The Mandalorian - Season 1 [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 20 40.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 17 34.0%
  • Καλή

Votes: 7 14.0%
  • Μέτρια

Votes: 4 8.0%
  • Κακή

Votes: 2 4.0%

• Total voters
    50
Απάντηση: The Mandalorian [Disney+]

Καλα ...
δεν ειναι exact science ποιος ειναι Γουκας (και ποιος δεν ειναι) ?
Για μενα .... ο Filoni ειναι Γουκας γιατι ΕΠΙΜΕΝΕΙ στην αισθητικη και οπτικη του 1977-1980.
Το ιδιο και ο Gareth.

Ομως ... ΔΕΝ ειναι TAYTOΠΟΙΗΣΗ DNA η ανιχνευση επαρκους Γουκοσυνης.
Για μερικες ελαχιστες φορες ... δεν ημουν σιγουρος οτι ηταν και ο ιδιος ο Lucas.
Οταν μου βγαλε τον Jar Jar .... γερουσιαστη μεσα στο γαλαξιακο κογκρεσσο στον Coruscant.
Εφαγα τα μουστακια μου, εκει. Και την γουκοσυνη μου. Ως διδυμο εκφορτισης σοβαροτητας,
C3PO και R2D2 .... υπεραρκουσαν. Δεν χρειαζοταν η προσφυγη σε Ewoks και Jar Jar Binks.

Ομως .... εγω ειμαι μονο ΕΝΑΣ. Και απο τις πωλησεις memorabilia, Ewoks και Jar Jar
βγηκαν best-sellers. Αστο ... θα χαθουμε ! Μπορεις να θεωρησεις Γουκα, οποιον θελεις
αλλα ... ειπαμε ποιοι ειναι οι πιστοποιημενοι.

Εγω το χω στην οθονη μεχρι τις 3:00 με 4:00 μμ.

ΟΜΩΣ .... σε ντροπιαστικη αναλυση (720p).
Kαι ΧΩΡΙΣ ελληνικους υποτιτλους !

Είδα 7 επεισόδια σε δυο μέρες και νιώθω ήδη στέρηση!
Ο γιατρός είπε 2 την ημέρα τουλάχιστον!
Τι κάνω τώρα;
Βοηθήστε με...

Re: The Mandalorian [Disney+]

Χαχαχα.. :laugh:

Κάτσε, αύριο θα πάει και ο Μάνος στον γιατρό του και θα σου πει περισσότερα! :p

Ωπ! 48 mins το νέο επεισόδιο!!

Μάνο.. σιγά-σιγά.. :p

Mου εχω κανει ενδελεχη ψυχαναλυση γιατι ΚΟΛΛΑΩ τοσο δυνατα με μασκοφορους πρωταγωνιστες(-ηρωες).

1) ταυτιζομαι με την μασκα (δεν προλαβαινουν να με ξενερωσουν τα χαρακτηριστικα του προσωπου του)
2) αρεσκομαι στο οτι η μασκα μπορει να βαστηξει δεκαετιες (ουσιαστικα ειναι ΑΓΕΡΑΣΤΗ) ενω ο ανθρωπος ΟΧΙ
3) αρεσκομαι στο οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να διακρινεις συναισθηματα και αντιδρασεις προσωπου (στις οποιες
κολυμπαμε καθημερινα χωρις να το επιδιωκουμε ....)

Καποτε, συζητωντας μα μια κοπελα (για το ΑΝ επρεπε ο Stalone, ως Dredd, να βγαλει το κρανος του) ακουσα
τα εξης : "αει στο διαολο ρε καημενε, φοβασαι μην δουν οι υπολοιποι ποσο καημενος εισαι ... αστειε τυπε !"
Της εκοψα το κοκο για μια βδομαδα (εμενα με ετσουξε περισσοτερο) και καποια στιγμη, στο τηλεφωνο, μου λεει
"δεν μπορω να καταλαβω γιατι το πηρες τοις μετρητοις .... φιλοι δεν ειμαστε ? .... δεν μπορουμε να πουμε
δυο-τρεις κουβεντες ? ...."

