The Mandalorian - Season 1 [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 20 40.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 17 34.0%
  • Καλή

Votes: 7 14.0%
  • Μέτρια

Votes: 4 8.0%
  • Κακή

Votes: 2 4.0%

• Total voters
    50
Re: The Mandalorian [Disney+]

Εξαιρετική ,αυτό είναι star wars αλλά μόνο 38 λεπτά; Λίγο πολύ και μόνο 8 επεισόδια ;θέλω και άλλα

Re: Απάντηση: The Mandalorian [Disney+]

Ο Yoda πεθανε (η, το σωστοτερο, ενωθηκε με την Δυναμη) στο Return of the Jedi.
Οποτε, βλεπουμε καποιο νεογνο απο το ιδιο ειδος ... αλλα ΟΧΙ τον μικρο Yoda.....

Eκτος κι ν ειναι Βουδας !!! :BDGBGDB55:

Βρε λες... απο μικρο μου θυμιζε Σινταρταϊκες φασεις

76742576_543660906430068_4139957179144935078_n.jpg

:smash:

Σπόιλερ, μάλλον
(φήμη)

Μάλλον καλά τα λέτε ας επλίσουμε! :p

H φήμη είναι πιο παλιά από το πρώτο επεισόδιο, οπότε λογική η αστοχία του άρθρου, αν ποντάρει ότι πρόκειται για αυτό που νομίζουμε.
Αλλά, αν όντως παίζει "Βούδας καταστάσεις", μην το δούμε και στο 9, κάνα πράμα, με τον Πάλπατιν παρέα :laugh:

(Μπα, εντάξει, δεν κυκλοφορεί πουθενά έξω τέτοια φήμη).

-------------------------------------------------------------
Λοιπόν: ο Μανδαλοριανός μάλλον λέγεται: Dyn Jarin (or perhaps Din Jarren?) όπως ανέφερε ο Pascal.

Επίσης, η ροή των επεισοδίων είναι σταθερή:

https://www.reddit.com/r/StarWars/comments/dv0ixh/friendly_reminder_of_mando_dates/

(την εικόνα δεν με αφήνει να τη βάλω)

h15071.gif
h15038.gif
h15055.gif

Δεν με ενθουσίασε το πρώτο επεισόδιο.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Απάντηση: The Mandalorian [Disney+]

Mαλιστα. Τα βγαζουμε ολα στην φορα.
Οποτε δεν εχει νοημα να επιμενω στα spoiler.
Οπως αγαπατε .... οτι προσταξει το ποπολο :proud:

Το οτι οι Mandalorians (μεσα στην στοα) φορουν ΟΛΟΙ κρανος, μου φαινεται γελοιωδως υπερβολικο και στομφωδες.
Δηλαδη, κρανοσκεπεις κοιμουνται ? Εαν ΟΧΙ, τοτε γιατι δεν πετυχαμε καποιον που μολις ξυπνουσε ... ξεσκουφωτος ?

1) The Empire Strikes Back
2) A New Hope
3) Revenge of the Sith
4) Τhe Return of the Jedi
5) Rogue One
6) Attack of the Clones

Με ΑΥΤΗ την σειρα μου αρεσαν :angry: ... oχι την κανονικη !
Οχι επειδη δενουν χρονολογικα αλλα γιατι ΕΤΣΙ τα αξιολογησα ως Γουκιες !

Από ταινίες Star Wars ποιές σου άρεσαν ?

Για να καταλάβουμε περισσότερα! :cool:

Η πρώτη τριλογία και την είχα δει στον κινηματογράφο.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Bλεπω ΚΑΝΕΙΣ δεν σχολιασε ...
τoν FIRST EVER χημικο καμπινε σε διαστημοπλοιο :firstprize: ... σε ολοκληρο το Star Wars universe.

(μα .. ουτε ενας ρε παιδια ? ... γιασεμι και αγιοκλιμα αφοδευετε ? :nounder:... δεν αφορα κανεναν ?)

Kαλα μην το κανουμε το νημα τωρα γενικολογια για ολες τις ταινιες SW . Εχουμε την γιαφκα για αυτα.

Αναρωτιεμαι ποτε θα δουμε την μουρη του Πασκαλ...

Kαλα μην το κανουμε το νημα τωρα γενικολογια για ολες τις ταινιες SW . Εχουμε την γιαφκα για αυτα.

Αναρωτιεμαι ποτε θα δουμε την μουρη του Πασκαλ...

Θα την δουμε όταν θα υπάρχει κάποιος έρωτας....star wars χωρίς κάποιο αμόρε δεν υπάρχει :)

Είδα και εγώ εχτές το πρώτο επεισόδιο. Πολύ καλό. Βασικά είμαι της φιλοσοφίας δώσε μου να δώ για να έχω να κρίνω. Μας θεωρώ πολύ τυχερούς που έχουμε παραγωγές και βλέπουμε αγαπημένα θέματα έστω και εάν μετά τα κακολογήσουμε, κακοβαθμολογήσουμε γκρινιάζουμε κλπ. Σημασία για εμένα έχει ότι βλέπουμε σειρές, ταινίες, θέματα, από λατρεμένα lore και universe. Επίσης πάντα η πρώτη θέαση είναι για ευχαρίστηση η δεύτερη για λεπτομέρεια και η τρίτη για γκρίνια. Η δεύτερη και η τρίτη ενεργοποιούνται σε εμένα αν η πρώτη περάσει από τα βασικά μου standard, ειδάλλως ευχαριστώ που την είδα αλλά δεν θα πάρω άλλο. Σήμερα θα το δω για δεύτερη φορά για να παρατηρήσω τα πάντα. Ακόμα και την τουαλέτα που με ξάφνιασε, άρα αρκετά αργότερα περιμένετε και την γκρίνια μου.
Κατάλαβα επίσης ότι η μουσική παραξένεψε πολλούς και το ίδιο συμβαίνει και με εμένα. πολύ ουδέτερη ακόμα και σε σκηνές δράσης, ελπίζω όμως σε καλύτερα.
Βλέποντας το βρέφος των 50 ετών σοκαρίστηκα. Λέω λες? μετά κατάλαβα ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα. Το σοκ πάντως το έφαγα. Επίσης πολύ μικρή διάρκεια. Δεν χορταίνουμε ρε φίλε με 35 λεπτά, μας παίρνεις την μπουκιά από το στόμα, δεν γίνεται.
Τελευταία παρατήρηση είναι οι τίτλοι τέλους. Προσωπικά σε πολλές τελευταίες σειρές π.χ GOt, Black sails etc οι τίτλοι αρχής ήταν από μόνοι τους υπερπαραγωγή. Σε αυτή την σειρά με καθήλωσαν οι τίτλοι τέλους. Καταπληκτικοί, τους λάτρεψα.
Εν αναμονή.

Οι μικρες διαρκειες .... ειναι ΟΝΤΩΣ ενα θεμα.
Εχουν καταλαβει ποσο junkies ειμαστε ... και χαμηλωσαν την δοση
ωστε να σνιφαρουμε λιγο-λιγο ... και το καρτελ να χει μακροημερευση.