The Mandalorian - Season 2 [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 34 58.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 17 29.3%
  • Καλή

Votes: 4 6.9%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.4%
  • Κακή

Votes: 1 1.7%

• Total voters
    58
Και αυτό το επεισοδιο πολύ καλό..
(Το κορίτσι μας στρουμπουλεψε πολύ, κρίμα....:nounder:)

Α ... sorry ....

Αrquitens-class light cruiser

imperial_light_cruiser___schematics_by_ravendeviant_dczrkbd-fullview.jpg

Bενιαμιν ... μπροστα σε ISD και SSD.

Ααα.. κατάλαβα γιατί ξετρελάθηκε ο Μάνος με όλο αυτό το κυνηγητό!! :laugh:

Πάντως αυτό το.. όλοι οι κακοί βαράνε στον γάμο του Καραγκιόζη..
και όλοι οι καλοί πετυχαίνουν με την μία.. με κουράζει λίγο! :p

To Ship Μάνο πρέπει να είναι νέα έκδοση! :cool:

Όντως η δικιά σου το έχει ρίξει στο φαί τώρα με το LockDown! :p :laugh:

Τι αυτό ρώτησα αν το έχουμε ξαναδεί αυτό το διαστημόπλοιο. Πολλές εξατμίσεις 😁😁

Εγώ βλεπω βαράνε στον γάμο του καραγκιοζη όλοι μαζί.....όταν λέω αυθαιρεσίες αυτά εννοώ.

Τι αυτό ρώτησα αν το έχουμε ξαναδεί αυτό το διαστημόπλοιο. Πολλές εξατμίσεις

Δεν εχω δει τα cartoons του Filoni (SW Rebels και τα συναφη). Οποτει ΔΕΝ γνωριζω τι εχουμε-εχετε ξαναδει.
Oντως εχει περισσοτερα ακροφυσια και μαλλον ειναι και μεγαλυτερο ... ομως ως συνολικο σχημα μονο σε ΕΝΑ μοιαζει.

Πάντως αυτό το.. όλοι οι κακοί βαράνε στον γάμο του Καραγκιόζη..
και όλοι οι καλοί πετυχαίνουν με την μία.. με κουράζει λίγο! :p

Εμενα οχι απλως με κουραζει ... ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ (ετσι οπως το σερβιρουν).
Κοντευουμε στα ορια κωμωδιας (..... αν δεν τα χουμε υπερβει ΗΔΗ !!!!).
Ο Lucas δεν το χε ξεφτιλισει τοσο πολυ (αν και ποτε δεν το συμμαζεψε).

Last edited by a moderator:
Eπισης ...

... το μεταγωγικο των stormtroopers στην εξεδρα της αυτοκρατορικης βασης ...
που ξαναειδαμε στο τελευταιο επεισοδιο της 1ης σεζον (ονοματι K79-S80 troop transport) ....

imperial_troop_transport_ortho__new__by_unusualsuspex-d99jiyd.jpg

... το πιστευτε η οχι ... κυκλοφορησε ως ΠΑΙΧΝΙΔΙ απο την Kenner ... το 1979 !

original-transporter.jpg

XΩΡΙΣ να εχει εμφανιστει σε καμια ταινια (... παρα μονο 35 χρονια μετα, στο SW Rebels του Filoni).
Ομως, χωρις να ειμαι ουτε καν 50% σιγουρος, νομιζω οτι το πηρε το ματι μου να εισερχεται στην Εcho Base
των επαναστατων στον Hoth (στο Empire Strikes Back). Αλλα να μην σας παρω στον λαιμο μου.
Ισως φανταζομαι πραγματα (μετα απο τοσα πολλα χρονια).
Υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποικιλια και παραλλαξη .... σε μοντελα που ειτε δεν ειδαμε σε ταινιες, ειτε ειδαμε αλλα σε πρωιμη μορφη.
Και αυτο ειναι ενα απο τα καλα του SW Universe (και franchise). Σπανιες οι φορες που βλεπεις ενα σκαφος ... ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο.
43 χρονια περασαν. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ το γιατι !

Αφελες επεισοδιο ισως γιατι το σκηνοθετησε τιμης ενεκεν ο Carl Weathers.

Eνταξει η σκηνη εξοδου των κυνηγων προς το speedster ηταν απλα θεικη αλλα μαλλον ιδεα του Φαβρό θα ηταν.

