Kosh
AVClub Fanatic
Για πες μου όμως, πως σου φάνηκε όταν πηδάει με το τσεκούρι ο Durin.
Προσωπικα αυτο ακριβως περιμενα , ειμαι βεβαιος οτι μια σκηνη αντεγραψαν γιατι ολοι αυτοι αυτην ειχαν στο μυαλο τους ....

Last edited:
Για πες μου όμως, πως σου φάνηκε όταν πηδάει με το τσεκούρι ο Durin.
Η συγκεκριμένη είναι έπος και το μόνο που αξίζει από την ταινία γενικά. Δες όμως την γωνία και την σκηνή γενικά. Στο LOTR θέλανε τα πουλάκια μου να δείξουν να συγκρούονται το σπαθί με το τσεκούρι και τα κάνανε αχταρμά.Προσωπικα αυτο ακριβως περιμενα , ειμαι βεβαιος οτι μια σκηνη αντεγραψαν γιατι ολοι αυτοι αυτην ειχαν στο μυαλο τους ....
![]()
Φοράει το δακτυλίδι της δυναμης παλευει με τον Σάουρον η μάχη αμα την λες μαχη ειναι τραγική εως τρισαθλια.
Δεν λέω για τα υπόλοιπα που γράφεις, καθώς δεν έχεις προφανώς διαβάσει για πιο πράγμα παραπονευόμαστε οι περισσότεροι, που δεν έχει καμία σχέση με πιστότητα. Εάν εσύ, είδες Galandriel αμαζόνα σε αυτή την σειρά, τι να πω ρε φίλε, πραγματικά.Κάποια πράγματα που κριτικάρονται, π.χ. η πολεμίστρια Galadriel, βασίζονται σε περιγραφές του ίδιου του Tolkien (ο οποίος την είχε κατά λέξη παραλληλίσει με Αμαζόνα).
Live long and prosper baby.* Mπορει παλια στην πρωτη εποχη και την δευτερη να ηταν μοδα τα κοντα μαλλια
* Μπορει οσο μεγαλωνει ενας elf να αφηνει μαλλι σιγα σιγα να ειναι στατους της ηλικιας και της θεσης του πχ.
οι συγκεριμενοι σεναριογραφοι παντως αποσυρθηκαν οποτε αν βγει 3η σεσον θα ειναι με καινουργιους. τωρα τι μπορουν να μαζεψουν οι καινουργιοι απο αυτα που σκορπισαν αυτοι ειναι ενα θεμα . ειδωμεν.Μετά τα δυο πρώτα, επιμένω στην άποψη που είχα μετά την πρώτη σεζόν. Χαμένο στοίχημα, με άλλους σεναριογράφους θα μπορούσαν να το κάνουν αριστούργημα. Και δε μιλάω για την πιστότητα στα βιβλία, μιλάω για τους απερίγραπτα χαζούς διαλόγους, που σε ξενερώνουν και σε αποσπούν από τη μαγεία της εικόνας και του ήχου.
Δεν γίνεται να είναι ο Saruman σε καμία περίπτωση. Μπορεί να μην είμαι κολλημένος με τα βιβλία, αλλά σε τέτοια περίπτωση, μιλάμε για αλλαγή της ιστορίας σε τεράστιο επίπεδο. Ειδικά όπως παρουσιάσανε τον Dark wizard. Μόνο ένας από τους μπλε μπορεί να είναι, με τους οποίους έχουν το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν, αφού ο Τόλκιεν δεν έγραψε τίποτα.Ξερουμε πλεον οτι ο stranger ειναι ο Gandalf.
Ο Dark wizard ομως δεν επιβεβαιωθηκε οτι ειναι ο Saruman ( οπως εικαζει και το βιντεο και οπως μοιαζει να ειναι φυσιογνωμικα εκτος απο την διαφορετικη ραβδο του)
Τουναντιον οι παραγωγοι σε on the record δηλωσεις τους δηλωνουν οτι δυσκολα θα ειναι ο Σαρουμαν αυτος....
Αρα ειναι ενας απο τους δυο Blue wizards για τους οποιους δεν ξερουμε απολυτως τιποτα ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.