουάν μαλλιών όχι όνομα ξωτικού). Έχει τις στιγμές του, αλλά πρέπει να είσαι πολύ φαν του LOTR για να κάτσεις να δεις αυτό το πράγμα.
Το ειπα και πιο πριν, τα βιβλια ειναι για να σε παιρνει ο υπνος.Ξεκινα δες και εσυ 3 επεισοδια και θα καταλαβεις.
Αν εισαι ανεμελος ανθρωπος χωρις βιβλιοσκληρυνσεις θα σου αρεσει.
Αν κοιμασαι και ξυπνας με το αγχος να τηρηθει κατα γραμμα μια σειρα βιβλιων που εχουν γραφτει απο 90 χρονια πριν (και αρκετα νεωτερα) απο πατερα και γιο μην τα δεις δεν χρειαζεται να ταραχτεις και εσυ τωρα![]()
Το ειπα και πιο πριν, τα βιβλια ειναι για να σε παιρνει ο υπνος.
Ο Τζακσον τα ανεστησε.
Ιερόσυλε! Για τιμωρία να διαβάσεις αυτό και να έρθεις απο Σεπτέμβρη με τον κηδεμόνα σου !Πρεπει να ειναι το μοναδικο βιβλιο στην ιστορια του κινηματογραφου που η ταινια το ξεπερασε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.