Γιατι τα γραφω ολα αυτα ?
Γιατι το κολλημα με τις μασκες, οχι απλως δεν μου εφυγε ποτε, αλλα ρισκαρα μαλλον σημαντικοτερα "αγαθα"
απο μια απλη ταινια ..... ειμαι ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΣ στις επιλογες μου :proud: ... οχι πολυ, λιγο ! :rolleyes:

Εδω ... με το range finder :blush:.... (που, αναθεμα, αν το ειδαμε ποτε σε χρηση :nounder:)

13742fa8afa0049cf0e906da1a7a5cea.jpg

Tου Boba Fett (φυσικα) ... και οχι του Mando :rolleyes: ... (που ΔΕΝ ειναι ονομα, αλλα φυλη)

Re: Απάντηση: The Mandalorian [Disney+]

Mου εχω κανει ενδελεχη ψυχαναλυση γιατι ΚΟΛΛΑΩ τοσο δυνατα με μασκοφορους πρωταγωνιστες(-ηρωες).

1) ταυτιζομαι με την μασκα (δεν προλαβαινουν να με ξενερωσουν τα χαρακτηριστικα του προσωπου του)
2) αρεσκομαι στο οτι η μασκα μπορει να βαστηξει δεκαετιες (ουσιαστικα ειναι ΑΓΕΡΑΣΤΗ) ενω ο ανθρωπος ΟΧΙ
3) αρεσκομαι στο οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να διακρινεις συναισθηματα και αντιδρασεις προσωπου (στις οποιες
κολυμπαμε καθημερινα χωρις να το επιδιωκουμε ....)

Καποτε, συζητωντας μα μια κοπελα (για το ΑΝ επρεπε ο Stalone, ως Dredd, να βγαλει το κρανος του) ακουσα
τα εξης : "αει στο διαολο ρε καημενε, φοβασαι μην δουν οι υπολοιποι ποσο καημενος εισαι ... αστειε τυπε !"
Της εκοψα το κοκο για μια βδομαδα (εμενα με ετσουξε περισσοτερο) και καποια στιγμη, στο τηλεφωνο, μου λεει
"δεν μπορω να καταλαβω γιατι το πηρες τοις μετρητοις .... φιλοι δεν ειμαστε ? .... δεν μπορουμε να πουμε
δυο-τρεις κουβεντες ? ...."

Γιατι τα γραφω ολα αυτα ?
Γιατι το κολλημα με τις μασκες, οχι απλως δεν μου εφυγε ποτε, αλλα ρισκαρα μαλλον σημαντικοτερα "αγαθα"
απο μια απλη ταινια ..... ειμαι ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΣ στις επιλογες μου :proud: ... οχι πολυ, λιγο ! :rolleyes:

καλά κανεις σε οποιαν αρεσει

Μάλιστα...
Το είδα.. :cool:

Στα πεταχτά, για αρχή! :p :laugh:

* Καθένας με την τρέλα του! :p
** Να πω την αλήθεια περίμενα άλλη φάση.. :p

(Ούτε έχω δει την ταινία.. ούτε έχω διαβάσει άρθρα για πιθανά σενάρια, εδώ και εκεί..)

Χαχαχαχα ... :laugh::flipout::laugh::flipout:

Οποιος καταλαβε ΑΝ αρεσε η ΔΕΝ αρεσε στον Γαλαζιο .... να μου πει και μενα :smash:

Tεσπα ...

μολις αφιχθη η ταινια και εις την ημετεραν αγροικια .... πανω να ριξω κοζι :blush:

To σημερινο επεισοδιο θα μπορουσε ΑΝΕΤΑ να χαρακτηρισθει ως το καλυτερο ΚΑΙ ΤΩΝ 8 !

Ομως εγινε μια απιστευτη ιεροσυλια .... που με εχει αφησει κρεμασμενο αναποδα. :nounder:

Δεν μου είπες.. πόσο κοντά ήταν σε ότι περίμενες ? :cool:

Συνολικά θα πω μόλις το δω κανονικά..

Σαν υποθεση ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κοντα σ'αυτο που περιμενα (και ελαβα).
Αλλα ... προσεφυγαν σε μια αποκαλυψη .... που με χαλασε ΑΦΟΡΗΤΑ.

Σαν να γεμιζεις την καρδαρα με γαλα (επι 7 επεισοδια) ... και να την κλωτσας στο τελος ΟΛΗ κατω.

Σαν υποθεση ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κοντα σ'αυτο που περιμενα (και ελαβα).
Αλλα ... προσεφυγαν σε μια αποκαλυψη .... που με χαλασε ΑΦΟΡΗΤΑ.

Σαν να γεμιζεις την καρδαρα με γαλα (επι 7 επεισοδια) ... και να την κλωτσας στο τελος ΟΛΗ κατω.

Εβγαλε κρανος? :hmmmm2: :icon15: :angry:

Αν είναι να τα γράφετε πριν τα δούμε να μην ξαναμπώ... 😩