The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Ρε σείς μην την πέφτετε στα παιδιά που κάνουν την αναβάθμιση ,,,

έαν έχετε πάρει έστω και μυρωδία απο κώδικα και δόμηση δυκτίου ,, μιλάμε για δουλειά που εάν κάνεις το σφάλμα να την πληρώσεις παραγγελιά θα σου φύγει το σαγόνι απο αυτό που θα σου πούν

μην τα κάνατε ίσωμα ,,,

απλά σκάστε ( συγνώμη κιόλας ... με την καλή ένοια .. ) και προτείνετε αυτά που έχουν πρόβληματάκια

δεν είναι υδραυλική αλλαγή της μπαταρίας του ντουζ ,, είναι σοβαρά τεχνική και σκληρή δουλειά ..

Μειονότητα το ξέρω αλλά τυχαίνει να με βολεύει η οθόνη pivoted στις 90μοίρες, δηλαδή ανάλυση 900*1440.
Το νέο interface μ έχει πεθάνει στο σκρολάρισμα αριστερά δεξιά.

Firefox 7 & 8, IE 8.

Για 900 οριζόντια ανάλυση, να προτείνω το Mobile Theme ή δε σε βολεύει ?

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει η αν ειναι bug.Oταν παταω Attached Images (πχ στις παρουσιασεις συστηματων) δεν ζουμαρει

Βλέπω ένα screenshot από το Word μέσα στο οποίο έχεις βάλει άλλο screenshot το οποίο είναι πλέον τόσο μικρό που δεν ξεχωρίζει τίποτα.. Νομίζω ότι βλέπω κάτι περίεργο στο κείμενο αλλά δεν ξεχωρίζει..

Btw, εγώ πάντα και παντού από Chrome παίζω χωρίς να έχω δει τίποτα περίεργο.

Όσον αφορά την mobile έκδοση έχω να κάνω μια παρατήρηση και μια πρόταση.

Η παρατήρηση είναι ότι σε όποιο θέμα και να μπω με πάει στην 1η σελίδα πάντα παρόλο που το έχω επισκεφθεί πολλές φορές. Δεν θυμάται ένα πράμα

Η πρόταση που έχω να κάνω είναι το what’s new να είναι προσβάσιμο πάντα με ένα κλικ σε οποιαδήποτε σελίδα.

Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Πολύ βαρυ το 4.1.7 βρε παιδιά...

Εγώ δεν έλεγξα την μνήμη , είναι άμεσα ορατή η διαφορά στην ταχύτητα ανοίγματος σελίδων σε σχέση με άλλα forums .

πάντως αυτό που έκανε ο vader στους Media player με το *Σχετικα με αγορα νεου Media Player (ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ)*
είναι τρελή μαγκιά.

Πάρα πολύ μπροστά για ελληνικό φόρουμ.

Δεν ξερω αν εχει ηδη αναφερθει αλλα εχω την εντυπωση ότι τα notifications δεν δουλευουν...

Το είδα δε ξένο φόρα και σας το προτείνω . Όταν μαρκάρει κάποιος έναν τίτλο πχ AzBox Elite εμφανίζεται ένας μικρός φακός που άμα πατήσεις πάνω του σε πάει αυτόματα στο νήμα με τον εν λόγω θέμα ή και στα ποστ

Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Επίσης θα πρότεινα να δημιουργήσετε ένα νήμα στις αγγελίες που να λέγεται πχ Powerbuys ή Group Buys και να γίνονται εκεί τα powerbuy μιας και εκεί μπαίνουν και οι προσφορές των καταστημάτων

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά στα notification msgs όταν θέλεις να κοπιάρεις κείμενο, αντιγράφει μόνο έως το enter ή το smilly...

Για 5-6 σειρές και 2-3 smillies πρέπει να κάνεις καμιά δεκαριά copy/paste.

(χρησιμοποιώ το blue skin)

Μ'ηπως θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα section όπου θα μπορούν να συζητούν οι "κολλημένοι" με κάποιες μάρκες π.χ κατηγορία μόνο για Sonus Faber ή μόνο για Pass Labs (τυχαία τα ονόματα). Το είδα εδώ και μου άρεσε σαν ιδέα....

Απάντηση: Re: Καλωσορίσατε στο νέο AVClub!

δεν θυμάμαι ποτέ να υποστήριζε το φόρουμ αξάν και ουμλάουτ ιδίως όταν έρχονταν από copy paste...ή word
Κάνεις πολύ, πολύ, μα πάρα πολύ λάθος.
Έχω και ντοκουμέντα που μπορώ να σου αποδείξω ότι κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.