The Lord of the Rings: The Rings of Power [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

  • Εξαιρετική

    Votes: 18 33.3%
  • Πολύ Καλή

    Votes: 18 33.3%
  • Καλή

    Votes: 1 1.9%
  • Μέτρια

    Votes: 11 20.4%
  • Κακή

    Votes: 6 11.1%

  • Total voters
    54
Για πες μου όμως, πως σου φάνηκε όταν πηδάει με το τσεκούρι ο Durin.


Προσωπικα αυτο ακριβως περιμενα , ειμαι βεβαιος οτι μια σκηνη αντεγραψαν γιατι ολοι αυτοι αυτην ειχαν στο μυαλο τους ....

reign-of-fire-mcc-death.gif
 
Last edited:
Προσωπικα αυτο ακριβως περιμενα , ειμαι βεβαιος οτι μια σκηνη αντεγραψαν γιατι ολοι αυτοι αυτην ειχαν στο μυαλο τους ....

reign-of-fire-mcc-death.gif
Η συγκεκριμένη είναι έπος και το μόνο που αξίζει από την ταινία γενικά. Δες όμως την γωνία και την σκηνή γενικά. Στο LOTR θέλανε τα πουλάκια μου να δείξουν να συγκρούονται το σπαθί με το τσεκούρι και τα κάνανε αχταρμά.
 
Σε δεύτερη θέαση. Στην πρώτη εγω το απολαυσα.

Αν με ρωτας ναι θα το εδειχνα και απο αλλη γωνια αλλα η πισω ειναι must.

Mην σποιλαρουμε ομως ας το δουν και οι υπολοιποι.

το τελευταιο επεισοδιο ειναι και λιγο μεγαλυτερο.
 
δεν ξερω τι λετε εσεις οι ειδήμονες,., εγω το ειδα χωρις να εχω διαβασει τα βιβλια.
πολυ καλυτερο του πρωτου. δεν επεφυγε τους παιδικους διαλογους κατα τα διαστηματα που εμενα με χαλασαν αρκετα, και τις ευκολες μεταβασεις καθως και καποια τεχνικα ολισθηματα ( μεχρι και βιντεο ανεβασα - τοσο με εκνευρισαν).
αλλα ...υπαρχει ενα μεγαλο αλλα , πολλες σειρες θα ηθελα να ειναι σαν αυτη. αρτια κατα το 95% σε κατασκευη. υπεροχα σκηνικα και sgi, και αρκετα καλες ερμηνιες κατα διαστημτα. απολαυστικος ο durin και ο πατερας του, πολυ καλος ο Ανταρ , κατα διαστηματα ( κυριως στο τελος) πολυ καλο eprformance και απο τον Σαουρον. οι υπολοιπο θα ελεγα αδιαφοριοι εως κακοι μερικοι.. θα ηθελα τα θετικα να ητα νκαθολη τη διαρκεια της σειρας αλλα δεν ηταν .
πανω απο ολα εγω θαυμασα και απολαυσα τη μουσικη επενδυση.!! καταπληκτικα ορχηστικα κομματια και εδεναν με την καθε σκηνη. κορυφαια μουσικη επενδυση κατ την ταπεινη μου γνωμη. χωρις αυτο το χαρακτηριστικο θα ηταν πολυ χαμηλοτερα.

αυτα
 
  • Like
Reactions: Kosh
Λοιπον, μόλις τελείωσα την δεύτερη σεζόν απο αυτο το έκτρωμα προσωπικά για εμένα.
Εχω διαβασει ολα τα βιβλία το σιλμαριλιον τουλάχιστον 4 φορές συν σχεδόν ολα τα εξτρα βιβλια που εχουν βγει.
Οι σεναριογράφοι άμα τους λες έτσι εχουν κάνει ενα γενικο αχταρμα όσο αφορά το timeline .μεχρι και τον γκανταλφ ειδαμε ελεος που οι μαγοι γενικα εμφανίζονται μετα την πτώση του Σάουρον.
Διάλογοι κάκιστη όπως οι ερμηνείες τους προπαντον η γκαλαντριαλ είναι να της βαράς το κεφάλι στο τοίχο με την κάκιστη ερμηνεία λες και ειναι μια κακοποιημένη γυναικα που εχει δεχτεί building ελεος που ανοίκει στα πρωτα ξωτικα εποχης αμα θυμάμαι καλα.

