pontios
Μέλος Σωματείου
Δεν σε αφήνουν η γυναίκα και τα παιδιά?Είχα μια μικρή "φαγούρα" μήπως και του ρίξω μια ματιά τελικά, αλλά μετά από αυτό.....εξαφανίστηκε.....

Δεν σε αφήνουν η γυναίκα και τα παιδιά?Είχα μια μικρή "φαγούρα" μήπως και του ρίξω μια ματιά τελικά, αλλά μετά από αυτό.....εξαφανίστηκε.....
Τα είπα όλα πιστεύω!!
Εντάξει, τώρα όλα εξηγούνται. Άμα τα σαΐνια που το γράφουν, λένε αυτό για σειρά επιστημονικής φαντασίας, με δράκους, μάγους και δεν ξέρω εγώ τι, τότε τι να πω ρε παιδιά?
Κλάμαααααααα!!!!!Έχω καταφέρει να δω 3 επεισόδια από τον δεύτερο κύκλο. Τα βλέπω σιγά σιγά για να το ευχαριστιέμαι.
Ψέματα, βαριέμαι και το γυρίζω στο supernatural.
Κάποια στιγμή παίζει να καταφέρω και τα υπόλοιπα.
Σοκαριστική σειρά, το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο, από το πρώτο επεισόδιο που τα orcs σκοτώνουν τον Sauron. Και αυτός γίνεται χλαπάτσα που την πατάει ένα κάρο και κολλάει στη ρόδα του... Κρίμα το παλικάρι, το πήρε στραβά και είπε να καταστρέψει τον κόσμο μετά από αυτό. Όχι, και λίγα της έκανε της κοπελλίτσας.
Τα ξωτικά παίζουν "πούντο πούντο το δαχτυλίδι", οι μάγοι μας έκατσαν λίγο στραβά, ο ένας χαζός ο άλλος διεφθαρμένος από γεννησιμιού του, μάλλον στα επόμενα επεισόδια τους γύρισαν πίσω στα πλαίσια της εγγύησης για να τους έρθουν σωστά την τρίτη εποχή.
Τους πήρε χίλια χρόνια να τους γυρίσουν αλλά εκείνη την εποχή τα courier ήταν σαν τη Γενική Ταχυδρομική, άφησαν χαρτάκι στα γκρίζα λιμάνια "περάσαμε και δε σας βρήκαμε" και ξεχάστηκαν.
Γκαλάντριελ - Έλροντ, πολύ μανούρα βρε παιδί μου, για αυτό εγώ πήρα πεθερά από την Πελλοπόνησο να με αγαπάει. Έτσι σου λέει κωλόπαιδο (η Γκαλάντριελ), πάρε την ανεπρόκοπη την κόρη μου να σε τρέχει στα golden hall να σου τρώει τα μεροκάματα σε στεφανάκια και δαχτυλίδια!
Δεν ξεμπλέκεις από αυτή, ξεχειλίζει από σοφία σε όλη τη σειρά.
Το έφτασα εκεί που ήρθε το πετεινό του ουρανού στο περβάζι και χάρηκε ο κόσμος γιατί λέει γουστάρει τον τυπάκο με το ριχτό.
Αυτό το κατάλαβαν επειδή δεν τον κουτσούλησε ή δεν τον έφαγε; Δεν ξέρω.
Δεν ξέρω, δεν την είδα, προτίμησα να δω κάτι καλύτερο, π.χ. τα βινύλια μου να γυρίζουν στο πλατώ.Βοηθήστε όμως λίγο, βγάλτε ένα ρεζουμέ, να τα βλέπουμε εναλλάξ τουλάχιστον!
Έχω καταφέρει να δω 3 επεισόδια από τον δεύτερο κύκλο. Τα βλέπω σιγά σιγά για να το ευχαριστιέμαι.
Ψέματα, βαριέμαι και το γυρίζω στο supernatural.
Κάποια στιγμή παίζει να καταφέρω και τα υπόλοιπα.
Σοκαριστική σειρά, το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο, από το πρώτο επεισόδιο που τα orcs σκοτώνουν τον Sauron. Και αυτός γίνεται χλαπάτσα που την πατάει ένα κάρο και κολλάει στη ρόδα του... Κρίμα το παλικάρι, το πήρε στραβά και είπε να καταστρέψει τον κόσμο μετά από αυτό. Όχι, και λίγα της έκανε της κοπελλίτσας.
Τα ξωτικά παίζουν "πούντο πούντο το δαχτυλίδι", οι μάγοι μας έκατσαν λίγο στραβά, ο ένας χαζός ο άλλος διεφθαρμένος από γεννησιμιού του, μάλλον στα επόμενα επεισόδια τους γύρισαν πίσω στα πλαίσια της εγγύησης για να τους έρθουν σωστά την τρίτη εποχή.
Τους πήρε χίλια χρόνια να τους γυρίσουν αλλά εκείνη την εποχή τα courier ήταν σαν τη Γενική Ταχυδρομική, άφησαν χαρτάκι στα γκρίζα λιμάνια "περάσαμε και δε σας βρήκαμε" και ξεχάστηκαν.
Γκαλάντριελ - Έλροντ, πολύ μανούρα βρε παιδί μου, για αυτό εγώ πήρα πεθερά από την Πελλοπόνησο να με αγαπάει. Έτσι σου λέει κωλόπαιδο (η Γκαλάντριελ), πάρε την ανεπρόκοπη την κόρη μου να σε τρέχει στα golden hall να σου τρώει τα μεροκάματα σε στεφανάκια και δαχτυλίδια!
Δεν ξεμπλέκεις από αυτή, ξεχειλίζει από σοφία σε όλη τη σειρά.
Το έφτασα εκεί που ήρθε το πετεινό του ουρανού στο περβάζι και χάρηκε ο κόσμος γιατί λέει γουστάρει τον τυπάκο με το ριχτό.
Αυτό το κατάλαβαν επειδή δεν τον κουτσούλησε ή δεν τον έφαγε; Δεν ξέρω.
Μωρέ βγήκε καινούργια σεζόν Emily in Paris και με καθυστέρησε, θα το είχα δει μονορούφι.
Λέω να φρεσκάρω και τα sex and the city πριν δω το τέταρτο...
ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΠΉΓΑΓΕ ΜΙΧΆΛΗ;Μωρέ βγήκε καινούργια σεζόν Emily in Paris και με καθυστέρησε, θα το είχα δει μονορούφι.
Λέω να φρεσκάρω και τα sex and the city πριν δω το τέταρτο...
Εμείς το σταματήσαμε για να (ξανα)δούμε Person of Interest.![]()
Εμείς το σταματήσαμε για να (ξανα)δούμε Person of Interest.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.