The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Το κανει και εμενα στο desktop pc, αλλα μονο με τον firefox. Tα γραμματα σε μερικα μονο τυχαια νηματα/posts ειναι τερμα δεξια με μεγαλο κενο backround στα αριστερα. Αν κανω reload τη σελιδα διορθωνεται μεχρι να ξαναπαρουσιαστει αλλου παλι τυχαια.
Δεν διορθωθηκε με πληρη απεγκατασταση firefox.

Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

το κάνει και στο δικό μου ipad , η μιση δεξιά οθόνη στα περισσότερα threads είναι μαύρη

Δυστηχως iPad δεν έχω για να το δω...αλλά στον Firefox σε ποιο thread έχει πρόβλημα?

το κάνει και σε μένα κάποιες φορές στο pc με chrome...

Τα ίδια και σε μένα στο i-pad από χθες. Η κεντρική σελίδα αντί για ολόκληρη βγαίνει στην μισή οθόνη. Το περίεργο είναι πως αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τα νήματα. Αλλα νήματα εμφανίζονται κανονικά, και άλλα μισά...... :chinscratch:

Εδώ screenshot απ' την κεντρική σελίδα στο i-pad:

φωτογραφία.jpg

Xmmmm Δεν έχουμε αλλάξει κάτι στον κώδικα – στην εμφάνιση μας
Περίεργο
ΤΝΧ for the screenshot
Σας ήρθε κάνα update χθες / προχθές /όποτε άρχισε το πρόβλημα ?

Οχι, κανένα update. Μέχρι προχθές δεν είχα διαπιστώσει ποτέ ανάλογο πρόβλημα.

Από χθες το απόγευμα ξεκίνησε. Αρχικά το απέδωσα στο i-pad. Ψάχνωντας όμως περισσότερο αφού έκανα και restart, είδα πως γίνεται μόνο στις σελίδες του AVclub.

Και το περίεργο είναι πως δεν γίνεται σε όλες τις κατηγορίες, π.χ. η Home Cinema φαίνεται κανονικά....

φωτογραφία2.jpg

iPad 2 ,το ίδιο συμβαίνει και σε μένα . Έκανα reboot ,δοκίμασα με άλλους browsers , τα ίδια.

Αναφ´ερω μια παρατηρηση οσον αφορα το προβλημα με τις μισες σελιδες, σε οσες μου το κανει στο ipad βλεπω οτι υπαρχουν διπλα στον τιτλο του νηματος τα κουμπια για. Like send κλπ , ενω στις σελιδες που εμφανιζονται κανονικα δεν υπαρχουν. , οπως και στο screenshot που ανεβηκε παραπανω με τη μιση σελιδα. Επισης οταν τυχαια πιεζω στην περιοχη της σελιδας που βγαινει μαυρη στα δεξια οπουδηποτε, μου βγαζει επιλογη για αντιγραφη το κουμπι του send για facebook.

Ίσως έχει αλλάξει το API του facebook ή φταίει το συγκεκριμένο plugin.
Θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει και update στην πλατφόρμα. το 4.1.10 είναι αρκετά παλιό. Είμαστε ήδη στο 4.2.1