Ανευρο επεισοδιο γενικα παρολη την πολυ πιο ενδιαφερουσα σεναριακη εξελιξη.

Η παραγωγη στον θεο επισης.....εχουν ανεβασει πολυ τον πηχη.

Oι οποιοι (scout-troopers) ...

.... κατορθωσαν να τρακαρουν (και ανατιναχτουν) μεταξυ τους !!!!
Ο ξεφτιλισμος των αυτοκρατορικων .... χτυπαει νεα υπερυψηλα ρεκορ.

Δεν το θυμάμαι , έχει ειπωθεί ότι η στολή του mandalorian είναι "bullet proof" ;

Είναι που είναι άστοχοι εξ ορισμού ΟΛΟΙ οι stormtroopers , αν είναι να πετυχαίνουν έστω και μια φορά και να μην γίνεται τίποτα ε τότε καλύτερα να αφήσουν τα λέιζερ και να πάρουν σφεντόνες. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουν. 😁

Απάντηση: Re: The Mandalorian - Season 2 [Disney+]

Η παραγωγη στον θεο επισης.....εχουν ανεβασει πολυ τον πηχη.

Ναι αλλά κάνουν τσιγκουνιες με τα μισάωρα που βγάζουν (καθαρά χωρίς τους τίτλους)

ΟΛΗ η σεζόν θα μπορούσε να ήταν μια ταινία extended.

Για μένα δεν κολλάνε στα χρήματα. Κολλάνε στις ιδέες . Αν ήταν μια ώρα το επεισόδιο θα μας εδειχναν ακόμα και συνταγές πως φτιάχνουν τα μπλε ποτά στα μπαρ.

Δεν νομίζω να είναι ιδέα μου. Πολύ "αραιή" η όλη πλοκή. Αραιή σημαινει το να χάσεις κι ενα επεισόδιο δεν τρέχει και τίποτα.

Re: Απάντηση: The Mandalorian - Season 2 [Disney+]

Δεν το θυμάμαι , έχει ειπωθεί ότι η στολή του mandalorian είναι "bullet proof" ;

ΝΑΙ !!!! ρε συ.

Εχει γινει ολοκληρη ιστορια πως το beskar με το οποιο πληρωθηκε στην πρωτη σαιζον και εφτιαχνε την πανοπλια του κομματι κομματι ειναι απο το ανθεκτικοτερα μεταλλα (εξ´ου και οτι χρησιμοποιειται ως νομισμα μιας και ειναι σπανιο)

Διαβασε

https://starwars.fandom.com/wiki/Mandalorian_armor

υγ

Την πανοπλια του Bobba Fett δεν μας ειπε τι την εκανε.....στο αμπαρι την εχει ?

Προβλεπω να τον "γδυνουν" καποια στιγμη οποτε επιτελους θα δουμε και τον ηθοποιο λιγο (τουλαχιστον μεχρι να παψει να ειναι του δογματος του και να χαλαρωσει με το κρανος) και να επιστρατευει την πανοπλια του Bobba Fett οπου καταλαβαινετε τι εχει να γινει με το που εμφανιστει με αυτην ε ?

Re: Απάντηση: Re: The Mandalorian - Season 2 [Disney+]

Ναι αλλά κάνουν τσιγκουνιες με τα μισάωρα που βγάζουν (καθαρά χωρίς τους τίτλους)

ΟΛΗ η σεζόν θα μπορούσε να ήταν μια ταινία extended.

Για μένα δεν κολλάνε στα χρήματα. Κολλάνε στις ιδέες . Αν ήταν μια ώρα το επεισόδιο θα μας εδειχναν ακόμα και συνταγές πως φτιάχνουν τα μπλε ποτά στα μπαρ.

Δεν νομίζω να είναι ιδέα μου. Πολύ "αραιή" η όλη πλοκή. Αραιή σημαινει το να χάσεις κι ενα επεισόδιο δεν τρέχει και τίποτα.

Σαπουνοπερα λεγονται για καποιο λογο ολα αυτα.

Χρειαζονται προγραμμα για το Disney +. Ετσι απλα.

Tασο

με εκπλησσει η αφελεια σου (για το αν πρεπει να μας αρμεγει λιγο-λιγο η Disney) ....

Υπαρχει κανεις ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ... που δεν θελει ΚΑΘΕ επεισοδιο να ειναι διωρο (χωρις blue milks και σαλια) ?