Παναγιώτης Μελάς
AVClub Addicted Member
Και μένα μου το κάνει πού και πού στο Chrome. Π.χ. εχτές τα έβλεπα όλα κινέζικα. Σήμερα τα βλέπω κανονικά (μέχρις αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον).
-
-
Δυστυχώς τέτοια προβλήματα είναι της κατηγορίας "ανάδρομος Ερμής" και δεν είναι εύκολο να ελεγχθούν...
θα προτινα μια στηλη να δημοσιευεται νεα απο τον χωρο audio /video οπως κανει το fullhd.gr με την διαφορα οτι εμεις θα σχολιαζουμε τα νεα.
Αυτό δεν γίνεται σε κάθε κατηγορία του forum; Γιατί να τα βάλουμε όλα σε μια στήλη και να γίνει ένας αχταρμάς;
Θα μπορούσε να γίνει κάτι όπως η πρώτη σελίδα στο adslgr.com αλλά, αν είναι να επιβαρύνει το server και να καθυστερεί τις σελίδες, καλύτερα να λείπει.
Γίνεται να βάλουμε μια λειτουργία έτσι ώστε στα προσωπικά μας μυνήματα να φτιάχνουμε folders και να αρχειοθετούμε τα μυνήματά μας εκεί? Γιατί τώρα γίνεται ο κακός χαμός και άκρη δεν βγαίνει? :slapface:
Η υπάρχει αυτή η λειτουργία και δεν το έχω πάρει χαμπάρι??? :damnyou:
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι χτες για 1η φορά μου έβγαλε κινέζικα .....Και μένα μου το κάνει πού και πού στο Chrome. Π.χ. εχτές τα έβλεπα όλα κινέζικα. Σήμερα τα βλέπω κανονικά (μέχρις αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον).
-
Δεν την έχεις πάρει χαμπάρι.
Notifications> Edit Folders>Add Folder
Οι επιλογές για μετακίνηση σε folder ειναι στο τέλος της λίστας μηνυμάτων.
Δεν την έχεις πάρει χαμπάρι.
Notifications> Edit Folders>Add Folder
Οι επιλογές για μετακίνηση σε folder ειναι στο τέλος της λίστας μηνυμάτων.
μόνο τρείς φακέλους;;;; Ουτε για ζήτω δεν φτάνουν. Μήπως γίνεται να έχουμε παραπάνω από τρείς νέους φακέλους?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.