The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Δυστυχώς τέτοια προβλήματα είναι της κατηγορίας "ανάδρομος Ερμής" και δεν είναι εύκολο να ελεγχθούν...

Ε, προβλήματα που έχει ο explorer από μόνος του δεν ελέγχονται καν...
Σε λίγο θα ζευγαρώνουμε τους χρήστες του ΙΕ για να μη χαθεί η μαγιά! :rofl:

θα προτινα μια στηλη να δημοσιευεται νεα απο τον χωρο audio /video οπως κανει το fullhd.gr με την διαφορα οτι εμεις θα σχολιαζουμε τα νεα.

Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

θα προτινα μια στηλη να δημοσιευεται νεα απο τον χωρο audio /video οπως κανει το fullhd.gr με την διαφορα οτι εμεις θα σχολιαζουμε τα νεα.

Αυτό δεν γίνεται σε κάθε κατηγορία του forum; Γιατί να τα βάλουμε όλα σε μια στήλη και να γίνει ένας αχταρμάς;

Απάντηση: Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Αυτό δεν γίνεται σε κάθε κατηγορία του forum; Γιατί να τα βάλουμε όλα σε μια στήλη και να γίνει ένας αχταρμάς;

ενω μια γενικη στηλη με νεα.

πχ βγηκε μια τηλεοραση να μπαινει στην στήλη ειδησεις και να υπαρχει λινκ που θα σε πηγαινει στο συγκεκριμενο θεμα για συζητηση.

Θα μπορούσε να γίνει κάτι όπως η πρώτη σελίδα στο adslgr.com αλλά, αν είναι να επιβαρύνει το server και να καθυστερεί τις σελίδες, καλύτερα να λείπει.

Θα μπορούσε να γίνει κάτι όπως η πρώτη σελίδα στο adslgr.com αλλά, αν είναι να επιβαρύνει το server και να καθυστερεί τις σελίδες, καλύτερα να λείπει.

Μια ιδέα είπα απλώς. Ας το ψάξουν και αν αρέσει η ιδέα δεν χάνεται κάτι. Ειδικα με την CES περίμενα μια καλύψει με το τι κυκλοφορίσε

Γίνεται να βάλουμε μια λειτουργία έτσι ώστε στα προσωπικά μας μυνήματα να φτιάχνουμε folders και να αρχειοθετούμε τα μυνήματά μας εκεί? Γιατί τώρα γίνεται ο κακός χαμός και άκρη δεν βγαίνει? :slapface:

Η υπάρχει αυτή η λειτουργία και δεν το έχω πάρει χαμπάρι??? :damnyou:

Γίνεται να βάλουμε μια λειτουργία έτσι ώστε στα προσωπικά μας μυνήματα να φτιάχνουμε folders και να αρχειοθετούμε τα μυνήματά μας εκεί? Γιατί τώρα γίνεται ο κακός χαμός και άκρη δεν βγαίνει? :slapface:

Η υπάρχει αυτή η λειτουργία και δεν το έχω πάρει χαμπάρι??? :damnyou:

Δεν την έχεις πάρει χαμπάρι. ;)

Notifications> Edit Folders>Add Folder

Οι επιλογές για μετακίνηση σε folder ειναι στο τέλος της λίστας μηνυμάτων.

Και μένα μου το κάνει πού και πού στο Chrome. Π.χ. εχτές τα έβλεπα όλα κινέζικα. Σήμερα τα βλέπω κανονικά (μέχρις αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον).
-
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι χτες για 1η φορά μου έβγαλε κινέζικα .....

Μου το έχει κάνει και εμένα μια φορά ο Chrome. Τον έκλεισα (τον Chrome), τον ξανα-άνοιξα, και όλα καλά (προφανώς στην ίδια σελίδα).

Μου το έχει κάνει όμως και με άλλο site. Πρέπει να είναι θέμα του Chrome.

Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Οταν κλειδώνει ένα θέμα δεν μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τη συνδρομή μας ή κάνω λάθος ?

Δεν την έχεις πάρει χαμπάρι. ;)

Notifications> Edit Folders>Add Folder

Οι επιλογές για μετακίνηση σε folder ειναι στο τέλος της λίστας μηνυμάτων.

μόνο τρείς φακέλους;;;; Ουτε για ζήτω δεν φτάνουν. Μήπως γίνεται να έχουμε παραπάνω από τρείς νέους φακέλους?

μόνο τρείς φακέλους;;;; Ουτε για ζήτω δεν φτάνουν. Μήπως γίνεται να έχουμε παραπάνω από τρείς νέους φακέλους?

Μόλις φτιάξεις τους 3 πρώτους βγάζει επιλογή για άλλους 3 κ.ο.κ.

Καλά, πόσα PM έχεις; :smile: