The Lord of the Rings: The Rings of Power [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 18 33.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 33.3%
  • Καλή

Votes: 1 1.9%
  • Μέτρια

Votes: 11 20.4%
  • Κακή

Votes: 6 11.1%

• Total voters
    54
Και ο Ντουριν ΙΙΙ και ο Ντουριν ΙV καταπληκτικοι.

Καλα τον ηθοποιο του Ντουριν ΙΙΙ τον ξεραμε ειναι απο τα βαρια χαρτια του σοου ο γιος ομως ειναι η αποκαλυψη.
Όλοι οι ηθοποιοί είναι πολύ καλού έως εξαιρετικού επιπέδου θα έλεγα. Ξεχωρίζω κι εγώ τον Owens του Durin, όπως και τους ηθοποιούς που ερμηνεύουν τους Celebrimbor και Elendil. O δε Vickers δίνει ρέστα ως Sauron, εξαιρετική επιλογή.

Dark Lord είναι ο άνθρ…Maia, όχι διακόπτης! 😁
Ποτέ δεν μου άρεσε ο τρόπος που απεικονίστηκε στις ταινίες του Jackson, λες και είναι κανας φάρος! Ειδικά εκεί που έψαχνε τον Φρόντο στη Μόρντορ κι έκανε σαν προβολέας, εκεί πια είπα… 🤦‍♂️🤷‍♂️😁

Συμφωνώ απολύτως ..
Αδιάφορο αν και πόσο είναι συμβατή η σειρά με το πνεύμα και το λόγο των βιβλίων..
Ο β κύκλος είναι κατά πολύ ανώτερος του α.
Προσωπικά το 5 επεισόδιο μέχρι στιγμής για μένα το καλύτερο.

Last edited:
Δεν ξέρω τι λέτε οι ορθόδοξοι Τολκινιστες, αλλά η σειρά τα σπάει!

Υπερορθόδοξος Τολκινιστής εδώ που έχω διαβάσει τα πάντα (και δεν εννοώ μόνο LotR, Hobbit και Silmarillion). Η σειρά όντως τα σπάει.

Νομίζω πως το βραβείο τρελαμένου fandom για σήμερα πηγαίνει εδώ:
🤭🤦‍♂️🤷‍♂️😁

(Αν είναι πολύ spoiler για το παρακάτω της ιστορίας, κρύφτε το οι moderators παρακαλώ)

1726919119825.png

Συμφωνώ απολύτως ..
Αδιάφορο αν και πόσο είναι συμβατή η σειρά με το πνεύμα και το λόγο των βιβλίων..
Ο β κύκλος είναι κατά πολύ ανώτερος του α.
Προσωπικά το 5 επεισόδιο μέχρι στιγμής για μένα το καλύτερο.

Και πού να δεις και το έκτο!

Να σας πω την αλήθεια το 7 δεν μου πολύ άρεσε.
Μάλλον ‘φλύαρο’ θα το έλεγα ….
Ίσως φταίει ότι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ‘σκοτεινο’, η χαρά των παιδιών με OLED.
Πάντως το φιναλε θα είναι το ελάχιστο …δυνατο!!

Ξεκάθαρα το καλύτερο επεισόδιο από όλα. Προσεγμένο, χωρίς παιδικούς διαλόγους που ταλαιπώρησαν αλλά επεισόδια, χωρίς προχειρότητες....

Παραμένει τραγική. Στιγμές που έπρεπε να είναι επικές, είναι το λιγότερο γελοίες. Κάναμε και τον Elrond κωμικό χαρακτήρα τώρα. Khazad Dum σκηνή "Braveheart" με μηδενικό ήχο και ατμόσφαιρα για τον π....
Η Galandriel ερωτευμένη κλαψιάρα L'Oreal. Άμα δεν ήξερα ότι πρέπει να ζήσει γιατί είναι και στα βιβλία, θα παρακαλούσα να της κόψουν το κεφάλι να ησυχάσουμε.
Ακόμα και η μάχη είναι για κλάματα τις περισσότερες φορές. Κρίμα και πάλι κρίμα.

Δεν εχω διαβασει καποιο βιβλίο για να ξερω διαφορες, αλλα ειναι τοσο καλή η σειρά που δεν με ενδιαφέρει και τόσο.
Ειμαι στο 4ο επεισοδιο και ειναι ηδη καλύτερη απο την πρώτη σεζόν.

Το επιπεδο παραγώγης δε, θεωρώ οτι ειναι άπιαστη κορυφη στην ιστορια των τηλεοπτικών σειρών.

Παραμένει τραγική. Στιγμές που έπρεπε να είναι επικές, είναι το λιγότερο γελοίες. Κάναμε και τον Elrond κωμικό χαρακτήρα τώρα. Khazad Dum σκηνή "Braveheart" με μηδενικό ήχο και ατμόσφαιρα για τον π....
Η Galandriel ερωτευμένη κλαψιάρα L'Oreal. Άμα δεν ήξερα ότι πρέπει να ζήσει γιατί είναι και στα βιβλία, θα παρακαλούσα να της κόψουν το κεφάλι να ησυχάσουμε.
Ακόμα και η μάχη είναι για κλάματα τις περισσότερες φορές. Κρίμα και πάλι κρίμα.
Δεν εχω διαβασει καποιο βιβλίο για να ξερω διαφορες, αλλα ειναι τοσο καλή η σειρά που δεν με ενδιαφέρει και τόσο.

Το επιπεδο παραγώγης δε, θεωρώ οτι ειναι άπιαστη κορυφη στην ιστορια των τηλεοπτικών σειρών.
Μου αρέσει που συμφωνείτε.

Να το πω για μια τελευταία φορά, μπας και γίνει κατανοητό. Δεν έχω διαβάσει το Silmarilion, αλλά και να είχα, δεν θα με ενδιέφεραν οι διαφορές. Ούτως ή άλλως, από την κούτρα τους τα βγάζουν τα περισσότερα. Το θέμα είναι, ότι αυτά που βγάζουν, είναι τραγικά. Άμα ήθελα να δω κοστούμια και τέρατα, υπάρχουν άπειρες σειρές και ταινίες.
Το πρόβλημα της συγκεκριμένης, είναι ότι τίποτα δεν κολλάει. Ιστορία, ηθοποιοί, σκηνές μάχης, ίντριγκα. Όλα αδιάφορα και σε μερικά σημεία ενοχλητικά. Όχι γιατί δεν είναι canon, αλλά γιατί απλά είναι κακό.

Να το πω για μια τελευταία φορά, μπας και γίνει κατανοητό. Δεν έχω διαβάσει το Silmarilion, αλλά και να είχα, δεν θα με ενδιέφεραν οι διαφορές. Ούτως ή άλλως, από την κούτρα τους τα βγάζουν τα περισσότερα. Το θέμα είναι, ότι αυτά που βγάζουν, είναι τραγικά. Άμα ήθελα να δω κοστούμια και τέρατα, υπάρχουν άπειρες σειρές και ταινίες.
Το πρόβλημα της συγκεκριμένης, είναι ότι τίποτα δεν κολλάει. Ιστορία, ηθοποιοί, σκηνές μάχης, ίντριγκα. Όλα αδιάφορα και σε μερικά σημεία ενοχλητικά. Όχι γιατί δεν είναι canon, αλλά γιατί απλά είναι κακό.
Αυτό ακριβώς. Απο ότι διαβάζω η σειρά δεν έχει καμια σχεση με το σύμπαν του Τόλκιν, απλά οι χαρακτήρες και οι τόποι φέρουν τα ονόματα που εφηύρε. Δηλαδή είναι απλά μια ακόμη σειρά φαντασίας. Αν είχε καλό σενάριο και ηθοποιία θα το έβλεπα, αλλά δεν...

Αν είχε καλό σενάριο και ηθοποιία θα το έβλεπα, αλλά δεν...
Μα έχει καλό σενάριο και πολύ καλές ερμηνείες, ασχέτως του αν είναι πιστό στο Tolkien universe.
Αυτά από εμάς που η μόνη μας επαφή με τον Τόλκιν είναι μέσω των ταινιών.

• Like
Reactions: vadergr