Φοράει το δακτυλίδι της δυναμης παλευει με τον Σάουρον η μάχη αμα την λες μαχη ειναι τραγική εως τρισαθλια.
Ο Σάουρον σαν υποκριτική καλος οπως και οι δυο νάνοι.πατερας γιος.ελεντιλ καλώς απλα θέλει περισσότερο χρόνο.αυτα τα λίγα πολυ ξεπλυμα παντος χρήματος πρεπει να παίζει τοσα δις θα μπρουσαν να βρουν σεναριογράφο που να ειναι φαν του Τόλκιν
 
Φοράει το δακτυλίδι της δυναμης παλευει με τον Σάουρον η μάχη αμα την λες μαχη ειναι τραγική εως τρισαθλια.


To δαχτυλιδι της δεν την κανει ουτε Hulk ουτε swordsmaster ουτε wizard.

Απλα ενα μαγικο δαχτυλιδι ειναι που σε προστατευε απο το κακο αλλα οχι με την απλοικη εννοια
 
  • Like
Reactions: Wanderer
Εγώ πάντως που δεν έχω διαβάσει τα βιβλια νιώθω ότι θα πάω Δευτέρα σχολείο και θα είμαι αδιαβαστος...χαχαχα. νομίζω ότι πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα. Άλλο η λογοτεχνία και άλλο η τηλεόραση.
 
  • Like
Reactions: Wanderer
Εγώ έχω καταλάβει ότι αυτοί που κριτικάρουν με το μεγαλύτερο μένος τη σειρά είναι οι ημιμαθείς που το παίζουν ξερόλες περί τον Tolkien (όπως και κάποιοι φανατικά anti-Amazon ή anti-woke που σπάστηκαν με τα μαύρα ξωτικά, αυτοί απλά θάβουν under false pretenses). Έχουν διαβάσει τα LOTR και Hobbit, ίσως το Silmarillion και το Unfinished Tales και νομίζουν ότι αυτός είναι όλος ο Tolkien. Υπάρχουν όμως τόμοι ολόκληροι επιπλέον γραπτών του συγγραφέα, τους οποίους επιμελήθηκε και εξέδωσε ο Christopher Tolkien, όπου δίδονται επιπλέον πληροφορίες και εναλλακτικές βερσιόν γεγονότων και προσώπων. Από όλα αυτά αντλούν οι σεναριογράφοι, σε συνεργασία με το Tolkien Estate το οποίο έχει δικαίωμα ελέγχου και veto στα σενάρια της σειράς, και όχι απλώς και μόνο απ´τα 3-4 εκδοθέντα βιβλία που έχουν διαβάσει οι περισσότεροι. Αντλούν επίσης απ´τα γράμματα του συγγραφέα (έχουν εκδοθεί σε βιβλίο), όπου έχει δώσει πολλές επιπλέον πληροφορίες για χαρακτήρες, γεγονότα και ιστορίες.

Προσωπικά, έχοντας διαβάσει τα πάντα απ’όλα αυτά, θεωρώ ότι οι σεναριογράφοι είναι αξιοσημείωτα πιστοί στο πνεύμα του Tolkien και έχουν εισαγάγει πολλές απ´αυτές τις πληροφορίες στη σειρά (π.χ. Adar και η προέλευση των Orcs . Κάποια πράγματα που κριτικάρονται, π.χ. η πολεμίστρια Galadriel, βασίζονται σε περιγραφές του ίδιου του Tolkien (ο οποίος την είχε κατά λέξη παραλληλίσει με Αμαζόνα). Τώρα αν κάποιες απ´αυτές τις επιλογές ξενίζουν ή δεν αρέσουν σε κάποιους είναι θέμα γούστου - αλλά το να λένε ότι δεν είναι πιστές στον Tolkien είναι απλά λάθος.
 
Κάποια πράγματα που κριτικάρονται, π.χ. η πολεμίστρια Galadriel, βασίζονται σε περιγραφές του ίδιου του Tolkien (ο οποίος την είχε κατά λέξη παραλληλίσει με Αμαζόνα).
Δεν λέω για τα υπόλοιπα που γράφεις, καθώς δεν έχεις προφανώς διαβάσει για πιο πράγμα παραπονευόμαστε οι περισσότεροι, που δεν έχει καμία σχέση με πιστότητα. Εάν εσύ, είδες Galandriel αμαζόνα σε αυτή την σειρά, τι να πω ρε φίλε, πραγματικά.
 
* Mπορει παλια στην πρωτη εποχη και την δευτερη να ηταν μοδα τα κοντα μαλλια
* Μπορει οσο μεγαλωνει ενας elf να αφηνει μαλλι σιγα σιγα να ειναι στατους της ηλικιας και της θεσης του πχ.
 
* Mπορει παλια στην πρωτη εποχη και την δευτερη να ηταν μοδα τα κοντα μαλλια
* Μπορει οσο μεγαλωνει ενας elf να αφηνει μαλλι σιγα σιγα να ειναι στατους της ηλικιας και της θεσης του πχ.
Live long and prosper baby.
 
  • Haha
Reactions: Kosh
Μετά τα δυο πρώτα, επιμένω στην άποψη που είχα μετά την πρώτη σεζόν. Χαμένο στοίχημα, με άλλους σεναριογράφους θα μπορούσαν να το κάνουν αριστούργημα. Και δε μιλάω για την πιστότητα στα βιβλία, μιλάω για τους απερίγραπτα χαζούς διαλόγους, που σε ξενερώνουν και σε αποσπούν από τη μαγεία της εικόνας και του ήχου.
 
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ξερουμε πλεον οτι ο stranger ειναι ο Gandalf.
Ο Dark wizard ομως δεν επιβεβαιωθηκε οτι ειναι ο Saruman ( οπως εικαζει και το βιντεο και οπως μοιαζει να ειναι φυσιογνωμικα εκτος απο την διαφορετικη ραβδο του)

Τουναντιον οι παραγωγοι σε on the record δηλωσεις τους δηλωνουν οτι δυσκολα θα ειναι ο Σαρουμαν αυτος....




Αρα ειναι ενας απο τους δυο Blue wizards για τους οποιους δεν ξερουμε απολυτως τιποτα ?


1728387018339.png1728387051350.png
 
γεγονος ειναι οτι παρολη το αρτιο πτικοακοσυτηκο θεαμα η σειρα πασχεισ ε ορισμενα σημεια. όλοι οι χαρακτήρες, εξαιρουμένου του Σάουρον, μοιάζουν να παίρνουν πάντα την πιο ηλίθια ή αφελή απάντηση. Κι αυτό μόνο για λόγους σεναριακης ευκολίας. Υποτίθεται ότι έχεις να κάνεις με τον Άρχοντα της Εξαπάτησης και παρόλα αυτά όλοι σκέφτονται με την αφέλεια ενός παιδιού του νηπιαγωγείου...
Μετά τα δυο πρώτα, επιμένω στην άποψη που είχα μετά την πρώτη σεζόν. Χαμένο στοίχημα, με άλλους σεναριογράφους θα μπορούσαν να το κάνουν αριστούργημα. Και δε μιλάω για την πιστότητα στα βιβλία, μιλάω για τους απερίγραπτα χαζούς διαλόγους, που σε ξενερώνουν και σε αποσπούν από τη μαγεία της εικόνας και του ήχου.
οι συγκεριμενοι σεναριογραφοι παντως αποσυρθηκαν οποτε αν βγει 3η σεσον θα ειναι με καινουργιους. τωρα τι μπορουν να μαζεψουν οι καινουργιοι απο αυτα που σκορπισαν αυτοι ειναι ενα θεμα . ειδωμεν.
 
Ξερουμε πλεον οτι ο stranger ειναι ο Gandalf.
Ο Dark wizard ομως δεν επιβεβαιωθηκε οτι ειναι ο Saruman ( οπως εικαζει και το βιντεο και οπως μοιαζει να ειναι φυσιογνωμικα εκτος απο την διαφορετικη ραβδο του)

Τουναντιον οι παραγωγοι σε on the record δηλωσεις τους δηλωνουν οτι δυσκολα θα ειναι ο Σαρουμαν αυτος....

Αρα ειναι ενας απο τους δυο Blue wizards για τους οποιους δεν ξερουμε απολυτως τιποτα ?
Δεν γίνεται να είναι ο Saruman σε καμία περίπτωση. Μπορεί να μην είμαι κολλημένος με τα βιβλία, αλλά σε τέτοια περίπτωση, μιλάμε για αλλαγή της ιστορίας σε τεράστιο επίπεδο. Ειδικά όπως παρουσιάσανε τον Dark wizard. Μόνο ένας από τους μπλε μπορεί να είναι, με τους οποίους έχουν το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν, αφού ο Τόλκιεν δεν έγραψε τίποτα.