The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Δεν ξέρω τι κάνατε κι αν ήμουν εγώ ο γκρινιάρης η αιτία, πάντως τώρα το φόρουμ πετάει τουλάχιστον σε σχέση με πριν, μάξιμουμ 2 με 3 δεύτερα για φόρτωμα σελίδας, τώρα μάλιστα, δεν μπορώ να πω τίποτα κύριοι, ευχαριστώ.

Κρίμα... Και δεν είχα πρόβλημα ποτέ, "σφαίρα" πήγαινε το avclub.

Λόγω παραπόνων κόπηκαν μερικά πράγματα και κάποια από αυτά θα επιστρέψουν τμηματικά, ώστε να δούμε με ποια μπορούμε να συμβιώσουμε χωρίς να κάνουμε μεγάλες θυσίες στην ταχύτητα. :smile:

Σε κάποια θεματα που παρακολουθώ, όταν πατάω το συνδεσμο από την ειδοποίηση, μου ανοιγει την πρώτη αντι για την τελευταία σελίδα.

Στο mail που σου έρχεται έχει δύο συνδέσμους.
Αυτόν που σου λέει σε ποιο νήμα είναι η απάντηση και σε πάει στην αρχή του νήματος και αυτόν που σε πάει στο νέο μήνυμα απευθείας.

Δεν έχει δύο, ένας είναι. Έχει αλλους 2 που αφορουν στη συνδρομή.

Σε κάποια θεματα που παρακολουθώ, όταν πατάω το συνδεσμο από την ειδοποίηση, μου ανοιγει την πρώτη αντι για την τελευταία σελίδα.
Μου το κάνει κι εμένα (όταν ακολουθώ το σύνδεσμο με το "goto=newpost").

Dear slalom,

Tzimisce has just replied to a thread you have subscribed to entitled - The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ - in the Προτάσεις / Ανακοινώσεις / Ερωτήσεις forum of AVClub.

This thread is located at:
http://www.avclub.gr/forum/showthre...AVClub-Bugs-feature-requests-κτλ?goto=newpost

Here is the message that has just been posted:
Και υπάρχει ένα "goto=newpost" στο τέλος.

There may also be other replies, but you will not receive any more notifications until you visit the forum again.

All the best,
AVClub

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Unsubscription information:

To unsubscribe from this thread, please visit this page:
http://www.avclub.gr/forum/subscrip...d=71603&auth=973eaaf6da51859182f3f2c14a04ab4d

To unsubscribe from ALL threads, please visit this page:
http://www.avclub.gr/forum/subscription.php?do=viewsubscription&folderid=all
Εγώ δε βλέπω κάτι τέτοιο

Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Θα πρότεινα για τον τομέα των αγγελιών
α) να μπορεί ο χρήστης να τροποποιεί το μήνυμα του και όχι να ποστάρει ξανά προκειμένου να ανέβει στη λίστα ψηλά
β) να μπορεί να την κλειδώνει ο ίδιος ή να μπορεί να πατά μία ένδειξη reserved
γ) οι κλειδωμένες αγγελίες να πάνε σε νέο section ως σημείο αναφοράς και να μην πιάνουν χώρο στις καινούργιες

kai den mporv na grapso (& diavaso) ellinika.

ΕΣεις αυτο που γραφω εδω, το διαβαζετε κανονικα ?
Εμενα μου δειχνουν κινεζινα...

Με firefox ολα εμφανιζονται κανονικα.
Το προβλημα ειναι με τον crome, αλλα δεν σε αλλα φορα δεν εχει προβλημα. Μονο στο avclub

Mου είχε συμβεί τη πρώτη μέρα της αλλαγής, Ντίνο!
Και γω με το chrome και το έιχα γράψει...
Μπήκα με explorer 8 και δεν υπήρχε πρόβλημα και μετά πάλι με chrome και διορθώθηκε δια μαγείας!
Όμως ακόμα και τώρα (σπάνια) σε μερικά νήματα μου το ξανακάνει... τι ´ν του´το δεν μπορώ να καταλάβω!

ps Αυτό που έγραψες Ντίνο σε μένα διαβάζεται κανονικά

Moυ το χει κάνει και μένα που χρησιμοποιώ chrome, αλλά όταν κάνω επαννεκίνηση του υπολογιστή εξαφανίζεται, πάντως τώρα έχει καιρό να μου το κάνει.