Re: The Mandalorian [Disney+]
Είδα και εγώ εχτές το πρώτο επεισόδιο. Πολύ καλό. Βασικά είμαι της φιλοσοφίας δώσε μου να δώ για να έχω να κρίνω. Μας θεωρώ πολύ τυχερούς που έχουμε παραγωγές και βλέπουμε αγαπημένα θέματα έστω και εάν μετά τα κακολογήσουμε, κακοβαθμολογήσουμε γκρινιάζουμε κλπ. Σημασία για εμένα έχει ότι βλέπουμε σειρές, ταινίες, θέματα, από λατρεμένα lore και universe. Επίσης πάντα η πρώτη θέαση είναι για ευχαρίστηση η δεύτερη για λεπτομέρεια και η τρίτη για γκρίνια. Η δεύτερη και η τρίτη ενεργοποιούνται σε εμένα αν η πρώτη περάσει από τα βασικά μου standard, ειδάλλως ευχαριστώ που την είδα αλλά δεν θα πάρω άλλο. Σήμερα θα το δω για δεύτερη φορά για να παρατηρήσω τα πάντα. Ακόμα και την τουαλέτα που με ξάφνιασε, άρα αρκετά αργότερα περιμένετε και την γκρίνια μου.
Κατάλαβα επίσης ότι η μουσική παραξένεψε πολλούς και το ίδιο συμβαίνει και με εμένα. πολύ ουδέτερη ακόμα και σε σκηνές δράσης, ελπίζω όμως σε καλύτερα.
Βλέποντας το βρέφος των 50 ετών σοκαρίστηκα. Λέω λες? μετά κατάλαβα ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα. Το σοκ πάντως το έφαγα. Επίσης πολύ μικρή διάρκεια. Δεν χορταίνουμε ρε φίλε με 35 λεπτά, μας παίρνεις την μπουκιά από το στόμα, δεν γίνεται.
Τελευταία παρατήρηση είναι οι τίτλοι τέλους. Προσωπικά σε πολλές τελευταίες σειρές π.χ GOt, Black sails etc οι τίτλοι αρχής ήταν από μόνοι τους υπερπαραγωγή. Σε αυτή την σειρά με καθήλωσαν οι τίτλοι τέλους. Καταπληκτικοί, τους λάτρεψα.
Εν αναμονή.