The Mandalorian - Season 1 [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 20 40.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 17 34.0%
  • Καλή

Votes: 7 14.0%
  • Μέτρια

Votes: 4 8.0%
  • Κακή

Votes: 2 4.0%

• Total voters
    50
Re: The Mandalorian [Disney+]

hw2167h3qvy31.jpg

:p

Re: Απάντηση: The Mandalorian [Disney+]

Θα παρελασουν και αλλες σταρουμπες. :smash:

"Δωσε και μενα ρολο, μπαρμπα" εχει προκυψει η φαση ! :proud:

Στον καημένο τον Taika Waititi του δώσανε τον IG-11 .. :laugh:

Απάντηση: The Mandalorian [Disney+]

Ως παλαιογουκας (οπως λεμε παλαιοημερολογιτης :flute:) εκστασιαστηκα με τις σκηνες ΜΕΣΑ στο Sandcrawler των Jawas.
Δεν ξερετε ποσο καιρο περιμεναμε (οι παλαιογουκαδες). Κατι σκηνες που ειχε δειξει το Attack of the Clones ηταν πολυ
μακρινες, δεν ικανοποιουσαν. Kερασακι στην τουρτα ? Υπαρχουν τεντες στην οροφη του sandcrawler (!!!!) :laugh::flipout:
Sandcrawler.jpeg
Η καταπακτη-ραμπα φορτωσης μπροστα .... ειναι Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Α :laugh: .... ακομα και για full-height sapiens.
Ουπς, συγνωμη .... full-height mandalorians. :rolleyes: To Razor Crest ... ισως να χωραει με την μια απο μπροστα !
Sandcrawler ramp.jpeg
Oλα αυτα μου θυμισαν κατι πολυ ρωσικο (και τερατωδες) > http://storage.news.nowmedia.co.za/medialibrary/CKEditorUpload/images/Chapman Freeborn 1(1).jpg

Εμένα μου άρεσε πολύ μια λεπτομέρεια από το πρώτο επεισόδιο στο σκάφος του mandalorian. Όταν κατεβαίνει η καταπακτή του σκάφους του, οι πυλώνες της κάνουν ένα γρρρρ και πάνε πίσω, ώστε να είναι πλήρως ελεύθερος ο διάδρομος.

Εμένα μου άρεσε πολύ μια λεπτομέρεια από το πρώτο επεισόδιο στο σκάφος του mandalorian. Όταν κατεβαίνει η καταπακτή του σκάφους του, οι πυλώνες της κάνουν ένα γρρρρ και πάνε πίσω, ώστε να είναι πλήρως ελεύθερος ο διάδρομος.

Το πρόσεξα και εγώ αυτό. ειναι κάτι που νομιζω δεν το εχουμε δει σε αλλο διαστημοπλοίο.

Απάντηση: Re: The Mandalorian [Disney+]

Mερικοι απο τους εμπλεκομενους με τα VFX .... ειναι μηχανικοι (και οχι απλοι κομπιουτεραδες).
Οποτε και γνωριζουν και εχουν δει πολλα τα ματια τους !

Είδα κι εγώ το δεύτερο.. Σε 4K HDR η εικόνα ήταν απίστευτη στην OLED, ειδικά σε εκείνα τα ηλιοβασιλέματα...
Καλά πάει μέχρι στιγμής αλλά να δούμε τη συνέχεια. Ελπίζω να έχει καλό σενάριο και να μην το κάνουν πολύ παιδικό...

Μέχρι τώρα τέλειο ,θα ψήφιζα από τώρα εξαιρετικό αλλά ας περιμένω λίγο μην το χαλάσουν
Μου την σπάει που είναι πολύ μικρή η διάρκεια των επεισοδίων

Απάντηση: The Mandalorian [Disney+]

Άψογο ως τώρα.. Μόνο μείον η μικρή διάρκεια που επειδή ακριβώς είναι πολυ καλό περνάει ακόμη πιο γρήγορα

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk