The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Δεν έχω ιδέα τι είναι το Proxy, όχι δεν δοκίμασα γιατί έχω συνηθίσει τόσο πολύ το Google chrome που δεν μου κάνει ψυχή, θα δοκιμάσω πάντως και θα δω. Ακόμα κανείς να μου απαντήσει αν δοκίμασε να πάει σε προηγούμενη σελίδα απ το συγκεκριμένο τόπικ να μου πει τι χρόνο απόκρισης έχει.

Δοκίμασε με chrome και δοκίμασε και με άλλο μηχάνημα από την ίδια σύνδεση και πες μας τι κάνει.

Δοκίμασε με chrome και δοκίμασε και με άλλο μηχάνημα από την ίδια σύνδεση και πες μας τι κάνει.

Δοκίμασα με το λάπτοπ, μια απ τα ίδια, πάνω κάτω από 3 έως 5 δεύτερα για μια σελίδα με καινούριο ποστ, όμως το πισωγυρισμα σε προηγούμενη σελίδα κυμαίνεται από 8 δεύτερα έως και μισό λεπτό!!!!

Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Δοκίμασα με το λάπτοπ, μια απ τα ίδια, πάνω κάτω από 3 έως 5 δεύτερα για μια σελίδα με καινούριο ποστ, όμως το πισωγυρισμα σε προηγούμενη σελίδα κυμαίνεται από 8 δεύτερα έως και μισό λεπτό!!!!

Κάνε μια τελευταία προσπάθεια με τον http://www.torchbrowser.com/. Είναι ακόμα πιο ελαφρύς.
Είναι και αυτός βασισμένος στον chromium oπότε δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις διαφορά στην εμφάνιση και στην χρήση από τον Chrome.
Κάνε κι ένα sync κι όλας με το email αν δεν έχεις κάνει ήδη και θα σου περάσει αυτόματα bookmarks , plug-ins , extensions.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σου έχει κάτσει τόσο στραβά με τον chrome και το club.

Re: Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Κάνε μια τελευταία προσπάθεια με τον http://www.torchbrowser.com/. Είναι ακόμα πιο ελαφρύς.
Είναι και αυτός βασισμένος στον chromium oπότε δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις διαφορά στην εμφάνιση και στην χρήση από τον Chrome.
Κάνε κι ένα sync κι όλας με το email αν δεν έχεις κάνει ήδη και θα σου περάσει αυτόματα bookmarks , plug-ins , extensions.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σου έχει κάτσει τόσο στραβά με τον chrome και το club.

Σ ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω. Την ίδια απορία έχω κι εγώ, πάντως αυτή τη στιγμή που γράφω η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη, η αλήθεια είναι ότι παρατήρησα ότι το πρόβλημα με την φόρτωση σελίδων δεν υφίσταται τα πρωινά, το θέμα το εντοπίζω τα απογεύματα προς βράδυ, να είναι θέμα φόρτου στη γραμμή ή και στο ίδιο το club?

Γιατί δεν κάνεις το απλούστερο; Με τον firefox ενεργοποίησε το firebug, και μετά την καρτέλα δικτύου. Και θα δεις τα αιτήματα που καθυστερούν. Τα οποία είναι διάφορα που σχετίζονται κυρίως με το facebook. Το έχω ξαναγράψει... Δεν σχετίζεται το φόρουμ με αυτές τις καθυστερήσεις. (Αν και θα μπορούσε να μην καλεί τίποτα από το facebook).

Γιατί δεν κάνεις το απλούστερο; Με τον firefox ενεργοποίησε το firebug, και μετά την καρτέλα δικτύου. Και θα δεις τα αιτήματα που καθυστερούν. Τα οποία είναι διάφορα που σχετίζονται κυρίως με το facebook. Το έχω ξαναγράψει... Δεν σχετίζεται το φόρουμ με αυτές τις καθυστερήσεις. (Αν και θα μπορούσε να μην καλεί τίποτα από το facebook).

Καλημέρα, τι σχέση έχει το φατσοβιβλίο; Αφού δεν το έχω ανοιχτό, επίσης δεν κατάλαβα γρι απ αυτά που έγραψες για τον firefox, δεν έχω γνώσεις υπολογιστών, ελληνικά γίνεται μετάφραση;

Ούτε εγώ έχω κάποιο θέμα είτε από το γραφείο με ote είτε από το σπίτι, όπου μέχρι πριν 2 μήνες είχα forthnet κ κλείδωμα στα 15mb, ούτε τώρα με wind με κλείδωμα στα 16+mb.

Even myself I don't face such a problem like that, and bear in mind that at the moment I utilize a temporary internet solution, until my permanent internet connection is installed, and I have only 1mb !!
But Avclub pages are uploading fine !

Even myself I don't face such a problem like that, and bear in mind that at the moment I utilize a temporary internet solution, until my permanent internet connection is installed, and I have only 1mb !!
But Avclub pages are uploading fine !

Καλημέρα, νομίζω είσαι επίσημα ο πιο μακρινός μας αναγνώστης που μας έχει δώσει feedback :-)
TNX!

