Ειναι πιθανό το site να θέλει μεγαλύτερες ταχύτητες απο 4Mbps. Στο βίντεο του Σάκη στα 18Mbps βλέπω οτι πάει πιο γρήγορα απο τα δικά μου 12 (με FF 19, χωρίς να κάνω download)
Νομίζω οτι οι εξωτερικές συνδέσεις σε FB, G+ κλπ τρίτα sites κάπου κάνουν ζημιά. Δεν ξέρω αν γίνεται απο την πλατφόρμα να εμφανίζεται πρώτα το κείμενο και να φορτώνει τα γραφικά και τα εικονίδια μετά.
Παιδιά απ ό,τι βλέπω όλοι έχετε ταχύτητες εξωπραγματικές για μένα. Δυστυχώς εν έτει 2013 και σ έναν απ τους μεγαλύτερους Δήμους της Ελλάδος, έχω την εξωπραγματική για ελληνικά δεδομένα ταχύτητα των 4Mbps, δεν σας αμφισβητώ ότι ανοίγετε γρήγορα το φόρουμ, μήπως όμως με τη δική μου ταχύτητα αυτό δεν είναι εφικτό; Επίσης σε θέμα που παρακολουθείτε, έχετε δοκιμάσει να διαλέξετε πιο πίσω σελίδα, για παράδειγμα αν πατήσετε εδώ να πάτε στη σελίδα 35, θα σας φορτώσει σύντομα; Επίσης τι περιηγητές χρησιμοποιείτε; Μήπως τελικά το φόρουμ είναι για ταχύτητες μεγαλύτερες απ τη δική μου; Πραγματικά δεν μπαίνω συχνά γιατί βαριέμαι τη φόρτωση σελίδων.
Στη δουλειά βγαίνω από γραμμή 2Mbps χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, ανεξαρτήτως browser.
μπαίνω με δυάρα γραμμή εδώ και χρόνια...connx
ΚΑΜΜΙΑ διαφορά....
Με 10ρα συνδεση και με διαφορα να κατεβαινουν (με οριο παντα) δεν εχω κανενα προβλημα σε διαφορα fora. Ολα ιδια ανοιγουν ακομα κα με φωτογραφίες στις σελίδες. Εδω με ΙΕ 10Παιδιά απ ό,τι βλέπω όλοι έχετε ταχύτητες εξωπραγματικές για μένα. Δυστυχώς εν έτει 2013 και σ έναν απ τους μεγαλύτερους Δήμους της Ελλάδος, έχω την εξωπραγματική για ελληνικά δεδομένα ταχύτητα των 4Mbps, δεν σας αμφισβητώ ότι ανοίγετε γρήγορα το φόρουμ, μήπως όμως με τη δική μου ταχύτητα αυτό δεν είναι εφικτό; Επίσης σε θέμα που παρακολουθείτε, έχετε δοκιμάσει να διαλέξετε πιο πίσω σελίδα, για παράδειγμα αν πατήσετε εδώ να πάτε στη σελίδα 35, θα σας φορτώσει σύντομα; Επίσης τι περιηγητές χρησιμοποιείτε; Μήπως τελικά το φόρουμ είναι για ταχύτητες μεγαλύτερες απ τη δική μου; Πραγματικά δεν μπαίνω συχνά γιατί βαριέμαι τη φόρτωση σελίδων.
Δεν είδα να απαντάει κανείς τι χρόνους φόρτωσης έχετε όταν πατάτε σε παλιότερες σελίδες του θέματος που παρακολουθείτε. Πάντως με ξενερώσατε με τις ταχύτητές σας, υπάρχουν τέτοιες ταχύτητες πραγματικά ρε παιδιά;
μήπως μπαίνεις μέσω proxy?
δοκίμασες με άλλο browser?
Δεν έχω ιδέα τι είναι το Proxy, όχι δεν δοκίμασα γιατί έχω συνηθίσει τόσο πολύ το Google chrome που δεν μου κάνει ψυχή, θα δοκιμάσω πάντως και θα δω. Ακόμα κανείς να μου απαντήσει αν δοκίμασε να πάει σε προηγούμενη σελίδα απ το συγκεκριμένο τόπικ να μου πει τι χρόνο απόκρισης έχει.
Οσο κανει να ανοιξει οποιαδηποτε σελιδα, ελαχιστο δηλαδή.Ακόμα κανείς να μου απαντήσει αν δοκίμασε να πάει σε προηγούμενη σελίδα απ το συγκεκριμένο τόπικ να μου πει τι χρόνο απόκρισης έχει.
Σε αυτό το topic, πάτησα κάτω δεξιά την σελίδα 36 με χρόνο φόρτωσης 4.663 second.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.