Εμ...
Αν ήταν μακρινότερος θα ήταν πιγκουίνος... :flipout:
Μέχρι πριν από ένα μήνα, με ON στα 8M στο σπίτι είχα ένα θεματάκι που και που.
Τώρα που γύρισα σε Cyta (ας είναι και στα 4Μ) δεν έχω κανένα.
Στο γραφείο με On στα 16Μ, πάλι, κανένα πρόβλημα.

Εγώ έχω 24άρα με όλα ανοιχτά (Fb,mail,κλπ),και δεν προλαβαίνω να πατήσω.Προηγούμενη σελίδα σε ένα sec;Λιγότερο;Κάτι τέτοιο.

Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Εγώ έχω 24άρα με όλα ανοιχτά (Fb,mail,κλπ),και δεν προλαβαίνω να πατήσω.Προηγούμενη σελίδα σε ένα sec;Λιγότερο;Κάτι τέτοιο.

Eντάξει παιδιά, πρώτα απ όλα ξενέρωσα με τις ταχύτητές σας και ζηλεύω και δεύτερον δεν μπορώ να βρω τι φταίει, βέβαια αυτό μου συμβαίνει μόνο εδώ κι όχι σε άλλες ιστοσελίδες. Παρόλο που είναι καινούριος υπολογιστής γιατί παλιότερα νόμιζα ότι έφταιγε το λάπτοπ που είναι παλιό, εντούτοις το πρόβλημα συνεχίζει. Ακόμα βέβαια δεν δοκίμασα με άλλους browser κι ούτε πρόκειται καθώς τους έχω διαγράψει, περίεργος όμως είμαι, χρησιμοποιεί κανένας google chrome να μου πει πάνω στο συγκεκριμένο θέμα;

Chrome - IE - Mozilla - Safari - Dolphin δεν έχουν κανένα κόλλημα...
Κάποιοι ίσως λίγο γρηγορότεροι, αλλά και ο πιο αργός ακόμη δεν έχει θέμα.

Αν έχω τόρρεντ ανοιχτά κι απλά σιντάρω, δλδ. δεν κατεβάζουν, αυτό επηρρεάζει;

Συνηθισμένο είναι να μπουκώνει τη γραμμή το torrent.
Περιόριζε το σε φυσιολογικά πλαίσια. Ειδικά το upload εάν μπουκώσει μπορεί να είναι και χειρότερα από το να μπουκώσει το down.

Αν έχω τόρρεντ ανοιχτά κι απλά σιντάρω, δλδ. δεν κατεβάζουν, αυτό επηρρεάζει;

καλα ,πλακα με κάνεiς (που λένε και οι Βόρειοι?). Με torrent ανοικτά έκανες όλες αυτές τις δοκιμές και έβαλες τα μεγαλύτερα μυαλά του avclub να σκεφτούν οτι λύση υπάρχει και δεν υπάρχει επειδή σέρνεσαι? :D -

Συνηθισμένο είναι να μπουκώνει τη γραμμή το torrent.
Περιόριζε το σε φυσιολογικά πλαίσια. Ειδικά το upload εάν μπουκώσει μπορεί να είναι και χειρότερα από το να μπουκώσει το down.

ακριβώς, αν σε 1mbps upload γραμμή ανεβάζεις με περισσότερο από 100KB/s τότε "μπουκώνει" Και δεν μπορείς να κάνεις ανεκτό browsing. Γενικότερα συστήνεται το να μπαίνει όριο στο upload max στα 3/4 της ταχύτητας συγχρονισμού του upload.

Τέσπα για να μην πολυλογώ και επειδή είναι αρκετοί οι παράγοντες καλύτερα να το περιορίσεις στα 75-80ΚΒ/s

Αν και Τάσο δεν νομίζω ότι είναι αυτό, καθώς αναφέρει πως σε άλλες σελίδες πάει μια χαρά.

btw τι πάροχο έχεις Κώστα;

Εικάζω ότι ο torrent client δεν έχει ορισμένη θύρα στο ρούτερ, αλλά τραβάει από upnp...

το πρόβλημα με το seeding ειναι 1 αυτό που ειπωθηκε για το μπουκωμα του upstream αλλα πολλές φορές ,ειδικά αν χρησιμοποιείς DHT και ενα τυπικό modem-router, μπουκώνει ο router απο τα πολλά concurrent tcp/udp connections. Θα σου πρότεινα 1) περιορισμό του upload στα 60-70kb/sec 2) περιορισμό των concurrent connections στα 50-100.

καλα ,πλακα με κάνεiς (που λένε και οι Βόρειοι?). Με torrent ανοικτά έκανες όλες αυτές τις δοκιμές και έβαλες τα μεγαλύτερα μυαλά του avclub να σκεφτούν οτι λύση υπάρχει και δεν υπάρχει επειδή σέρνεσαι? :D -
Χαχα χα χα τα μυαλά θα πρεπε να σκεφτούν να ρωτήσουν έτσι δεν είναι; Σοβαρά τώρα σόρυ παιδιά για την παράλειψη, λέτε αυτό να φταίει ε; Εχω ανοιχτά περίπου στα 30 τόρρεντ.
HOL έχω σαν πάροχο, η μεγαλύτερη ταχύτητα upload που έχω δει είναι 90 κι αυτή στιγμιαία, συνήθως κυμαίνεται στα 70-80.